Jump to content

apkarsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apkarsa

  1. Φίλε ευχαριστώ και εσένα, το θέμα μου είναι ότι δεν βρίσκω στην διαχείριση αρχείων φάκελο google που μου υπόδειξε πιο πάνω ο φίλος, ούτε αρχείο chr;ome. Ειμαι ...???? :wacko:
  2. Ευχαριστώ φίλε xapos, μπορείς να με καθοδηγήσεις?
  3. Καλημέρα, είμαι καινούργιος εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Μπορεί να ακούγετε χαζό, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιο τρόπο μπορώ να εμφανίσω το εικονίδιο του CHROME στην οθόνη του τηλεφώνου?:fool:. Στο play store δείχνε ότι τον έχω εγκαταστήσει και στο κινητό δεν τον βρίσκω πουθενά. :lost:
  4. Φιλε, από ότι βλέπω είσαι σύντομος σε όλες τις ερωτήσεις που σου κάνουν και μπράβο σου, σε ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Η πρώτη απορία μου ειναι γιατί στον destinator, όταν θέλω να δώσω μια διεύθηνση, ενώ ενεργοποιείται το πληκτολόγιο, δεν μπορώ να γράψω χαρακτήρες ούτε ελλήνικους αλλά ούτε και λατινικούς. "Τις πταίει"; Επίσης γνωρίζεται έαν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιούνται τα πλήκτρα της έντασης (;), επειδή είμαι αριστερόχειρας και όπως κρατάω το τηλέφωνο, μονίμως χαμηλώνω(κατα λάθος) την ένταση του. Και κάτι ακόμα, ενώ συγχρονίζω της επαφές μου μέσω του outlook, όταν πάω στις επαφές, μου δείχνει και τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην κάρτα sim. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου δείχνει μόνο τις επαφές από το outlook; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας :)
  5. Χαιρετώ όλη την παρέα. Τελικά έκανα login μπας και βγάλω άκρη, αφού από το μεσημέρι έχω κολλήσει μπροστά στο pc και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Καταρχήν είμαι όχι απλά newbie, αλλά ΚΑΡΑnewbie στα WM (το avatar μου νομίζω τα λέει όλα) και απλά κάποια στιγμή πριν από κανα χρόνο πήρα ένα HTC Touch2. Στην αρχή το χρησιμοποίησα ελάχιστα, μετά το παράτησα και τώρα έλεγα να το πουλήσω, μέχρι που μου πρόσφεραν 100 ολόκληρα ευρώ και λέω.... δεν το σπάω καλύτερα? Ετσι πρίν το σπάσω είπα δεν προσπαθώ(?) και... αν δεν... θα το δώσω στην 3χρονη κόρη μου για να παίρνει τηλέφωνο τις κούκλες της (ή και τον bob τον σφουγγαράκι). Τι πιστεύεται ρε παιδιά, αξίζει να ασχοληθώ και άν ναι από που ξεκινάω (τουλάχιστον να έχω μία απάντηση στην κατσάδα της γυναίκας μου που έκλεισα 10 ώρες μπροστά στο pc). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...