Jump to content

taskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by taskos

  1. http://plirofories-gia-ypologistes.weebly.com/turbo-x-g405-root-kappaalphaiota-epsilongammakappaalphatau940sigmataualphasigmaeta-google-play.html Είναι ένας οδηγός που τον έφτιαξα με διάφορες πληροφορίες που βρήκα και στο forum αλλά και στο internet αλλά και προσωπικό βίωμα.
  2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=42790809 Εδώ λέει ότι το έχουν πετύχει. :) Είναι πολύπλοκη διαδικασία και δεν έχω την εμπειρία γι' αυτό και δεν το δοκίμασα ακόμα.
  3. ok μαλλον παραφερθηκα σε σχεσει με την διαφημηση.:X τωρα για το R22. απαγορευεται ακομα και η πωληση του. (νομιμα δηλαδη);) www.tepse.gr/dat/0B47867C/file.pdf δεν κανω διαφημηση :D:D:D:D:D Γηράσκω αεί διδασκόμενος δεν μπορεσα να βρω r22.και να σου πω την αλληθεια......με τιποτα δεν θα βρεις. τωρα αν καποιος φιλος ειναι σιγουρος οτι μπορει να βρει ας βοηθησει. σε ευχαριστω και συγνωμη αν σε κατευθυνα διαφημιστικα. απλα να βοηθησω ηθελα. πληροφοριακα κανεις δεν μιλησε για ανακυκλωμενο αλλα μονο για R22. τα υπολοιπα ανακυκλωμενα δεν ονομαζονται R22.
  4. r22 θα βρεις μονο,αν βρεις, παρανομα.
  5. δεν ειπα αν σκουπιζω ή οχι!!! εγω προσωπικα και την τρυπα κλεινω και σκουπιζω τα πολλα.το κυριοτερο για μενα ειναι (οσο γινεται βεβαια) οταν φευγω απο ενα σπιτι να ειναι σαν μην περασε κανενας.εννοητε οτι ολο και κατι θα λερωθει. απλα το ερωτημα το εθεσα σαν επιλογες.αν δηλαδη ειχες αναγκαστηκα να διαλεξεις αναμεσα στα δυο.γιατι στην πραγματικοτητα κλιματιστικο ηρθα να σου περασω και μετα ολα τα αλλα. η αληθεια ειναι οτι ναι εχουν παει στο θεο οι τιμες. R22 δεν θα βρεις αλλα υπαρχει αντικατασταση με R422. βεβαια καποιοι βαζουν R407c !!!!
  6. τιμολογιο στο ονομα του ειχε να κοψει?
  7. καλησπερα σε ολους τους φιλους του site. ειμαι τεχνικος απο Θεσσαλονικη.δουλευω μονος μου και απο προσωπικη εμπειρια θελω να πω κατι το οποιο ειναι παρα πολυ σοβαρο και το εχω δει και με τα ματια μου. οι μεγαλες εταιριες εχουν πολλα συνεργεια,στα οποια συνεργεια υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν κλιματιστικο για πρωτη φορα το καλοκαιρι που ερχονται να σας τοποθετησουν το κλιματιστικο σας και φυσικα το παιζουν και μαμω τα μαστορια!!! αυτο συμβαινει γιατι ολοι πεφτουν την τελευταια στιγμη να αγορασουν κλιματιστικο και φυσικα αυτο ειναι τροφη για ΛΑΜΟΓΙΑ.γνωριζω εταιριες (ηλεκτρομαγαζα) τα οποια στο βωμο του χρηματος συνεργαζονται την τελευταια στιγμη με ανθρωπους που δεν εχουν την δυνατοτητα ουτε τιμολογιο να κοψουν. τωρα θα μου πειτε τι σχεσει εχει αυτο?εχει και μεγαλη.αρα λοιπον ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ,οχι τα κινεζικα, ειναι παρα πολυ καλης ποιοτητας αρα ολη τη ζημια την κανουν τα συνεργεια που κανουν την τοποθετηση. διαρροες freon-διαρροες συμπυκνωματων-στραβα εσωτερικα-στραβα εξωτερικα- λαθος σωληνωσεις-λαθος μονωσεις-λαθος καλωδια........................... και κατι ακομα.....μην πιστευετε οτι σας πει ο πωλητης για την αμοιβη του συνεργειου. οι μεγαλες εταιριες για ενα 12αρι δινουν το πολυ απο 50-55€ εως 60-65€ +το φ.π.α. θα σας δωσω ενα προβληματισμο. ποιο ειναι το καλυτερο συνεργειο: αυτο που ειναι με τις σκουπες και τα φαρασια αλλα το κλιματιστικο ολο προβληματα? ή ενα συνεργειο που κανει σωστη εγκατασταση αλλα λερωνει?
  8. θα σου προτεινα να δεις και εδω http://clima.art.officelive.com/79INV.aspx
×
×
  • Create New...