Jump to content

jtrig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jtrig

  • Ημ. Γέννησης 15/02/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

jtrig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους. Χθες παρέλαβα μια παραγγελία που είχα κάνει από το Gearbest για 2 tempered glass screen protection για το Redmi Note 3 International Edition (Kate). Λόγω του ότι τελικά κατέληξα σε άλλο κινητό αυτά τα 2 τζαμάκια δεν τα χρειάζομαι και τα διαθέτω προς πώληση. http://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_590119.html?wid=21 Οι συσκευασίες είναι κλειστές και όπως ακριβώς τα παρέλαβα. Δεν είμαι έμπορος απλά δεν τις χρειάζομαι πια. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τιμή,φωτο κλπ. Ευχαριστώ!
  2. Παιδιά έχει αγοράσει κανείς το συγκεκριμένο κινητό από skroutz, να δώσει βοήθεια για την επιλογή μαγαζιού? Ευχαριστώ.
  3. Και γω προς τα κει κλείνω και ακριβως αυτά ειναι που σκεφτομαι και εστιαζω...Θέλω να παίξω λίγο μπάλα με Windows και νομιζω είναι η καλυτερη λύση για τα χρήματα που διαθετω. Thanks!
  4. Παιδιά καλησπέρα! Είμαι κάτοχος android το οποίο βέβαια είναι παλιό και ήρθε η ώρα της αλλαγής. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το nokia 630 και η μεταβαση ,να σας πω την αλήθεια, σε windows phone δεν με φοβίζει καθόλου, αντιθέτως θα ηθελα μετα απο 5 χρονια σε android να δοκιμάσω κάτι άλλο. Ο ενδοιασμος μου είναι οτι περιπου στο ίδιο budget υπάρχει άλλο ένα κινητο, το Μοto G. Θα ήθελα κάποιος που έχει άποψη και εχει έρθει σε αντίστοιχη ΄φαση να μου πεί την γνώμη του. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε η μπροστινή κάμερα ιδιαίτερα και μπορώ να ανεχτώ την έλλειψη LED flash. Αυτό που με προβληματιζει είναι αν ειναι οκ η γκάμα των εφαρμογών για το Lumnia και το γεγονός οτι εχει 512 MB RAM (και άν είναι αρκετη ) σε σχέση με το 1GB ram που χει το Motorola. Ευχαριστώ πολύ!
  5. Γεια σας παιδια!Ηθελα να ρωτησω κατι.Ισχυει οτι οταν αγοραζεις μια συσκευη που κοστιζει παραπανω απο την επιδοτηση σου σου κανουν επιπλεον εκπτωση?Θυμαμαι οτι παλια ισχυε αλλα δεν ξερω αν ισχυει ακομα!Ευχαριστω
  6. αν κανω αιτηση φορητοτητας πχ στην Wind, θα μου ζητησουν τα στοιχεια μου.Αν με παρουν απο την cosmote να μου κανουν μια αντιπροσφορα, θα μπορω να ακυρωσω την φορητοτητα?Για να επικυρωθει η φορητοτητα πρεπει ν αυπογραψω το συμβολαιο ετσι?
  7. Γεια σας σε ολους παιδια!!! Ηθελα καποια συμβουλη γιατι νιωθω οτι με κοροιδευουν.ειμαι συνδρομητης της Cosmote και η επιδοτηση μου είναι αρκετα χαμηλη.Προσπαθω να διεκδικισω κατι παραπανω αλλα δύσκολο.Εκτος αυτου αποφασίζουμε οικογενειακως να κανουμε ενα οικογενειακο προγραμμα. Ρωταω με φυσικοτητα οτι το λογικο ειναι να μεταφερθουν και να συμψηφιστουν οι επιδοτησεις που ολοι εχουμε απο τις προηγούμενες συνδεσεις μασ, και αυτοι μου τα μασαγανε.Μπορειτε να μου πειτε τι δικαιουμαι και τι μεσο πιεσης μπορω να χρησιμοποιησω για να διεκδικισω το αυτονοητο?Εντωμεταξυ δεν μιλαμε και για τιποτα αστρονομικες επιδοτησεις, ψιχουλα ειναι. Γι αυτο θελω να τις βαλω μαζι για να γινει κατι.Τι λετε?
×
×
  • Create New...