Jump to content

pas2007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pas2007

  • Ημ. Γέννησης 08/11/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

pas2007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπάτε σκύλοι είναι το λιγότερο αγαπητέ three_brothers1. Για δημόσιο μιλάμε. Λοιπόν μόλις μου απάντησαν από τα κεντρικά των ελτα στο email που τους έστειλα πρωί και μάλλον θα προχωρήσει το θέμα. Ελπίζω να βγεί κάτι καλό. Bye
  2. Γειά χαρά Όσοι πήρατε τηλέφωνο βγάλατε άκρη ή έπεσαν μπινελίκια. Αν πάει κάποιος από μόνος του στα κέντρα διαλογής θα τον αφήσουν να βρεί τα δεματά του; Τηλεφωνώ τώρα αλλά δεν απαντάνε.
  3. Δεν είναι όπως η νεότερες κουζίνες που μπορεί να βγεί μόνο η πόρτα. Εδώ χρείαζεται μερικό λύσιμο από πολλές μεριές. Σκέφτομαι αν δεν βρεθεί κάτι θα το κάνω δειλά δειλά και ότι βγεί.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια κουζίνα ιζολα μοντέλο magic clean 4102 του 1981 της οποίας η πόρτα πλέον δεν κλείνει καλά και έχει καποιές απώλειες όταν ψήνει. Δηλαδή δεν κλείνει τελείως και είναι λίγο χαλαρή. Εδώ και μέρες ψάχνω αν υπάρχει κάποιο τεχνικό manual για το πως θα την ανοίξω ώστε να δω τους μεντεσέδες και ότι άλλο μπορει να φταίει. Εξαρτήματα βρίσκω και αν θα μπορούσα να έβρισκα έστω και ένα σχεδόν όμοιο manual μπορεί να βοήθαγε. Ευχαριστώ.
  5. Χαιρετώ. Μολις προεκυψε ενα περιεργο προβλημα με το router Speedtouch 585 v6 λειτουργουσε κανονικα αλλα επρεπε να κανω επαναφορα ρυθμισεων και επελεξα reset απο το μενου της συσκευης και απο τοτε ειναι σχεδον νεκρο. Δεν μπορω να μπω στην 192,168,1,254 για να σεταρω δεν βρισκει την σελιδα εχω προσπαθησει απο 2 Pc με το hard reset απο πισω δεν αποκρινεται καθολου σχεδον 30 δευτερα πιεζω τον διακοπτη αλλα τιποτα. Δυστυχως δεν θυμαμαι τι firmware εχει. Στο παρελθον το ειχα ξανακανει αυτο και δεν ειχα κανενα προβλημα και δεν ειναι ευκολο τωρα να βρω την υποστηριξη του conn-x Τι μπορει να εχει γινει τωρα?
  6. Γεια σας. Σε ενα παλιο Nokia βρηκα μια εφαρμογη που λεει την ωρα με φωνη και αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι τετοιο για sonyericsson για το hazel συγκεκριμενα σε java η με καποιο τροπο που να τρεχει. Ευχαριστω.
  7. καλησπερα υπαρχει τροπος να αλλαξω στο hazel (j20) τους ηχους εκκινησης και τερματισμου της συσκευής? Επεισης μπορω να βρω καποια τροποποιημενη εκδοση του λειτουργικου αυτου του τηλεφωνου για να γινει λιγο καλυτερο?
  8. Καλησπερα. Εχω αυτο το κινητο και εδω και μερικες μερες δεν λειτουργει η touch screen. Δειχνει εικονα αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο γιατι δεν πατιουνται τα πληκτρα. Το μονο που με νοιαζει ειναι να παρω τον τηλεφωνικο καταλογο αλλα δεν μπορω να γραψω ουτε το pin για να μπω. Μπορω να κανω κατι αλλο για αυτο? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...