Jump to content

yia_chas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yia_chas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν το βρίσκω στο market, ουτε με το QR Code.
  2. Δεν γίνεται! Μάλλον έχω πιο παλιά έκδοση. Ευχαριστώ.
  3. Μήπως τα προγράμματα που δεν καταργούνται δεν μπορούν να σβηστούν και από την αρχική οθόνη; Γιατί το σέρνω κάτω και δεν βλέπω πουθενά διαγραφή.
  4. David ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Το Apps Organizer το δοκίμασα και φτιάχνει φακέλους στην επιφάνεια εργασίας. Το θέμα τώρα είναι πως σβήνεις ένα πρόγραμμα που προυπήρχε στην επιφάνεια εργασίας και το έχεις βάλει και στο φάκελο που δημιούργησες.
  5. Καλημέρα σε όλους. Έχω δύο ερωτήσεις: 1. Υπάρχει τρόπος να δημιουργείς στην επιφάνεια εργασίας φακέλους και να μεταφέρεις μέσα διάφορα προγράμματα; 2. Κάποιος τρόπος για γρήγορες κλήσεις επαφών. Ευχαριστώ.
  6. OK, ευχαριστώ. Εξάλλου το έχω 1,5 χρόνο και τις τελευταίες 3 μέρες έχει αρχίσει και κάνει restart μόνο του. Βλέπω να το παρατάω και να παίρνω κανένα άλλο.
  7. Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να ανοίγει το φλας της φωτογραφικής μηχανής μόνιμα; Για να χρησιμοποιείται σαν φακός.
  8. Έβαλα το PCTech4U και μέχρι στιγμής έχω δεί μόνο ένα προβλημα. Στους φακέλους των sms δεν υπάρχουν τα απεσταλμένα και τα διεγραμένα. Και δεν αποθηκεύει τα μηνύματα που στέλνω. Ακόμα μήπως ξέρεις κανείς κανένα καλό προγραμματάκι για εκτροπή κλήσεων με λίστες; Είχα βάλει το MagiCall 2.1 αλλά είχε προβλήματα με το xperia. Ευχαριστώ.
  9. Έχω την έκδοση R2AA010, προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω του SonyEricsson Update Service αλλά μου γράφει ότι διαθέτω τη τελευταία έκδοση. Τι μπορώ να κάνω για να βάλω τη τελευταία επίσημη έκδοση (R3);
  10. Οι ήχοι για το ξυπνητήρι βρίσκονται στον φάκελο \Windows, αλλά βλέπει μόνο ήχους wav. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο ξυπνητήρι να εγκαταστήσουμε που να δέχεται και ήχους mp3;
×
×
  • Create New...