Jump to content

noumero83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noumero83

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 9

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

noumero83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια....εχω την εκδοση 2,1 στο mini pro,υπαρχει κατι πιο καινουριο που να μπορω να βαλω? το συνδεσα στον υπολογιστη και μου ειπε πως ειναι ηδη ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση...για κατι 2,2 και 2,3 που λετε εσεις ? :)
  2. Ναι,οταν το ειχα κλειστο η ωρα που εδειχνε ηταν τελειως ακυρη με την ωρα που ειχε σταλει το μηνυμα.οταν ηταν ανοιχτο δεν ειχε κανενα προβλημα.τελικα αλλαξα την ωρα απο αυτοματη ζωνη που το ειχα και το εβαλα athens και τωρα λειτουργει κανονικα,οποιος εχει το ιδιο προβλημα,ειναι απλα μια τοση δα λεπτομερεια...:)
  3. καλησπερα! εχω το go sms pro,οταν ανοιγω το κινητο κ λαμβανω μηνυμα,παταω παρατεταμενα να δω προβολη λεπτομερειων,τι ωρα εχει σταλει και ειναι παντα λαθος η ωρα.τι μπορω να κανω..?
  4. Καλησπερα παιδια...εχω το go pro για τα μηνυματα με το οποιο ημουν απολυτα ικανοποιημενη.πηγα τωρα να στειλω μηνυμα και δεν μπορω,παταω αποστολη και μου λεει οτι εχει σφαλμα το adroid phone και κλεινει το τηλεφωνο,το ξανανοιγω παλι τα ιδια.,εβγαλα την μπαταρια και την καρτα,παλι τα ιδια.και ενω δεν κανει αποστολη,τα μηνυματα πανε εκει που τα στελνω και δεν παιρνω αναφορα.τι εχει γινει ?;)
  5. Καλησπερα για αλλη μια φορα....επειδη συνεχεια βρισκονται απαντησεις και αλλαζουν πολλα,θελω να ξαναρωτησω,μηπως υπαρχει κανενα προγραμμα που οταν ανοιγω το κινητο και λαμβανω μηνυματα να εχουν την ωρα που εχουν σταλει και οχι την πραγματικη ωρα ??? ευχαριστω και παλι!
  6. με εχεις βοηθησει τοσες φορες και πηρα το θαρρος να ξαναρωτησω:) οταν ανοιγω το κινητο δε μπορω να βλεπω την πραγματικη ωρα που εχουν σταλει τα μηνυματα ?κατεβασα sms timestamper αλλα δε κανει τιποτα.εχεις καμια λυση?:)
  7. το κατεβασα,αλλα και παλι δεν κανει δουλεια!δε ξερω γιατι.αλλαξα τις ρυθμισεις και παλι τα ιδια!:(
  8. :) ευχαριστω πολυ....τρεχω να το δοκιμασω!
  9. Καλημερα παιδια.καλη σαρακοστη....οταν εχω κλειστο το κινητο και το ανοιγω,τα μηνυματα που λαμβανω,δειχνουν την ωρα της στιγμης,οχι την ωρα που εχει σταλει το μηνυμα....και δε βοηθαει και πολυ :) υπαρχει καμια λυση η μπα ?
  10. ναι,αλλα πουθενα δεν εχει επιλογη,για να την μικρυνω,επισης το launchepro το δοκιμασα και δε μου αρεσει καθολου.κατεβασα ενα αλλο προγραμματακι,που μπορεις να φτιαξει φωτο,αλλα και παλι μεγαλη μου την βγαζει:( σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα ως επιλογη το κινητο δεν εχει να μικρυνω την φωτο,κατεβασα ενα προγραμμα αλλα και παλι το ιδιο
  11. εχεις καμια λυση και για μενα φιλε μου?????:)
  12. το ιδιο προβλημα ειχα και εγω μεχρι εχθες που με βοηθησαν τα παιδια....κατεβασε απο το μαρκετ το handcent sms και δεν θα εχεις κανενα προβλημα....αυτο εκανα και εγω...:) Καλημερα ξανα....¨) μπορω να βαλω φοντο στην οθονη,χωρις να κανει ζουμ και να φαινεται τοσο μεγαλη και τοσο ασχημη????
  13. εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων....εκκινηση παλι απο την αρχη και οοοοοοοοολα καλα....ευχαριστω για τον χρονο σου!:)
  14. ναι,μονο που στην διαχειρηση εφαρμογων δεν εχω απολυτως τιποτα.,κενο ειναι:wacko:
  15. θα σου ημουν υποχρεη...:) μηπως ενα εβγαζα την καρτα μνημης και εκανα μια επαναφορα του τηλεφωνου να καταφερνα κατι ?
×
×
  • Create New...