Jump to content

Deathvoice

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Deathvoice

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Deathvoice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Deathvoice

    FileZila

    Παιδια γνωριζει κανεις απο το προγραμμα FileZila? Προσφατα δημιουργησα μια δωρεαν ιστοσελιδα απο το http://www.000webhost.com Απλα στο Control Panel το File Manager δεν το ανοιγει, βγαζει σφαλμα ! Ετσι κατεβασα το FileZila με το οποιο μπορω να διαχειριστω την ιστοσελιδα μεσω αυτου. Λοιπον απο εκει μπηκα στο File Manager αλλα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη ''upload'' Οπως θα υπηρχε κανονικα στο site! Θα ειμουν ευγνωμον αμα καποιος ηξερε πως ειναι εφικτο να ανεβασω αρχεια μεσω FileZila στην ιστοσελιδα μου... :)
  2. Παιδες ψηνομαι να αγορασω ενα ... απλα θελω να ξερω αμα τσιπαρεται, δηλαδη να παιζει παιχνιδια και ταινιες αντιγραφες....! Για παιχνιδια δεν μου ειναι προβλημα να τα αγοραζω, περισσοτερο θελω να βλεπω ταινιες που κατεβαζω απο pc! δηλαδη να τις βαζω σε dvd και να τα παιζει. Και κατι αλλο.. το playstation 3 υποστηριζει bluray...το xbox360? θα παιζει τις ταινιες που κατεβαζω αμα ειναι bluray?
  3. Εχω μια εικονικη προπληρωμενη καρτα...και μολις δημιουργησα λογιαριασμο paypal.. πως μεταφερω λεφτα απτην καρτα σε paypal???:wacko:
  4. Ακυρο τελικα.... η πλαστικη καρτα που μου εκδοσαν ειναι μονο για χρηση ATM..επικοινωνησα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι επρεπε να εκδωσω μια εικονικη καρτα στην ιστοσελιδα τους, εκεινη ειναι η προπληρωμενη! Την δημιουργησα και την δεχτηκε...απλα πρεπει να περιμενω 2-3 μερες για να μου στειλουν ενα κωδικο απτο paypal να την εγκρινω... Ευχαριστω παντως :)
  5. Ναι σημερα που πηγα να την βγαλω εβαλα και 20 ευρω μεσα.. Μηπως δεν δεχονται καποιες προπληρωμενες? :confused:
  6. Για να μην ανοιγω καινουριο topic, θα ρωτησω εδω μιας και η ερωτηση μου σχετιζεται με paypal. Σημερα λοιπον εβγαλα μια προπληρωμενη visa απο την τραπεζα πειραιως. Δημιουργησα επισης εναν λογαριασμο paypal. Εκει που ζηταει τον αριθμο της καρτας εβαλα τον αριθμο που συμβολιζεται πανω στην καρτα...αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα ''This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.'' Συμβαινει κατι με την καρτα? Ξερει κανεις γιατι μου το βγαζει αυτο?:wacko:
  7. Avast... Μεχρι να ληξει...μετα δεν ξερω! :)
  8. Τελικα λυση δεν βρηκα με Internet Explorer.. Αλλα κατεβασα το Opera και η εγκατασταση πηγε οκ.. :)
  9. Βασικα εχω Windows Vista και τρεχω Internet Explorer... το Google Chrome μου βγαζει error 102 στην εγκατασταση... εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω Javascript μηπως φταιει αυτο αλλα τιποτα.. πραγματικα δεν εχω βρει καμια λυση!:wacko:
  10. Τα Cookies και ολα αυτα τα διαγραφει και το CCleaner... αλλα τα διεγραψα και απο το browser... παλι τιποτα... :wacko: θα με αναγκασει να κανω format.. και δεν θελω! πριν λιγους μηνες εκανα! Δοκιμασα να το κατεβασω και απο ιστοσελιδες εκτος adobe.. αλλα μου βγαζει error στην εγκατασταση...:mad:
  11. Το CCleaner το εχω τρεξει απειρες φορες...μετα ξαναδοκιμασα να το εγκαταστησω το flash αλλα παλι τα ιδια :confused: Τι εννοεις απενεργοποιημενο? Πηγα εργαλεια, διαχειριση προσθετων...αλλα δεν βρηκα κατι για το flash.. που να το ψαξω αυτο?
  12. Εδω και 2 μερες, εχω το εξης προβλημα: Ανοιξα το youtube και μολις πηγαινα να δω καποιο βιντεο μου ελεγε οτι πρεπει να αναβαθμισω το Flash Player και εδινε και το link για να το κανω. Ε λοιπον αφου διεγραψα την προηγουμενη εκδοση του Flash, εγκατεστησα την εκδοση 10.2 που εδινε σε link το youtube. Αλλα μολις ξαναπηγα youtube, ελεγε παλι το ιδιο. Τωρα οποιο βιντεο και να παω να ανοιξω στο ιντερνετ μου λεει οτι χρειαζομαι το adobe flash player... το θεμα ειναι οτι το εχω κανει πολλαπλες φορες εγκατασταση, αλλα μαλλον δεν το αναγνωριζει δεν ξερω... Ξερετε τι μπορει να φταιει? :wacko:
×
×
  • Create New...