Jump to content

stelios025

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stelios025

  1. Στέλιο δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Διορθώθηκε πηγαίνοντας

    Επαφές>κάτω τις τρεις τελίτσες>ρυθμίσεις>κάτω βρίσκεις το gmail που σου δημιουργεί το πρόβλημα το επιλέγεις και ξε-τσεκάρεις τις Επαφές (ίσως και το ημερολόγιο). Έτσι θα συγχρονίσει με τα μέιλς σου, αλλά όχι με τις επαφές του συγκεκριμένου λογαριασμού (που μάλλον δημιουργοπύν το πρόβλημα). Αφού το ξετσεκάρεις πήγηαινε πίσω πάτα επάνω στο λογαριασμό και συγχρονισμός. Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημά σου και να λυθεί.

     

    Δυστυχώς ούτε έτσι δούλεψε, σε ευχαριστώ πάντως. Εν τω μεταξύ, από την εφαρμογή του gmail, συγχρονίζει κανονικά, από το google mail του lumia κολλάει. Μου έχει σπάσει τα νεύρα.

  2. Εχεις δει την ωρα και την ημερομηνια ειναι σωστα?Η ακομα και την ηλικα αν εχεις βαλει στο gmail!Εμενα κατι τετοια κουφα μου εκανε το hotamail μεχρι που ειδα οτι ειχα βαλει λαθος ηλικια στον λογαριασμο μου στοhotmail και μετα ειδα δεν το εκανε παλι..ισως να ηταν απο αυτο! (Λαθος ηλικια εννοω φαινομουν 150 χρονων!)

     

    Η ώρα, ημερομηνία και ηλικία είναι σωστή. Μου βγάζει μήνυμα ''κωδικός σφάλματος 80072F30''. Το έψαξα στο google και διαπίστωσα ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αρκετοί έσβησαν το λογαριασμό και τον ξαναπέρασαν και δούλεψε, δυστυχώς σε μένα δεν δουλεύει με αυτόν τον τρόπο.

    Επίσης κάπου είδα να αναφέρεται ο διακομιστής εισερχομένων και εξερχομένων e-mail για να λυθεί το πρόβλημα. Αυτά δεν τα έχω πειράξει ποτέ, μιας και δεν είμαι γνώστης. Γνωρίζει κάτι κάποιος πάνω σε αυτά?

  3. Το messenger οντως είναι όλα τα λεφτα. Όσο για το gmail και εγω είχα αρκετες μερες το θεμα και αν θυμαμαι είχε απασχολήσει πολύ κοσμο και εδω και στο νημα του 920. Η λύση στη δική μου περίπτωση δόθηκε με καταργηση κι επανεγκατάσταση του λογαριασμού (και είχε να κάνει με τις ημερομηνίες και λήξη συμβασεων κλπ τεσπα ψαξτο αον θες δεν τόχω:O)

     

    Τελικά κατάφερα να τον διαγράψω και να τον καταχωρήσω από την αρχή. Μόλις τον καταχώρησα ξανά, μου εμφάνισε τα e-mail, όταν όμως μετά από 10 λεπτά δοκίμασα να κάνω πάλι συγχρονισμό, ξανακόλλησε. Γνωρίζει κανείς, αν τον συνδέσω με τον outlook λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να επιλυθεί?

  4. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξω φωτογραφίες για την αρχική οθόνη που να αλλάζουν αυτόματα? Να διαλέξω δηλαδή 10 φωτογραφίες και να αλλάζουν κάθε τόσο μόνες τους.
  5. Το παράξενο ειναι πως τις τελευταίες δυο ημέρες ςχω τρομερή κατανάλωση μπαταρίας χωρίς να έχω κάτι καινούριο παρα μόνο την απενεργοποίηση δόνησης των τριών πλήκτρων!! Το έχει και κανένας άλλος? Έκανα σήμερα το νέο update και περιμένω αποτελέσματα. Αν δεν δω προκοπή θα επαναφέρω την δόνηση πλήκτρων μήπως και φταίει αυτό......

     

     

     

     

     

    Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Απλά δεν μπορώ να ειμαι 100% σίγουρος ότι φταίει αυτό, γιατι εβαλα κανα 2 εφαρμογές ακόμα. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με την μπαταρία.

  6. δεν ξέρω , το TVshow χρησιμοποιώ οπού μπορείς να επιλέξεις επεισόδια

     

    Το κατέβασα, όντως πολύ καλο, σ'ευχαριστώ! Μπορεί να προτείνει κανείς και κάποια καλή εφαρμογή για εορτολόγιο? Να συγχρονίζει με επαφές facebook και με ωραίο live tile.

  7. Όντως, το Toshl Finance φαίνεται πολύ καλό. Μια ερώτηση ακόμα. Μια καλή εφαρμογή για παρακολούθηση σειρών, που να δείχνει πότε βγαίνει νέο επεισόδιο και να μπορώ να τσεκάρω τα επεισόδια που έχω δει υπάρχει? Στο android είχα το seriesguide, το οποίο ήταν εξαιρετικό.
  8. Συγχαρητήρια για την εφαρμογή, πολύ όμορφο περιβάλλον. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Δεν βρήκα κάπου να υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζει επόμενα επεισόδια και να επιλέγω τα επεισόδια που έχω δει (δηλαδή να λέει π.χ. σε 2 μέρες βγαίνει νέο επεισόδιο) Υπάρχει κάτι τέτοιο?
  9. Καλημέρα σε όλους. Ευτυχής κάτοχος της συσκευής πλέον και εγώ. Μια ερώτηση έχω, λεξικό που να προτείνει λέξεις κατα την πληκτρολόγηση στα ελληνικά δεν έχω βρει ακόμα, υπάρχει? Αν όχι, υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή να κατεβάσω?

     

    Ευχαριστώ.

  10. Καλησπέρα σε όλους. Τις επόμενες μέρες περιμένω το lumia 925 και θα ήθελα τη βοήθεια σε κάποιες εφαρμογές μιας και είμαι νεος στα windows phone. Τι θα μου προτείνατε για 1.Εφαρμογή διαχείρισης εξόδων(όπως το expense manager)

    2.Ποια facebook εφαρμογή ( απ' όλες τελικά ποια αξίζει?),

    3.Ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που να περιλαμβάνει όμως και συντομεύσεις για αθόρυβο, wifi, 3g κτλ.

    4.Λεξικό

    5.Κλείδωμα συσκευής από title υπάρχει? (κάπου το διάβασα αλλά χρήστες ανέφεραν battery drain)

  11. Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα κάπου ότι τα κινητά που έδωσε η vodafone, δεν έχουν data sense. Υπάρχει τρόπος να το βάλει κάποιος μόνος του? με φλασαρισμα κτλ... Και αν ναι, πόσο απλό είναι? (δεν είμαι πολύ σχετικός με το άθλημα)
  12. Καλησπέρα σε όλους. Να ρωτήσω παρακαλώ τους κατόχους της συσκευής. Όσον αφορά την ποιότητα κλήσης της συσκευής, είστε ευχαριστημένοι? Ίσως ακούγεται αστεία ερώτηση, αλλά με την συσκευή που έχω τώρα, αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα( δεν με ακούει το άτομο από την άλλη γραμμή, πολλές φορές ούτε και εγώ το ακούω, και πέφτει συχνά και το σήμα). Διαβάζω γενικά σε reviews θετικά σχόλια στο κομμάτι αυτό, αλλά με ενδιαφέρει η άποψη όσων την έχουν.
  13. Κάπου διάβασα ότι λόγω των live tiles, τα windows καταναλώνουν πολλά mb. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις μόνο κάποιες εφαρμογές να λειτουργούν μέσω 3g, για να περιορίσεις την κατανάλωση αυτή?! Για παράδειγμα, να τρέχει μόνο το whats up και viber την ώρα που είναι κάποιος με 3g και όχι ενημερωτικά live tiles.
  14. Ψήφισα Νοκια. Θεωρώ ότι πρέπει να κάνει μεγάλα βήματα μπροστά για να καλύψει τον χαμένο χρόνο και να γίνει πάλι ανταγωνιστική όπως παλιότερα! Τα νέα Lumia προκαλούν ενδιαφέρον (τουλάχιστον σε μένα), αλλά ελπίζω να δούμε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στο 2013!
  15. Και τα 2 Hangover μου άρεσαν πολύ (εντάξει, το πρώτο ήταν καλύτερο). Και στο τρίτο στην πρεμιέρα θα είμαι! Γελάω πολύ με το καφριλίκι τους!! Ο Γαλιφιανάκης είναι κορυφή!
×
×
  • Create New...