Jump to content

lakis_tsipouras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lakis_tsipouras

  1. εισαι αρχηγοπουλο σ'ευχαριστω.. μηπως ξερεις και αυτο? "στο running services κατω αριστερα μου γραφει 'other: 77MB in 4' και κατω δεξια 'Avail 183 MB+279MB in 51'. τι σημαινουν αυτες οι ενδειξεις?" προς θεου δεν παρεξηγω, τα forums ειναι για να βοηθιομαστε οχι για να δημιουργουνται παρεξηγησεις.:)
  2. το προγραμμα που να κλεινει το κινητο με timer δεν το βρισκω.αν μπορειτε βοηθειστε..και αυτο με τα mb της μνημης που γραφει στο running services. για εσας που γνωριζετε ειναι μισο λεπτο να απαντησετε, τα υπολοιπα τα βρηκα..αν θελει ο admin μπορει αν σβησει τα παραπανω ποστ μου να μη γεμιζει και το thread και ψαχνει ο επομενος.. :)
  3. οπως ειπε και ενα παλικαρι σε μια σελιδα που διαβασα καλο θα ηταν να υπαρχουν ενοτητες για το καθε θεμα. ειναι ακπως αβολο για καποιον καινουργιο να πρεπει να ψαξει σε 100 σελιδες για να λυσει μια απορια που εχει. φυσικα αυτο ειναι επιλογη των administrators απλως τη γνωμη μου λεω. αν εχει καποιος διαθεση λοιπον και χρονο ας μου απαντησει σε αυτα που ρωτησα. ευχαριστω πολυ
  4. Hello everybody. Ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις, καθως είμαι κάτοχος του HD εδω και ενα περιπου μηνα. Αρχικα, τι συμαινει root και unroot και σε τι επηρεαζει το τηλεφωνο? επισης στο running services κατω αριστερα μου γραφει 'other: 77MB in 4' και κατω δεξια 'Avail 183 MB+279MB in 51'. τι σημαινουν αυτες οι ενδειξεις? εχω αρκετα μεγαλη καταναλωση μπαταριας παρολο που του κανω σωστη χρηση (wifi gps φωτεινοτητα δονησεις κλπ). εχω δημιουργησει αρκετα widgets ωστοσο και δεν ξερω αν ευθηνονται αυτα. στο running services εχω παρατηρησει επισης πως ακομα και οταν κανει restart το τηλεφωνο τρεχουν σε ανυποπτο χρονο location friend service,google messaging,messaging και απο αλλα application που εχω στα widgets ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ RESTART. Ακομα, το gprs monitor καταναλωνει αρκετη ενεργεια? πως μπορω να βλεπω ποση μπαταρια "τρωει" καθε εφαρμογη? οταν ακουω το βραδυ ραδιοφωνο βαζω το sleep timer για να "κλεισει" καποια συγκεκριμενη ωρα, αλλα αποτι παρατηρησα αυτο κλεινει απλως τον ηχο ενω το ραδιοφωνο δολευει ακομα. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να το τερματιζει η ακομα καλυτερα να κλεινει το κινητο μετα απο καποια ωρα?? Ουφ!!κατεγισμος ερωτησεων ρε παιδες, αλλα ειμαι rookie και χρειαζομαι λιγη βοηθεια για αρχη!Ευχαριστω εκ των προταιρων:)
×
×
  • Create New...