Jump to content

Lefteris23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    312
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lefteris23

  1. Στην Γερμανία πάντως υπάρχει και στα 230 Ευρώ: http://shop.phonehouse.de/handys/viewDetail.php?iModelId=1110&Apid=Idealo&Cid=1&utm_campaign=Idealo1&utm_source=IdealoPriceComparison&utm_medium=ProduktLink
  2. Κυκλοφόρησε πριν λίγο η νέα βάση δεδομένων των φαρμάκων με τις νέες τιμές που ισχύουν από 1/1/2011 Διορθώθηκαν επίσηςη κάποιοι λάθος κωδικοί ΕΟΦ που υπήρχαν σε ορισμένα φάρμακα, αφαιρέθηκαν ορισμένες διπλοεγγραφές και προστέθηκαν κάποια νέα σκευάσματα. Για να ενημερώσετε την βάση δεδομένων απλά επιλέξετε "Ενημέρωση" από το κεντρικό μενού.
  3. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία!
  4. Δεν ξέρω αν έχει ήδη γραφτεί και αν υπάρχει ήδη θέμα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το ΚαρτοΙντερνετ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=8638 Το μόντεμ που δίνουν είναι sim locked? Γιατί αλλιώς αξίζει ο κόπος για να το χρησιμοποιήσουμε με τις F2G που έχουμε 1.5 GB Internet... :p
  5. Λόγω της άυξησης του ΦΠΑ σε 23% λογικό είναι να τα δούμε πιο τσιμπημένα τα κινητά. Και επειδή στην Ελλάδα μας αρέσουν οι στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω, θα εκτιμήσω πως θα τα δούμε αντί για 570/670 στα 599/699...
  6. Από σήμερα είναι πλέον διαθέσιμη η νέα έκδοση 1.1 του προγράμματος που συμπεριλαμβάνει όλες τις αλλαγές του νέου Ενιαίου Δελτίου Τιμών, ενώ έχει και χωριστή κατηγορία για τα φάρμακα που υπόκεινται στον νόμο 3816/2010.
  7. Καλημέρα, Σήμερα έχω την χαρά να σας παρουσιάσω την πρώτη μου εφαρμογή για το Iphone/Ipod Touch. Η εφαρμογή iMedicines περιέχει τις τιμές 12000 και πλέον φαρμακευτικών σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην Ελληνική Αγορά, όπως αυτές έχουν ανακοινωθεί από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου, στο Ενιαίο Δελτίο Τιμών. Επίσης περιέχει για όλα αυτά τα σκευάσματα, τις φαρμακευτικές τους ουσίες καθώς και την κατηγορία παθήσεων στην οποία ανήκουν αυτά. Περιέχει δηλαδή πληροφορίες και για 5500 περίπου σκευάσματα για τα οποία δεν περιέχει πληροφορίες το Εθνικό Συνταγολόγιο του ΕΟΦ. Για κάθε φαρμακευτική ουσία η εφαρμογή σας προβάλει επιπλέον πληροφορίες από το διαδίκτυο, είτε από το online Εθνικό Συνταγολόγιο από την ιστοσελίδα του ΕΟΦ, είτε από τρίτες σελίδες του διαδικτύου για τις φαρμακευτικές ουσίες για τις οποίες δεν παρέχει πληροφορίες ο ΕΟΦ. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Pdf Viewer, εφόσον κατεβάσετε από τον ΕΟΦ το Εθνικό Συνταγολόγιο σε μορφή Pdf. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να δείτε είτε ολόκληρο το Συνταγολόγιο ή μόνο τις σελίδες του Συνταγολογίου οι οποίες αναφέρονται στην φαρμακευτική ουσία που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε επίσης να δείτε την εφαρμογή σε δράση, στο παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=3ZmLNpRPqPI Η εφαρμογή προσφέρεται για λίγες ημέρες σε τιμή γνωριμίας, 9.99 Ευρώ αντί για 19.99. Υπάρχει και ένα mini site της εφαρμογής στην διεύθυνση: http://www.anoxy.com/iphone/ Για τυχόν προβλήματα με την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το support forum μας στην διεύθυνση: http://support.anoxy.com/vb/forumdisplay.php?f=17 Το Ιtunes link της εφαρμογής είναι αυτό: http://itunes.com/apps/iMedicines Παραθέτω και μερικά Screenshots της εφαρμογής.
  8. Καλησπέρα παιδιά. Αναμοχλεύω παλιό θέμα, αλλά έχω μια απορρία Αν έχουμε κάνει φορητότητα και ο αριθμός μας δεν αρχίζει από 697, αλλά απο 694, τι κάνουμε ?!? :confused:
  9. Ουστε σε εμένα ειχε και νόμιζα οτι δεν το δίνουν πλέον στην 3GS (to 2g το είχε). Λέτε απλά δεν μπήκε στην γραμμή παραγωγής το μαντηλάκι σε εμάς και στα άλλα δλδ υπάρχει ?!? :worry:
  10. Και όμως το exploit του greenpoison φένεται να δουλεύει και με το νέο bootrom. :cool:
  11. Βρε παιδιά, μην περιμένετε να δείτε τέτοια προγράμματα στο επίσημο Αppstore, την στιγμή που η μαμά Apple δεν επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση στα Frameworks που σχετίζονται με το μητρώο κλήσεων.... Μόνο αν αλλάξει η πολιτική της και επιτρέψει την χρήση αυτών των private Frameworks θα δείτε τέτοιο πρόγραμμα επίσημα, αλλά η πιθανότητες για αυτό είναι slim to none... :p
  12. Για το ιντερνετ είμαι σίγουρος οτι λειτουργεί, γιατι το χρησιμοποιούσα στο 2g που είχα.... Μήπως δεν ειναι ενεργοποιημένο ως υπηρεσία στην κάρτα σου το Ιντερνετ?!? Αλλιώς απλά βάλε ως apn gint.b-online.gr και user/pass κενό και θα δουλέψει. Νομίζω ειχε αναφερθεί ως bug του jailbreak αυτό και είχαν πει οτι θα το φτιάξουν σε επόμενη έκδοση.
  13. Αναβαθμίστηκα από Iphone 2g σε 3gs. Αντε να δούμε :D
  14. Εχει καταντήσει γελοίο το θέμα πλέον. Από την επίσημη κυκλοφορία στις 31/7, σήμερα σχεδόν 2 μήνες μετά και πάλι μιλάμε για τεράστιες ελλείψεις. Αν δεν ήταν έτοιμη η Apple, δεν θα έπρεπε να το εχει ανακοινώσει το κινητό. Αν το είχε κάνει αυτό άλλη εταιρεία (π.χ. Microsoft), θα είχαν πέσει όλοι πάνω της να την ξεσκίσουν.
  15. Δυστυχώς όσο υπάρχουν "θύματα" του marketing που ειναι διατεθιμένοι να τρέχουν, να περιμένουν σε ουρές ατελείωτες και να δίνουν όσα-οσα, θα τυγχάνουμε όλοι αυτής της αντιμετώπισης από τις εταιρείες (τοσο κινητής τηλεφωνίας, όσο και τον κατασκευαστών)...
  16. Καλά στην Αμερική το πουλάνε το κινητό ίδια τιμή με το παλίο, (έστω και με συμβόλαιο, αλλά το συμβόλαιο ειναι ιδιο) και εδώ τα βάλαν 120 Ευρώ καπέλο ?!? :X Στην Γερμανία πάντως με 24μηνο συμβόλαιο με 25 Ευρώ τον μηνα το πέρνεις το 16ρι με 130 Ευρώ... Με λίγα λόγια θα κοστίσει 25 Χ 24 = 600 + 130 = 730 Ευρώ (111 Ευρώ παραπάνω απότι το κινητό σκέτο απο Ιταλία και μάλλον Ελλάδα), αλλά πρώτον θα το έχεις πάρει σε 24 δόσεις των 25 Ευρώ και δεύτερον θα έχεις και παροχές συμβολαίου (εστω και τα 200 ΜΒ τον μηνα που δινουν).
  17. Αν ειναι κλειδωμένο θα παίζει μόνο με sim At&t και αν δεν βγει software unlock δεν θα μπορεις να το χρησιμοποιείς. Οπότε θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Εξάλλου λίγες βδομάδες μετά θα έρθει και στην Ελλάδα και θα το πάρεις ξεκλειδωτο (υποθέτω πως και αυτό θα ειναι ξεκλείδωτο όπως ηταν και το προηγούμενο)... Και αν σκεφτείς οτι θα πρέπει ο άλλος από Αμερική να το πάρει με συμβόλαιο 60$ τον μήνα, δεν νομίζω οτι θα σου βγει φτηνότερο...
  18. Εγώ έχω εταιρικό με 3 αριθμούς και έβαλα στα 2 από τα 3 2in1 με το συμβόλαιο (εταιρικό) και ένα F2G. Λοιπόν, μπορούν στο F2G να ενεργοποιηθούν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες NON STOP, με εξαίρεση το 600 λεπτά προς 1 ή 2 αριθμούς Wind. Προσέξτε όσοι πάρετε οτι η κάρτα ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ (γιατί στο κατάστημα που άλλαξα το 2ο νούμερο θέλαν να με χρεώσουν με 17.5 Ευρώ και μόνο αφού τους έπεισα να μπουνε στην σελίδα της Wind και να δουν οτι αναφέρεται οτι δεν χρεώνεται η κάρτα δεν με χρεώσαν). Τέλος έχω μια απορρία: Στο Iphone που έχω η εναλλαγή γραμμών γίνεται μια χαρά, αλλά στο 2ο αριθμό που ειναι ένα 7390, δεν γίνεται αυτόματη εναλλαγή, αλλά πρέπει να κλείσω και να ανοιξω το κινητό (οπως γράψαν και άλλλο εδώ). Ξέρει κανεις αν με αναβάθμιση του λογισμικού του 7390 λύνεται αυτό το πρόβλημα? Το ρωτάω γιατί ειδα ανθρώπους με το ίδιο κινητό (Ν95) ο ένας να μην έχει πρόβλημα και ο άλλος να έχει!
  19. Πατάτα μπορεί να φάει ως προς τα pixel τα οποια δεν κάηκαν φυσικά, αλλά σπάσανε οι κρύσταλλο και αν ο τεχνικός δεν ειναι άσχετος θα το καταλάβει... Αλλα το να καταλάβει οτι ειχε γίνει jailbreak χλωμό το κόβω.
  20. Ναι, θα μυρίσουν τα δάχτυλα τους ή θα φωνάξουν τον Γιουρι Γκέλλερ... :lol:
  21. Θα περίμενα πάντως από την Κοσμοτέ να μπει πιο δυναμικά στην αγορά του Iphone, με καλύτερες τιμές για το κινητό, έστω και λίγο. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως όσο θα πλησιάζει το καλοκαίρι και θα πληθαίνουν οι φήμες για το νέο Iphone, τόσο θα μειώνονται οι πωλήσεις, εν αναμονή του νέου. Αν και δεν αποκλείεται να δούμε το νέο κινητό αρκετούς μήνες αργότερα επίσημα στην Ελλάδα (θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχουν ελλείψεις κινητών στην αρχή, οπότε και θα διατεθεί σταδιακά στις άλλες χώρες)
  22. Γνωρίζουμε αν και το τηλέφωνο που δίνει η Cosmote είναι ξεκλείδωτο, όπως και αυτό της Vodafone ?
  23. Κανείς τελικά δεν φένεται να εχει πάρει αυτό το κινητό... Λέω να το πάρω στην Μάνα μου το R306... Λογικά όπου να ναι πρέπει να κυκλοφορεί ;)
  24. Ρε παιδιά τι παίζει με τα i-Tech bluetooth ?!? :mad: Πήρα ένα clipD (το απλό) για την μάνα μου και 1 clipD radio για μένα από το πλαίσιο και έχω τρομερά προβλήματα. Και τα 2 ενώ φαίνονται συνδεδεμένα δεν παίζουν ήχο από το ακουστικό, αλλά ο ήχος είναι στο κινητό. Τα δοκίμασα με 3 κινητά και την ίδια συμπεριφορά είχαν και στα 3 (Sharp Gx-30, Nokia N73 και στο Iphone). Μου φένεται θα τα επιστρέψω πίσω στο Πλαίσιο και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Ειναι απαράδεκτο αυτό με τα ακουστικά.... :down::down: Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία/πρόβλημα? Και απότι είδα δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης firmware στα ακουστικά ώστε να ελπίζω σε λύση του προβλήματος. Μάλιστα όταν το παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα ο μόνος τρόπος για να σιάξουν είναι η διαγραφή του ακουστικού από το κινητό, το factory reset στα ακουστικά και ξανά pairing.... Απίστευτη ταλαιπωρία. :(
×
×
  • Create New...