Jump to content

plateia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About plateia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

plateia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. plateia

    iPhone 4S

    Και ο συγχρονισμός έγινε από settings -> mail, contacts, calendars -> add account κτλ ή μέσο itunes?
  2. plateia

    iPhone 4S

    Γειά χαρά. Ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν συγχρονίσει τις επαφές τους με το gmail, αν προσθέσεις μια επαφή στο iphone συγχρωνίζετε αυτόματα και στο gmail? Καθώς και το αντίθετο (αν προσθέσεις την επαφή από το gmail συγχρονιζεται στο iphone)?
  3. Γειά χαρα. Σκέφτομαι να πάρω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει γενικά κάποια τρανταχτά προβλήματα? Απο αξιοπιστία δηλαδή πώς πάει? Θα μου το προτείνατε?
  4. Γειά χαρα. Σκέφτομαι να πάρω το κινητό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει γενικά κάποια τρανταχτά προβλήματα? Θα μου το προτείνατε?
  5. Παιδιά πώς τα πάει το κινητό εσείς που το έχετε? Γενικά έχει προβλήματα?
  6. plateia

    iPhone 4S

    Πάντως κάτι παίζει με τις κίτρινες οθόνες. Κάποια iphone 4s έχουν άσπρη οθόνη και κάποια άλλα κίτρινη. Από ότι διάβασα και σε ξένα site πολλοί χρήστες έχουν αυτό το πρόβλημα και το γυρίζουν πίσω στο κατάστημα που το πήραν, ανταλάσοντάς το με κάποιο με άσπρη οθόνη. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει στην Ελλάδα. Όσοι έχουν iphone 4s ας μας πούν τι χρώμα οθόνης έχουν. Επίσης διάβασα (δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα) οτι με την πάροδο του χρώνου μια κίτρινη οθόνη γίνετε σιγά σιγά άσπρη.
  7. Πάντως όντως πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση σε ορισμένα ρουτερ, αφού πριν την αναβάθμηση συνδεόταν κανονικά και τώρα στο ίδιο ρουτερ δεν συνδέεται.
  8. Γειά χαρά, απο το μεσημέρι προσπθώ να κάνω αναβάθμηση και οταν πατάω "Έλεγχος για ενημερώσεις τηλεφώνου" μου πετάει το γνωστό μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί με το διακομιστή ενημέρωσης κτλ. Δεν βλέπω να σημβαίνει σε άλλους οπότε έχω αρχίσει να απελπίζομαι. :(
  9. Έχω ένα πρόβλημα. Έχω εγκαταστήσει το pc suite και τους drivers στον υπολογιστή, και ενώ το τηλέφωνο συνδέεται κανονικά όταν πάω να κάνω update το suite (προκειμένου να βάλω την έκδοση 2.2.2 μετά) μου λέει "Τα αρχεία ελέγχου ενημερώσεων δεν έχουν εισαχθεί από το διακομιστή ενημέρωσής ή το κινητό τηλέφωνο δεν είναι συνδεδεμένο". Τα ίδια λέει και όταν πάω να κάνω κατευθείαν έλεγχο για ενημερώσεις τηλεφώνου. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
  10. Παιδιά ήθελα να ρωτήσω, όταν κάνω αναβάθμηση σε 2.2.2 και κολήσει στο 4%, θα πρέπει απλά να περιμέμω και θα ξεκολίσει ή να κάνω αυτό που μου λέει δηλαδή να βγάλω την μπαταρία κτλ?
  11. Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι το έχετε όλοι. Όταν πάω να κάνω zoom με τα δύο δάχτυλα σε μια φώτο ή στον browser δεν κεντράρει στο σημείο που του υποδεικνύω αλλά σε ένα άλλο άκυρο σημείο της οθόνης. Αυτό είναι το multitouch bug?
  12. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Δεν μου συνδέεται με τίποτα σε VPN connection. Γνωρίζει κάποιος την απάντηση?
  13. Παιδιά έχω το κινητό ένα μήνα περίπου και καμια φορά μου πετάει έξω την κάρτα SIM (με την SD δεν έχω πρόβλημα). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Να σημειώσω οτι η SIM είναι λιγο παλία. Γράφει Panafon ακομα. :p
×
×
  • Create New...