Jump to content

thepat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thepat

  1. Έκανα την Παρασκευή παραγγελία από το site της Vodafone και σήμερα Τρίτη με πήραν για να κανονίσουν παράδοση αύριο Τετάρτη. Όμως την Δευτέρα που προσπάθησε να το παραγγείλει ένας φίλος από το site της Vodafone πάλι, των ενημερώσανε ότι μετά της 11/9 θα υπάρχει διαθέσιμο
  2. Eίμαι κατοχος ενος IPAQ2210 εδω και αρκετο καιρο. Τον τελευταίο μηνα η συσκευή μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Οταν το σβήνω ενώ η οθόνη σβείνει τις περισσότερες φορές εξακολουθεί να ανοβοσβήνει το Bluetooth ledaki και μου τρώει την μπαταρία σαν να ήταν αναμένο. Αν του κανω soft reset και μετα το bootarisma το σβήσω όλα δειχνουν οκ. Το αφήνω στην ακρη και μετα απο 2-3 ώρες βλεπω οτι κσανα ανάβει το ledaki. Έχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημά? Μπορεί να προτείνει κανεις καποια λύση?
  3. Θα ήθελα αν μπορεί καποιος απο εσάς να με βοηθήσει αν κάποιο απο τα usb adsl modem που εχετε εχει μεσα το cx82320 chipset της conexant. Ψαχνω επίμονα να βρώ ενα τετοιο modem και δεν μπορώ. Πιθανο ειναι να το φοράει το Zyxel ή καποια Us RObotis ή D-link. Αν κανενας ξέρει ας μου απαντήσει.
  4. Δίαβασα για την προσπάθεια σας και πραγματικά εντυποσιαστηκα. Παιδιά θα ήθελα να βοήθησω και έγω σε αυτην τη προσπαθεια. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω πληροφορίες για τον τρόπο που δουλεύετε. Ποια προγράματα χρησιμοποιέιτε και σε ποιο σταδιο βρίσκεστε. Ειλικρινά θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω την προσπάθεια μας.
×
×
  • Create New...