Jump to content

christos43

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About christos43

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

christos43's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτα που περιγραφεις,ειναι μια εξιδανικευμενη θεωρια.Η πραγαματικοτητα ειναι καπως διαφορετικη... Φιλος μου εκληθη δυο φορες συνεχομενα.Τιποτα το τραγικο θα μου πεις. Ναι αλλα ο συγκεκριμενος δουλευε εκεινο το διαστημα 6μερες τη βδομαδα σπαστο ωραριο σαν υπαλληλος κινητης τλεφωνιας και ειχε μονο την Κυριακη για αναπαυση που του τη στερησαν.Εκατσε ΟΛΗ μερα, μαλιστα εμεινε μεχρι τις 12 το βραδυ και το πρωι στις 7 επρεπε να ξαναπαει στη δουλεια του. Διαβαζω σε αλλα αρθρα οπως προειπα οτι καποιοι ηταν τυχεροι πεντε φορες.Εσυ μπορει να τους θεωρεις ψευτες,εγω ομως οχι. Και δεν θελω να βρεθω στη θεση τους. Δικαιο θα ειναι ενα συστημα λοιπον που δεν εξαιρει -πχ- τους ΔΥ απο τη διαδικασια,που σου παρεχει επαρκη σιτιση και συνθηκες οση ωρα σε απασχολει, η βαρδια σου δεν θα ναι πολυωρη και εξαντλητικη,και κυριως δεν θα αφορα τους ιδιους και τους ιδιους ξανα και ξανα.
  2. Αρα μου προτεινεις να γινω εγω αυτος ο φιλοτιμος; Το κρατος δεν θα χρειαζοταν να εξαρταται απο το σκεπτικο το δικο μου η του οποιουδποτε εαν φροντιζε να κανει το συστημα κλησεων δικαιο ωστε να το αντιλαμβανεται ο πολιτης σαν συμμετοχη και οχι σαν εκμεταλλευση.
  3. Ισως.Και παλι ομως η ουσια -για μενα- παραμενει. Θα ημουν πολυ προθυμος να παραστω -χωρις αμοιβη- αν η διαδικασια ηταν πχ 4ωρη-6ωρη και οχι 15+ ωρες και η επιλογη των μελων γινοταν κυκλικα και με κριτηρια. Ετσι ομως οχι. δεν προσεξα προφιλ,apologies. ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το ξερουν,δεν τους νοιαζει,στα τυφλα το κανουν και οτι πιασουν, ετσι καταλαβαινω.
  4. δεν διαφωνω,αλλωστε δεν εχω πειρα στο θεμα, αλλα αν διαβασεις λιγο σχετικα αρθρα θα δεις οτι ειναι συχνο φαινομενο η επανακληση. και το θεωρω κοροιδια φιλε μου.
  5. εμενα με καλεσαν ως τακτικο μελος εφορευτικης, θυροκολωντας μου στην εισοδο της πολυκατοικιας το χαρτι. διαβαζοντας εδω και αλλου οτι πολλοι καλουνται για τρεις και πεντε φορες συνεχομενα αφου παρουσιαστουν την πρωτη, αποφασισα να μην παραστω γιατι οσο φιλοτιμος και δημοκρατης να θελω να ειμαι, το κοροιδο του συστηματος δεν θα το κανω μαλιστα οταν εργαζομαι την επομενη το πρωι, συγγνωμη. αλλωστε δεν υπεγραψα παραλαβη της κλησης μου, οποτε ας ψαξουν να με βρουν.
  6. φιλε μου ακολουθησα τη διαδικασια στο λινκ που δινεις,κατι που εψαχνα αφου η κατασταση με την stock jb καταντησε ανυποφορη.Ολα καλα,εντυπωσεις πολυ θετικες.σ'ευχαριστω για την ξοφαλτση βοηθεια :)
  7. καλο θα ηταν να υπαρχει στην πρωτη σελιδα ενα sticky με οδηγο Root, kernels και οτι εχει αναφερθει σχετικα με την αναβαθμιση σε JB. Πολλοι ρωτησαν, πολλοι φιλοτιμοι απαντησαν αλλα νομιζω πως δεν ειναι πρακτικο ουτε να απαντας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια, ουτε να ψαχνεις σε 100 σελιδες για τις εμπειριες των χρηστων αναμεσα σε tips για ζελατινες,βλαβες,εφαρμογες κτλ. γνωμη μου.
  8. Επισης και εγω. Ελπιζω να λυθει με την JB.
  9. Οχι, δεν χρησιμοποιω handsfree. Ο χρονος αρχιζει και μετραει απο τη στιγμη που εχεις "συρει" το εικονιδιο. Μεχρι να το φερεις στο αυτι σου λοιπον και να απαντησεις "Ναι" δεν περναει ενα δευτερολεπτο ολοκληρο αλλα κατι λιγοτερο. Ο συνομιλητης χανει αυτο το "Ναι" λοιπον.
  10. Παιδια μια ερωτηση. Εχω το εξης προβλημα στη δικη μου συσκευη. Οταν απανταω μια κληση,για το πρωτο δευτερολεπτο δεν με ακουν. Μονο για ενα δευτερολεπτο και μετα επανερχεται κανονικα. Αυτο συμβαινει απο την αρχη που το αγορασα και το εχω παρατηρησει και σε αλλη συσκευη. Το εχει συναντησει/λυσει καποιος? Τρεχει ακομα την 2.6 η συσκευη μου.
×
×
  • Create New...