Jump to content

john_desire_hd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john_desire_hd

  1. Καλημερα, εχω ενα προβλημα με τα ακουστικα handsfree μου. Ενω ακουω ηχο κανονικα στα ακουστικα δεν λειτουργει το μικροφωνο στις κλησεις! Πηγα και πηρα και καινουργια και εξακολουθει να συμβαινει το ιδιο πραγμα! Δοκιμασα και με αλλη ρομ (εχω τη miui) αλλα παλι τιποτα! Καμια ιδεα κανεις?
  2. Καλησπερα απο εμενα, εχω φορτωσει τη DeSense 4.3 και θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως ειναι αυτο και ποιο απ ολα προτεινεται να φορτωσω για καλυτερη διαρκεια της μπαταριας? UV scripts by LordClockaN: -25mV zip -50mV zip UUV zip
  3. Καλησπερα! Μια ερωτηση προς τους πιο ψαγμενους της κοινοτητας! Οταν προσπαθω να κλεισω το DHD μου (power off) αυτο κανει επανεκκινηση:!:! Μου το εκανε με διαφορες ROM οποτε μαλλον δεν ειναι θεμα ROM αλλα κατι αλλο! Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα απλα εχει αυτο το Bug! Αυτη τη στιγμη τρεχω MIUI 1.4.8. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος!!!
  4. Guys καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πεί πως να επιστρέψω το DHD μου στην αρχική του μορφή όπως δηλαδή το πήρα από το κατάστημα? Προσπάθησα να του περάσω custom rom να το κάνω S - Radio OFF κτλ αλλά δεν τα έβγαζα πέρα και αποδείχτηκε αρκέτα δύσκολο για εμένα τελικά να προχωρήσω!
×
×
  • Create New...