Jump to content

n_kougi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by n_kougi

  1. Μαλιστα, ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις. Δυστυχως διαβασα αυτο που φοβομουν μιας και την καρτα την ειχα χρυσοπληρωσει αλλα τι να κανουμε, that's life.
  2. Δυστυχως δεν εχω αλλον υπολογιστη ή καποια αλλη συσκευη εκτος απο το xbox 360 προς το παρον για να την δοκιμασω. Στο xbox παντως παιζει σε 1080p ενω στον υπολογιστη οχι. Αν εβρισκα εναν δευτερο υπολογιστη και την εβαζα και δουλευε κανονικα, τι θα σημαινε αυτο για τον δικο μου υπολογιστη (ποιο εξαρτημα ειναι προβληματικο και πως μπορω να το διαπιστωσω)? Ευχαριστω για την απαντηση.
  3. Καλησπερα. Πριν 2 μηνες αγορασα την οθονη που αναφερεται στον τιτλο (http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA63V). Ολα καλα ολα ωραια μεχρι που μια μερα ανοιγω το pc (τα specs θα τα γραψω στο τελος του ποστ) και η οθονη αρχισε να εμφανιζει κατι καθετες πρασινες γραμμες, να τρεμοπαιζει σε μεγαλο βαθμο η εικονα και εν τελει να δειχνει μονο μαυρο σαν να μην εχω συνδεσει τιποτα πανω. Κατεβαζω την αναλυση σε 800x600 και ηταν μια χαρα, αρχισα να ανεβαζω σταδιακα την αναλυση, με τα συμπτωματα να πρωτοεμφανιζονται σε 1600x900. Η οθονη ηταν σε εγγυηση οποτε την επεστρεψα και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα και πως αυτα τα συμπτωματα υποδεικνυουν προβλημα στην καρτα γραφικων. Εβαλα αλλη οθονη με μεγιστη αναλυση 1680χ1050, και δουλευε μια χαρα. Στη συνεχεια εχοντας συνδεδεμενη αυτη την οθονη συνδεσα με hdmi καλωδιο και μια samsung τηλεοραση που εχω και δουλευε κανονικοτατα στα 1080p. Aυτο με μπερδεψε σε μεγαλο βαθμο,οποτε συνδεσα την lg οθονη με το xbox 360 και δουλευε μια χαρα στα 1080p, γεγονος που με μπερδεψε ακομα περισσοτερο. Συγνωμη αν εγινα κουραστικος απλα επρεπε να γραψω ολες τις λεπτομερειες για να γινει κατανοητο το προβλημα μου. Pc specs GPU: ATI Radeon 5850 (1GB GDDR5, ταχυτητα μνημης δε θυμαμαι) CPU: Intel Core 2 Quad Q9650@3.00 Ghz RAM: Corsais XMS3 2x2GB @ 1333 Mhz PSU: CoolerMaster GX Bronze 750W Εννοειται οτι το να χρησιμοποιησω αλλες μπριζες, καλωδια κλπ το εχω κανει ηδη.
  4. H+ το εχω δει να λεει, οπως και G, 3G δεν το εχω δει να λεει ποτε. Μηπως πρεπει να κανω κατι επειδη ειναι καινουργια η σιμ?
  5. Καλησπερα. Πριν 2 μερες αγορασα το galaxy sIII και αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το mobile internet ειναι υπερβολικα αργο, με παρα πολλες διακοπες, γεγονος που καθιστα αδυνατη τη χρηση ιντερνετ οταν δεν υπαρχει WiFi διαθεσιμο. Χρειαζονται καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω? Ειμαι στη vodafone (καρτοκινητο οχι συνδεση), και την καρτα sim την πηρα μαζι με το κινητο οποτε δε νομιζω να φταιει αυτη. Ευχαριστω
  6. Παιδια θα σας περιγραψω κι εγω ενα προβλημα που παρατηρησα με την μπελ. Οταν πληκτρολογεις μηνυμα με Τ9 (στα ελληνικα συμβαινει μονο, στα αγγλικα οχι) μερικες φορες η λεξη που θελουμε να γραψουμε δεν υπαρχει στο λεξικο και ετσι στην αννα και σε παλιοτερες εκδοσεις πατουσαμε το πληκτρο του αστερισκου για να γραψουμε εμεις τη λεξη. Στην μπελ οταν το κανω αυτο, με το που παταω τον αστερισκο κρασαρει το συστημα και με πεταει στην αρχικη οθονη παντα. Ξαναλεω αυτο συμβαινει μονο στην ελληνικη γλωσσα. Το εχει κανενας αλλος αυτο το bug? Αν οχι πειτε μου ποια εκδοση μπελ εχετε (με ενδιαφερει μονο να εχει ελληνικο πληκτρολογιο, το μενου το εχω στα αγγλικα). Ευχαριστω.
  7. Παιδια γνωριζει κανεις στο περιπου ποτε θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση σε symbian anna? Ευχαριστω
  8. Καλησπερα παιδια. Με αυτο το coderus τι μπορω να κανω στο Ν8 μου?
  9. Τελικα σπανιζουν τα εξυπηρετικα προσωπικα στις μερες μας.. Πηγα σημερα σε νοκια care της Κεφαλονιας για το θεμα που εχουν τα ασημενια Ν8 με τη διαρροη φωτος και πρωτη φορα το ακουγαν αυτο το προβλημα. Με κοιταζαν και οι δυο σαν ******* και μου μιλουσαν με ενα ειρωνικο στυλ τυπου "καλα πως κανεις ετσι για ενα κουμπι" και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι. Τελικα μου ειπαν να τους το αφησω το κινητο μια απο τις επομενες μερες αλλα δεν ξερω αν θα το κανω. Απαραδεκτη αντιμετωπιση
  10. Καλησπερα. Οταν λες οτι σου επισκευασαν τη διαρροη φωτος εννοεις αυτο το προβλημα που εχουν τα ασημενια Ν8 και φωτιζεται και η περιοχη γυρω απο το μηχανικο κουμπι του κινητου; Ρωταω γιατι εχω και εγω το ίδιο πρόβλημα και δεν ήξερα ότι μπορώ να το παω σε Nokia care για επιδιόρθωση. Ευχαριστώ.
  11. Καλησπερα. Αυτη η κοκκινιλα που λετε για την οθονη μπορει να παρατηρηθει και καπου αλλου εκτος απο το αναλογικο ρολοι του screensaver? ρωταω γιατι στο δικο μου φαινεται ελαχιστα αλλα μονο στο αναλογικο ρολοι δεν το εχω δει πουθενα αλλου. Ευχαριστω
  12. Εκανα παραθεση το μηνυμα του giwrgos1966 και γι αυτο υπεθεσα οτι δε χρειαζεται να εξηγησω κατι παραπανω, συγνωμη για την παραλειψη. Καθε φορα που ανοιγω την καμερα για να βγαλω φωτογραφια η να τραβηξω βιντεο, πανω αριστερα στην οθονη πεταγεται καθε τρεις και λιγο ενα κουτακι μαυρο που λεει Connection failed, και βγαινοντας απο την καμερα βλεπω το εικονιδιο του gps πανω δεξιε διπλα απο την ενδειξη της μπαταριας. πατωντας πανω στο εικονιδιο της μπαταριας μου εμφανιζει το μηνυμα gps available. Σε ευχαριστω πολυ! Απενεργοποιησα την επιλογη και δε μου το εμφανιζει πλεον!
  13. Παιδια αυτο με το εικονιδιο GPS το παθαινω κι εγω και δεν ξερω τι να κανω...
  14. Καλησπερα παιδια. Υπαρχει καποιος τροπος καθε φορα που χρησιμοποιω το κινητο να μην φωτιζει καθολου το κουμπι που εχει? Εχω το ασημενιο Ν8 και παρατηρω ενα light leak καθε φορα που φωτιζει το κουμπι μαλλον επειδη το κατω μερος ειναι απο πλαστικο. Φαινεται σα να μην εχει προσεχθει καθολου γι αυτο ρωταω αν μπορω να απενεργοποιησω με καποιον τροπο τον φωτισμο του κουμπιου. Ευχαριστω
  15. Φιλε μου δεν εχω καποιο λογο να πω ψεμματα. Οταν ειχε πρωτοβγει το update καπου ειχα διαβασει εδω μεσα για κατι παρομοιο αλλα δεν το ειχα ψαξει. Εχω βγαλει παρα πολλες φωτογραφιες και σε ολες (ειδικα σε αυτες που κανω τερμα zoom πριν τη ληψη) παρατηρω το ιδιο πραγμα. Οταν πας να τη δεις φαινεται λιγο χειροτερη η ποιοτητα αλλα μολις κανεις εστω και λιγο zoom καθαριζει εντελως η εικονα. Μολις ξανακανεις zoom out επανερχεται στην ιδια ποιοτητα με την αρχικη.
  16. Καλησπερα. Σε προηγουμενα ποστ θα εχει αναφερθει σιγουρα αλλα επειδη δε μπορω να ψαξω 300 σελιδες για να το βρω ξαναρωταω :) Μετα την αναβαθμιση σε PR 1.1 οι φωτογραφιες στην προεπισκοπηση φαινονται σε χαμηλοτερη ποιοτητα και πρεπει να κανεις λιγο zoom για να καθαρισει η εικονα. Υπαρχει καμμια λυση γι αυτο το θεμα? Ευχαριστω
  17. Και δηλαδη πως μπορει να γινει αναβαθμιση λογισμικου?Εχω και εγω Ν8 απο Ουγγαρια και οταν εκανα την ενημερωση για την 11.012 χαθηκαν τα ελληνικα. Την ενημερωση λογισμικου με αφηνει να την κανω μονο μεσω υπολογιστη και αναγκαστικα την εκανα με OVI SUITE. Το εχω παει στη WIND και μου ειπαν οτι θα το στειλουν ΝΟΚΙΑ, τωρα τι θα περασουν μεσα δεν ξερω, αν ειναι παντως σε καθε ενημερωση να χανονται τα ελληνικα ζητω που καηκαμε :p
  18. Δες αν στα πλαγια του κουτιου λεει HUNGARY η FRANCE η γενικα καποια αλλη χωρα εκτος απο την Ελλαδα. Επισης τα παραεισαγωγης εχουν λευκη ταινια στο κουτι που επικαλυπτει αυτη της ΝΟΚΙΑ. Α! και αν κανεις ενημερωση λογισμικου μεσω υπολογιστη θα χαθουν τα ελληνικα :) Απο εναν παθοντα
  19. Οχι δεν το κατεβασα με το navi, απ'οσο θυμαμαι δεν ανεφερε κατι τετοιο ο οδηγος. Ευχαριστω πολυ για λινκς, θα ακολουθησω τα βηματα του τελευταιου λινκ και θα σε ενημερωσω αν τα καταφερα :) και παλι ευχαριστω
  20. Καλησπερα. Τον εχω κατεβασει ηδη τον οδηγο και ακολουθησα τα βηματα ακριβως.. Και οταν ανοιξα το κινητο ειχε μια ακαταλαβιστικη γλωσσα (μαλλον ουγγαρικα) και δεν ειχε τα ελληνικα μεσα..
  21. Ρε φιλε πως μπορεις να του περασεις country variant gr firmware? Και εγω silver white εχω και ειναι απο Ουγγαρια και χαθηκαν τα ελληνικα οταν εκανα update μεσω υπολογιστη.
  22. Και σε μελλοντικη ενημερωση λογισμικου θα ξαναχαθει η ελληνικη γλωσσα? :p
  23. Να ρωτησω και κατι αλλο: Το οτι ειναι παραεισαγωγης (λεει στο κουτι HUNGARY CV και δεν υπηρχε η ταινια της νοκια στο κουτι αλλα μια ασπρη ταινια) δε σημαινει οτι μπορω να το παω πισω στη WIND απ'οπου το πηρα?
  24. Με το pc την εκανα γιατι οταν πηγα να την κανω κατευθειαν απο το κινητο μου ελεγε οτι πρεπει να το συνδεσω με usb καλωδιο στον υπολογιστη. Επειδη δε βρισκω κατι σχετικο με το phoenix και το firmware μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο? Ευχαριστω.
  25. Καλησπέρα. Χθες αγόρασα το Νοκια Ν8 και κάθε τρεις και λίγο πεταγόταν ένα μήνυμα που έλεγε για αναβάθμιση λογισμικού. Την έκανα την αναβάθμιση , έκανε reboot το κινητό και όταν το άνοιξα είχε χαθεί εντελώς η ελληνική γλώσσα από το κινητό. Δε με ενδιαφέρει τόσο να είναι ελληνικό το menu (έτσι κι αλλιώς αυτο σε αγγλικά το έχω) όσο να μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα? (Την αναβάθμιση την έκανα μέσω ovi suite) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Create New...