Jump to content

evaggelos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evaggelos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

evaggelos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. https://account.oneplus.net/invite/claim/GL9C-5RGS-D8GD-LKUX Προσκληση και απο μενα 64gb saandstone....ελπιζω οταν αποφασισω να το αγορασω να μου δοθει και μενα !
  2. evaggelos

    iPhone 4S

    απο οτι βλεπω σε καταστημα θα το παω ...κανενας δεν επικοινωνησε μαζι μου απο αττικη...κριμα!
  3. evaggelos

    iPhone 4S

    Ολα οσα ειπατε ειναι σωστα η λεπτομερεια ειναι , οτι δεν ψαχνω τον οποιονδηποτε τεχνικό αλλιως δεν θα ανοιγα θεμα εδω. Ειμαι σιγουροσ οτι καποιος αναλαμβάνει τετοιου είδους δουλειές και οτι μπορουν και αλλα μελη να το επιβεβεωσουν (αξιοπιστια). Οσο για τον αν θα ειναι τυχαρπαστος η οχι τελικα , θα ζητησω να ειμαι παρον στην αλλαγη γιαυτο και θελω κοντα πειραια
  4. evaggelos

    iPhone 4S

    Το καταλαβαινω αυτο που λες και ειναι ορθο. Απο την αλλη το χρηματικο που ζητανε ολα τα καταστηματα ειναι υψηλο. Και προτιμο να "ρισκαρω" και να το φτιαξει ενα παιδι που ξερει (υπαρχουν παιδια που ειναι 10 φορεσ καλυτεροι τεχνικοι απο οτι των καταστηματων) με το αζημιωτο φυσικα.
  5. evaggelos

    iPhone 4S

    Ψάχνω καποιον που να πίανουν τα χερια του κοντα στην περιοχη του πειραια ωστε να μου λυσει το προβλημα του τιτλου.
  6. evaggelos

    iPhone 4S

    ψσχνω τεχνικο για αλλαγη flex cable σε iphone 4s....υπαρχει καποιοσ χρηστης κοντα πειραια που να μου προτεινετε? ευχαριστω.
  7. evaggelos

    Lenovo A830

    Παιδια εχει βρει κανεις τροπο να κανει reformat το internal storage ωστε να μην καταναλωνει 1.6gb σε usb storage αλλα να τα χρησιμοποιησει και αυτα σε internal? ουσιαστικα με την χρηση sd καρτας ακυρωνεται to usb storage. Επισης εχω 700mb υπολειπομενο internal storage (700mb /1.96gb) ειναι αρκετα αυτα μελλοντικα? (παντα με χρηση app2sd εφαρμογης για ολα τα app) ωστε να αποφυγω το reformating? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...