Jump to content

stathis2828

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stathis2828

  • Ημ. Γέννησης 13/06/1975

stathis2828's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν νομίζω ότι θα σταματήσει η google σε αυτό που κάνει. Επίσης προς ενημέρωση υπάρχει και άλλο site και μάλιστα έλληνα που έχει ξεκινησεί κάτι αντίστοιχο του street view νομίζω ότι είναι το http://www.kapou.gr/ αν και προς στιγμήν κάνει αναβάθμιση. Όπως και να χει, μία τόσο πρωτοποριακή υπηρεσία που θα φέρει πολύ κοντά όλο τον υπόλοιπο κόσμο κάνωντας βόλτα χωρία καν να είναι εδώ, πολύ δύσκολα θα κοπεί, απλά είναι θέμα χρόνου και χρημάτων φυσικά ώστε να το έχουμε επιτέλους και εδώ.
  2. Υπάρχει και ένα άλλο που είδα όμως θέλει να κάνεις δωρεάν εγγραφή στο akazoo και να δώσεις nickname και παίζει με Web ή Internet APN και όχι Wap. Το κατεβάζεις απο εδώ και το περάσεις στο κινητό σου generic.jar Έχει και emulator: Web emulator Συνδέεται σε MSN, ICQ, GTALK, YAHOO, AIM. Με iphone & Blackberry δεν παίζει, όμως παιζεί σχεδόν με όλες όσες υποστηρίζουν java.
  3. Και εγώ στην αρχή σνόμπαρα το i-phone, θεώρησα ότι είναι ένα κινητό απλά για μόστρα. Ήμουν πολύ υπέρ της Νοκια, όμως το τελευταίο διστημα χρησιμοποιούσα Blackberry και το είχα συμπαθήσει αρκετά. Μάλιστα είχε τύχει να αποκτήσω i-phone αλλά δεν το χρησιμοποιούσα και είχα συνεχίσει με το blackverry. Μια μέρα μου τελειώσε η μπταρία και άλλαξα κάρτες και μετά δεν τις ξαναγύρισα ποτέ. Είναι γεγονός ότι δεν έχει τις υπερβολικές δυνατότητες ενός PDA ή Windows Mobile, όμως η μελετημένη απλότητα και ταχύτητα ενναλαγής στις πιο συνηθισμένες ενέργειες είναι αυτό που σε κερδίζει. Δεν προτείνετε απλά για κάποιον που απλά θέλει να έχει κινητό για να μιλάει ή για κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα, προτείνεται όμως ανεπιφύλακτα, για μεγάλους καταλόγους επαφών, email και Internet. Το safari είναι χρόνια μποστά παρόλο το θάψιμο απο τους υπόλοιπους ανταγωνιστές τους. Το συμπέρασμα είναι ότι βολεύει τον καθέναν, και από θέμα τιμής, νομίζω ότι ακολούθει επάξια τον κανόνα ότι πληρώνεις παίρνεις.
  4. stathis2828

    Bye Bye Wind!

    Προσωπικά διαφωνώ με την συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απο τη στιγμή που επιλέγει κάποιος μια εταιρία για να του παρέχει κάποιο προιόν ή υπηρεσία, είτε είναι τηλεπικοινωνιακή ή τραπεζική ή οτιδήποτε άλλο, έχει αντίστοιχες υποχρεώσεις με την εταιρία αυτή. Από τη μία θα πρέπει να λαμβάνει την υπηρεσία που αποφάσισε να αγοράσει ΄και απο την άλλη υποχρεούται να την πληρώνει. Το αν σου αρέσει η υπηρεσία δεν έχει καμμία σχέση με το παραπάνω, είναι όπως όταν αγοράζεις ένα κινητό, το αν θα σου αρέσει είναι αποτέλεσμα της δική σου επιλογής. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ για την αποχώρηση του από την Cosmote μετά από 10 χρόνια είναι γιατί είχες καλύτερη προσφορά (πιθανώς για καινούριο κινητό). Παρόλαυτα είμαι της άποψης των χρονιαίων συμφωνιών γιατί υπάρχουν καλύτερες συνθήκες διαπραγμάτευσης ειδικά όταν έχεις μεγάλους λογαριασμούς. Όπως σε έσενα σου έχει δώσει το δικαίωμα το κράτος να καταφύγεις σε ελεγκτικές αρχές για να μπορέσεις να διεκδικήσεις για την ποιότητα της υπηρεσίας που αγόρασες, άλλο τόσο έχει δωθεί δικαίωμα διεκδίκησης των χρημάτων από την εταιρία που στο παρέχει. Απο εκεί και πέρα, εγώ έχω συμβόλαια με 2 εταιρίες και συγκεκριμένα με τη Wind, από το 1998, και πότε δε με ενόχλησαν για όποια καθυστέρηση ακόμα και όταν όντως καθυστερούσα, αν και αυτό μπορεί να οφείλεται ότι ποτέ οι λογαριασμοί μου δεν ξεπέρασαν τα 30 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση όμως αυτή η άμεση εκβιαστική απειλή ότι μη με καλείτε ενώ σας χρωστάω αλλιώς θα φύγω εγώ και η οικογενειά μου, είναι σίγουρα κακό δειγμα συμπεριφοράς και παράδειγμα προς αποφυγή. Απο εκεί και πέρα αυτή η νοοτροπία που έχουμε σαν λαός μερικές φορές, να προσπαθούμε να πείσουμε ότι τα δικά μας λαθή δεν είναι δικά μας αλλά άλλων είναι ίσως και ο πρώτος και κύριος λόγος του ότι είμαστε τόσο πίσω σε σχέση με τις άλλες χώρες. Αντί να προσπαθούμε να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας, προσπαθούμε με μία κάπως εκδικητική συμπεριφορά να δείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες και ότι φταίνε πάντα οι άλλοι.
×
×
  • Create New...