Jump to content

ireland71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ireland71

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ireland71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Από ό,τι έχω καταλάβει, η φωνητική κλήση γενικά δεν δουλεύει, νομίζω είναι θέμα google και το γεγονός ότι δεν "καταλαβαίνει" ελληνικά. Αφορά την εφαρμογή, όχι το handsfree. Η φωνητική κλήση δουλεύει και χωρίς hands free. Νομίζω ότι από κάπου ορίζεται η γλώσσα εισαγωγής και τα ελληνικά δεν περιέχονται στο μενού. Αν ψάξεις στην κατάλληλη ενότητα, θα βρεις τρόπο να την απεγκαταστήσεις τελείως, για να μην καλεί ό,τι θέλει. Δυστυχώς η φωνητική κλήση στο συγκεκριμένο κινητό είναι πονεμένη ιστορία... Είχα Nokia της πλάκας με εκπληκτική αναγνώριση φωνητικής κλήσης. Επίσης να μοιραστώ και άλλα δύο - τρία "κόλπα" που ανακάλυψα πρόσφατα: 1. Αν ανοίξεις πρώτα το blue tooth του κινητού και μετά το MW600, το hands free συνδέεται αυτόματα. 2. Αν ανοίξεις πρώτα το MW600 και μετά το blue tooth του Galaxy, δεν θα συνδεθεί, αλλά αν πατήσεις ένα από τα δυό ακριανά κουμπιά, δηλ. όχι το μεσαίο, απλά θα συνδεθεί με το κινητό. 3. Αν πατήσεις μόνο το μεσαίο, θα συνδεθεί και θα αρχίσει να παίζει η μουσική που έχεις βάλει στο κινητό σου. Ελπίζω να βοήθησα λίγο ακόμα.
  2. Το έχω εγώ εδώ και 5-6 μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, συνδέεται με την πρώτη, σπάνια κάνει αποσύνδεση, είναι ελαφρύ, αναγνωρίση κάνει πάντα (τον αριθμό του τηλεφώνου που καλεί), μπαταρία πολύ καλή. Βγάζω άνετα Δευτέρα με Παρασκευή με δύο ώρες χρήση της μουσικής (ράδιο ή mp3 από το κινητό) τουλάχιστον την ημέρα. Φαντάζομαι σε stand by θα κρατάει πάνω από βδομάδα. Έχει και προειδοποιητικό ήχο μία - δύο ώρες πριν τελειώσει η μπαταρία. Στα αρνητικά τώρα: Όταν μιλάς σε εξωτερικό χώρο πρέπει να εχεις το μικρόφωνο σχετικά κοντά (μου έχουν κάνει παράπονα ότι δεν με ακούν), δεν έχει μνήμες στο ραδιόφωνο (τρομερά ενοχλητικό), όταν σε καλούν έχει δικό του ήχο και όχι το ringtone που έχεις βάλει εσύ. Επειδή με εκνευρίζουν τα καλώδια και το είχα ψάξει, νομίζω ότι είναι μακράν το καλύτερο bluetooth με ραδιόφωνο και σαφώς το πιο όμορφο. Εξάλλου η Sony Ericsson το έχει βγάλει τουλάχιστον 2 χρονια στην αγορά και δεν το έχει αντικαταστήσει. Ελπίζω να βοήθησα.
  3. Εγώ έχω το Sony Ericsson MW600 και δουλεύει άψογα.
  4. Καλημερίζω την παρέα του forum. Πρώτο μου post, αν και παρακαλουθώ ανελειπώς το forum από τον Ιανουάριο, που απέκτησα το Galaxy S. Έχω λύσει αμέτρητες απορίες μου και συγχαρητήρια σε αυτούς που ασχολούνται τόσο ενεργά με την συσκεύη και τις - πάρα πολλές - δυνατότητές της. Στο θέμα μου όμως: Ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τη δόνηση και το "ξύπνημα" του κινητού μόλις τελείωσει η φόρτιση, με σβηστό το κινητό; Επειδή το φορτίζω το βράδυ δίπλα μου, η δόνηση που κάνει είναι ικανή να σε ξυπνήσει, χώρια που φωτίζεται ο τόπος. Σημειώνω ότι δεν θέλω να απενεργοποίησω κάθε δόνηση του κινητού, μόνο αυτή (και το "ξύπνημα" βέβαια). "Φοράει" 2.2.1, JS8. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την - όποια - απάντηση.
×
×
  • Create New...