Jump to content

Gullwing

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Gullwing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα. Έψαξα παντού αλλα δεν μπόρεσα να βρώ κάποια ικανοποιητική απάντηση. Πρόκειται να επισκεφτώ την Ουγγαρία για 2 εβδομάδες και θέλω να μάθω αν μπορώ να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ απο την CU κάρτα μου. Έχω την εντύπωση οτι τα πακέτα mb ισχύουν μόνο εντός Ελλάδας. Οι τιμές της vodafone ανα kb ειναι εξωφρενικές και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Ευχαριστώ! :)
  2. Λοιπον, εβαλα το Mobile Internet 100 (5 ευρω, 100 mb για ενα μηνα)... Εστειλα "ΥΠ" στο 1210 για να δω το υπολοιπο μου και μου ηρθε sms λεγοντας μου οτι μου εχουν απομηνει 100 mb... Μπαινω για δευτερολεπτα στο Facebook απο το facebook app του Android market, βλεπω τον τοιχο μου και κλεινω την λειτουργια δικτυου απο το κινητο μου (για να μην τραβαει τζαμπα mb)... Κλεινω επισης και το facebook απο τα processes... Ξαναστελνω μυνημα στο 1210 και μου λεει οτι εχω 98,99 MB... Δηλαδη ελεος! Δεν κατεβασα καν 1 MB! Πηρα τηλεφωνο στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων και μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο... Τι ειναι φυσιολογικο? Να χρεωνει 1 mb οταν με το ζορι κατεβασα 200 kb? Ντροπη!
  3. Να κανω και εγω μια ερωτηση... Εβαλα προχθες 5 ευρω και εστειλα 4 μυνηματα, μπηκα για ενα 10λεπτο στο facebook και εξαφανιστηκαν τα 5 ευρω... Αυτο μου εχει συμβει πολλες φορες μεσα στο καλοκαιρι... Τοσο υψηλες χρεωσεις εχει η Q για το ιντερνετ? Τι μπορω να κανω? Ευχαριστω πολυ!
  4. Τελικα η καινουργια 4.1 του Κυριλλου εχει προβλημα με την καμερα του κινητου η απλως το παθαινουν καποιοι?
  5. Να κανω και γω μια ερωτηση... Αυριο Κυριλλε θα βαλω το τελειο ROM σου και αναρωτιεμαι αν κανει και αν θα επιρεαστει καθολου το τηλεφωνο γιατι εχω χρησιμοποιησει την μεθοδο του terminal emulator για να κανω enable τα live wallpapers... Φανταζομαι πως δεν πειραζει και ισως ξαναχρειαστει να επαναλαβω την διαδικασια. Επισης Μπορω να βαλλω το καινουργιο σου ROM αν εχω το flashaρισμενο ROM που εχεις στην αρχη του thread, ετσι?
  6. Παιδια εγω εχω ενα περιεργο bug... Ολα καλα, περασα το froyo ολα τρεχουν καλα και ανοιγω το android market... Βλεπω εχει καινουργιο Interface και χαιρομαι... Κατεβαζω κανα δυο εφαρμογες και κλειδωνω το κινητο... Μετα απο 3 ωρες το ξανανοιγω και παω στο μαρκετ και εχει το interface του eclair... Εχει δηλαδη εκεινο το καθολου χρηστικο πρασινο με κυκλικα buttons... Εχει συμβει αυτο σε κανενα? Εκλεισα και ξανανειξα την συσκευη, αλλα τιποτα
  7. Και εγω παρακολουθω το ποστ του Κυριλλου εδω και 2-3 μηνες και περιμενω... Θα το κανω τωρα αναβαθμιση
  8. Ποτε ρε παιδια θα ερθει και σε εμας το Froyo? Λετε να το κανω update με τον unofficial τροπο η να περιμενω? Ξερω οτι εχει βγει σε ισπανια και ιρλανδια αλλα κατα εμας ποτε θα ερθει?
×
×
  • Create New...