Jump to content

nasos38

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nasos38

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nasos38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατι δεν αφήνει Non-stock εφαρμογες να σβήνουν αρχεια κλπ?
  2. εκανα μια ωραια πατατα και εσβησα ολη την sd. τι φακελους πρεπει να φτιαξω για το λειτουργικο η πως να τους ξαναφτιαξει το τηλ μονο του???
  3. Υπάρχει δυνατότητα σε NDRIVE να του φορτώσουμε μια διαδρομή που εχουμε φτιαξει απο το πισι πχ και να την κανει πλοήγηση??? και πως? εχω βρει προγραμματακια που φτιαχνεις τη διαδρομή αλλα πως την εισάγω στο NDRIVE???
  4. Μπορεί κάποιος να γραψει ολη την διαδικασία για να γινει ροοτ το κινητο? η να παραθεσει οδηγιες απο αλλου, απο το ξεκλειδωμα του μπουτλοαντερ κλπ κλπ
  5. Οταν λεμε αναβαθμιση του κινητου εννοουμε του λογισμικού του, αρα του android. οχι δεν χανεις τιποτα απο δεδομένα σεταρισμα κλπ
  6. ε τοτε ειναι λογικό να μην βλέπεις το power saver και αλλα που υπαρχουν στην επομενη εκδοση απο τη δικιά σου, υποχρεωτικο δεν ειναι αλλα αφου εχει βγει νεοτερη εκδοση γιατι να μην την εχεις?
  7. Εχεις κανει την αναβάθμιση σε 4.1.1 ???
  8. Εγω παιδιά μετά την αναβάθμηση ακομα και με το power saver ενεργοποιημενο βλεπω μικρότερη αυτονομία της μπαταρίας!
  9. καλημέρα και καλη εβδομάδα σε ολους! Ολοι περιμέναμε πως και πως την αναβαθμιση και τελικα ολοι γκρινιάζουμε τωρα! τεσπα να ρωτησω καποια πραγματακια, 1.διαπιστωσατε καλύτερη διάρκεια της μπαταρίας? , γιατι εγω δεν προσεξα κατι τετοιο. 2.με το power saver ενεργοποιημένο και οχι ειδατε διαφορά?τοχει δοκιμάσει καποιος μετα απο πλήρη φρτηση να το εχει μια φορα ενεργοποιημενο και μετα απο την επομενη φορτηση οχι ,για να συγκρίνει με σχεδον ιδια χρήση?? 3.Ξέρουμε τι ακριβώς κάνει το power saver ? 4.τα 25gb του dropbox πως τα ενεργοποιω γιατι τωρα μου δειχνει 3gb μονο.
  10. Κινητάρα!καλη επιτυχία στον ενα και μοναδικο νικητη!!
  11. Κσμιά αναβάθμηση δεν θα παρει ρε παιδια το κιν αυτο?
  12. επισης δεν εχει το compact querty πληκτρολόγιο που εχει 2 γραμματα ανα κουμπι!
×
×
  • Create New...