Jump to content

foxylady

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by foxylady

  1. Συγνώμη αλλά τώρα κατάλαβα τι εννοείται.Ναι έκανα λογαριασμό google.Δεν είναι το πρόβλημα μόνο με το market,δείχνει πως δεν έχω internet γενικά,αλλά δείχνει πως έχω συνδεθεί με wifi παράλληλα.κανα καθαρισμό δεδομένων σε κάποιες εφαρμογές που διάβασα αλλα τίποτα.Έχς πρόσβαση για ΄λίγο και μετά σαν να χάνεται η σύνδεση ,αλλα δεν δείχνει ότι αποσνδέεται το wifi .
  2. Όχι δεν έχω λογαριασμό στο market.Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα,απλά είναι σαν να μην έχω πρόσβαση με wifi,αλλά δείχνει ότι συνδέεται.
  3. Καλημέρα :) Διάβασα μέχρι τιν 302 σελίδα toy forum,οπότε ζητώ συγνώμη εκ των προταίρων αν υπάρχουν αναφορές στα ίδια προβλήματα. Έχω το htc decire,me android 2.2,το έχω εδώ και κάποιες μέρες και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζα μέχρι στιγμής είναι ότι είτε μετέφερα mp3 με bluetooth,είτε με συγρονισμό,είτε ως μονάδα δίσκου,τα tracks μεταφερόντουσαν στο player αλλά η φώτο του άλμπουμ δεν αναγνωριζόταν.(διάβασα ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα,αλλά δεν είδα κάποια απάντηση βοήθειας) Εδώ και μια μέρα έχω το εξής πρόβλημα η σύνδεση στο wifi (σπίτι μου) μου είναι πολύ καλή,παρόλαυτα δεν έχω πρόσβαση΄ούτε στο net,ούτε στο market,καιρό γενικώς πουθενά.Έκανα κάποια backup που διάβασα σε κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτα.Έκανα restore se εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τίποτα.Να σημειώσω ότι τις προηγούμενες μέρες δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα με το wifi. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει,ευχαριστώ πολυ!!
×
×
  • Create New...