Jump to content

KingDRAGON

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KingDRAGON

  • Ημ. Γέννησης 06/11/1971

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

KingDRAGON's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μενού-»Συνδεσιμ.-»Διαχ. συσ. Πατάς Επιλογές και διαλέγεις Αναζήτ. ενημέρωσης.
  2. Βασικά ξεχάστε φοίνικες 2004 και συναφή. Ψάξτε για ένα προγραμματάκι ονόματι BB5 Reaper 2006 στο gsm-forum Είναι σουίτα που έχει όλες τις οδηγίες και τα links για να κατεβάσετε Ντίεγκο 3.07 SP2 και τo τελευταίο phoenix και επίσης τα νέα καλούδια για το latest phoenix 2006 (δεν χρειάζεται βάλετε phoenix 2004 κλπ), οπότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φοίνικα και μετά από restarts του PC. Το πρόγραμματάκι λέει πολλά. Το NOKIA.dogtoe έχει μείνει πίσω στις εκδόσεις και την εγκατάσταση....
  3. OK! Βρήκα νέα version PHOENIX (η οποία σημειωτέον λειτουργεί και μετά από reboots κλπ), flashαρα μία χαρά χωρίς πρόβλημα, πανεύκολα και πλέον έχω και Adobe pdf και F secure και τα συναφή που υπάρχουν στο APE N80_userarea_4.0623.0.41-prd.U01 Φλάσαρα δύο N80 μέχρι τώρα όλα καλά!!! Καλή επιτυχία και σε σας. Το μυστικό είναι να έχετε τη latest έκδοση του phoenix πάντως...
  4. Για δοκίμασε και πες μας. Γιατί σε μένα ενώ το προηγούμενο phoenix έπαιζε μια χαρά, η έκδοση 20.9.148 σκάει λίγο πριν το flashing στο τηλέφωνο.
  5. Αν το pdf reader, το antivirus και το mobile search, βρίσκονται στο APE, ίσως το προηγούμενο phoenix να μην flashάρει το APE στο τηλέφωνο παρά μόνο το image και το V07. Πάντως με το 2006.20.9.148 δεν μπόρεσα να φλασάρω γιατί έσκαγε το phoenix λίγο πριν το φλασάρισμα. Δεν με χαλάει βέβαια. Γιατί μιας και πρόκειται για εφαρμογές θα τις βάλει η NOKIA στο download
  6. Η δυνατότητα εμφάνισης του αριθμού του καλώντος δεν γίνεται με πρόγραμμα software στον end user (στο κινητό), αλλά με setting από τον ΠΑΡΟΧΟ κινητής τηλεφωνίας και δεν προσφέρεται ως υπηρεσία. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει. Απλά δεν παρέχεται.
  7. Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσεις. Copy τα πάντα στο memory card που έχεις αλλά το θέμα είναι ότι πρώτον δεν έχει χάρτες μέσα (εύκολα βέβαια τους βρίσκεις) και δεύτερον και βασικότερον θα είσαι συνέχεια κολλημένος στην οθόνη του registration, γιατί το πρόγραμμα είναι un*****ed όπως είπες και δεν υπάρχει καν trial.
  8. Φθηνό, ακριβό, slim ή όχι, επώνυμο ή μη, προσέξτε τα χαρακτηριστικά του καθενός ΠΡΙΝ αγοράσετε GPS. Ειδικότερα δείτε αν το GPS που θα πάρετε είναι 12 κάναλο (πx αυτά που έχουν chip Sirf Star II) ή 20 κάναλο (αυτά που έχουν chip Sirf Star III) καθώς και την αυτονομία που παρέχουν σε ώρες λειτουργίας πχ μερικά έρχονται με Sirf Star II LP (Low Power), ειδάλλως θα είστε με το φορτιστή στο χέρι ή στο αυτοκίνητο. Από κει και πέρα δείτε τις παραμέτρους Cold Start, Hot Start, και Warm Start Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες του τι είναι το κάθε ένα, αλλά κανόνας είναι όσο μικρότερο (σe sec) τόσο το καλύτερο. Αυτά σαν μπούσουλας για να ξέρουμε τι επιλέγουμε, γιατί όλοι λένε για bluetooth GPS αλλά κανείς δεν δικαιολογεί το πως και το γιατί το ένα είναι ακριβότερο ή καλύτερο από το άλλο. Την επόμενη φορά που θα πάτε να ρωτήσετε για GPS, ρωτήστε για τα χαρακτηριστικά αυτά. Αν σας κοιτάξουν σαν χαμένοι, κρατήστε τα χρήματά σας και επισκευθείτε κάποιο άλλο κατάστημα που θα ξέρει.
  9. Γνωστό πρόβλημα. Βλέπεις τα σαϊνια της Adobe, δεν κοιτάνε τη μνήμη της κάρτας αλλά μόνο του τηλεφώνου αφενός και επιπλέον δεν ασχολούνται κιόλας να βγάλουν νέα έκδοση. Εγώ όσα pdf και αν έβαλα, κανένα δεν άνοιξε και απεγκατέστησα το reader μέχρι νεωτέρας.
  10. Δε πιο πάνω που την περιέγραψα. Πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια για να κλείσεις και να ανοίξεις το κινητό.
  11. Υποπτεύομαι ότι μάλλον δούλεψε γιατί κάτι αλλάξανε στο server τους. Βλέπεις το Agile, παρεμβάλει δικό του server στην επικοινωνία χρηστών με τον instant messenging server της επιλογής τους και δεν είναι direct. Για αυτό και προτιμώ προσωπικά το IM+ το οποίο είναι direct connection.
  12. Και ακόμη χειρότερη η Bodyglove, αν και μόνο ένας ή δύο visitors έχουν γράψει κριτική.
  13. Ναι αλλά κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο πρέπει να ξεκουμπώνεις να βγάζεις το κινητό και να απαντάς. Καλύτερη από αυτή έχει βγάλει για το N80 η KRUSELL (μπορείς να απαντάς xωρίς να βγάζεις το κινητό από τη θήκη και με προστασία οθόνης), αλλά και πάλι για να σχηματίσεις νούμερο, πρέπει να ξεκουμπώσεις και να βγάλεις.
  14. Η θήκη της BodyGlove για το N80 είναι μία απάτη και μισή. Απορώ δεν την δοκίμασαν πρώτα; Καταρχήν δεν προστατεύει την οθόνη. Δεύτερον το ένα πλαστικό που προστατεύει τα πλήκτρα μπαίνει μέσα στα δύο κινητά μέρη του κινητού και όχι μόνο δυσκολεύει στο ανοιγοκλείσιμο του κινητού, αλλά καθιστά και τη χρήση με το ένα χέρι απαγορευτική. Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο διάφανο πλαστικό που έχει. Πριν την αγοράσετε δοκιμάστε τη. Θα αλλάξετε αμέσως γνώμη.
  15. Στο iphone ήδη έχει ειπωθεί ότι χρειάζεται άλλο ******. Και μάλιστα υπάρχει και σχετικό link για να κατεβάσεις το σωστό generator. BestTaskman 1.0 S80 κλπ λέει το σωστό. Αυτό που ήταν αρχικά μέσα στο .rar δεν ήταν το σωστό αλλά το δεύτερο είναι. Μέχρι και η ανακοίνωση ήταν με bold...
×
×
  • Create New...