Jump to content

lesvosisland

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lesvosisland

  1. Πριν μερικές μέρες, άφησα το παλιό μου my way 20 και πήρα on line to απεριόριστα 25. Απο το Δεκέμβρη 2011, όταν έκανα ανανέωση, μου έκαναν έκπτωση παγίου 2 Ευρώ. Τώρα θα συνεχίσω να έχω έκπτωση παγίου και με το καινούργιο πρόγραμμα και αν ναι, από πότε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το κόπο να μου απαντήσετε.
  2. Γειά σας! Θα ήμουν αφάνταστα υποχρεωμένος σε όποιον φίλο-η μου εύρισκε λύση στο πρόβλημά μου. Χθες υποχρεώθηκα να αγοράσω καινούργιο notebook που πλέον είχε win 7 starter. Επειδή όμως το πρόγραμμα των πελατών μου είναι σε dos, είχα τη δυσάρεστη έκπληξη του ότι ενώ ανοίγει κανονικά το πρόγραμμά, δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή γλώσσας απο Αγγλικά σε Ελληνικά μέσα απο το περιβάλλον dos του προγράμματος. Μέχρι τώρα, στα xp του προηγούμενου netbook που μου κάηκε, δεν είχα πρόβλημα. Εκανα εναλλαγη με shift-alt (με τη βοήθεια των γνωστών τροποποιήσεων στο autoexec.nt). Παράκληση για βοήθεια. Ευχαριστώ!
  3. Εάν ενεργοποιήσω τις 2 κάρτες των 5 Ευρώ που έχω αγοράσει τον περασμένο μήνα, θα έχω τα 600 λεπτά ή πρέπει να αγοράσω τώρα δεκάρα κάρτα; Αν έχει την καλοσύνη, ας με ενημερώσει κάποιος.
  4. Δυστυχώς φίλε μου η κοπέλα θα σε πληρώνει "χρυσό" μέσω roaming
  5. Η ποιότητα επικοινωνίας είναι θέμα δικτύου και μόνο. Δυστυχώς είναι ανεξάρτητη με το είδος της συνδρομής που έχεις σ'αυτό.
  6. Να σου πω την αλήθεια, δεν με πολυχάλασε αυτό, γιατί έχω το παλιό my way πρόγραμμα και μου αφαιρείται αξία και όχι χρόνος. Πάντως συμφέρει. Πέρυσι, λόγω επαγγέλματος (γιατρός), με ταράξανε στις κλήσεις απο Ελλάδα, ενώ ήμουν Τουρκία, έκανα και μερικές εγώ (με μεγάλη φειδώ, ξέροντας ότι είναι πανάκριβες) και μου ήρθε λογαριασμός που ακόμα θυμάμαι το τσούξιμο. Φέτος, πλήρωσα για την ίδια πάνω κάτω κατάσταση, 7 ΕΥΡΩ επιπλέον του παγίου μου (προσοχή, το 0,80/κλήση, το πληρώνεις έξτρα. Αφαιρείται απο το πάγιό σου μόνο η αξία του χρόνου της κλήσης που κάνεις).
  7. Προς τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ δίκτυα.
×
×
  • Create New...