Jump to content

papatsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papatsa

  1. Ασχετο με το θεμα: Εχουμε κανα νεο για το ποτε ερχεται ελλαδα το ZTE Skate?
  2. Απο τα jumbo η βαση 5 euro εχει τρομερη εφαρμογη η βεντουζα και το ZTE καθεται αψογα στην βαση η οποια ειναι ρυθμιζομενη. παρτην και δεν θα το μετανοιωσεις.
  3. Ακομα δεν εχει ανακοινωθη κατι για την επισιμη 2.2 Ημασται εν αναμονη.
  4. Μόλις την πέρασα την 11άρα...... με την βοήθεια του φίλου μου samniotis Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλή. εντύπωση μου εκανε η ταχύτητα εναλλαγής μεταξύ των οθονών καμία σχέση με πριν. και βέβαια είμαι και με μνήμη 512. σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να εχει κάποια προβλήματα. θα σας την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
  5. Εγω πηρα μια καρτα sd 8gb HC CLASS 4 KINGSTON με προελευση made taivan και μου δουλευει αψογα. Να επισημανω οτι με το που την εβαλα στο ZTE BLADE δεν μου παρουσιασε κανενα απολυτως προβλημα και δεν την εκανα format.
  6. Σχετικα με το AURA παιδια. Ειναι FREE εκδοση, ή πρεπει να το ξεκλιδωσουμε? Oταν περναμε τον χάρτη στην καρτα sd γιατί μετα την εγκατασταση ζηταει να κανει download? Μεσα στον φακελο AURA εχει ενα σειριακο αριθμο πώς τον περνάμε? Ευχαριστω..:(
  7. Καλημερα σε ολους σας. Ειμαι κατοχος ενος ΖΤΕ blade απο Ελλαδα το πηρα. Απο την πρωτη μερα που το πηρα και μεχρι τωρα δουλευει αψογα.Το μονο θεμα που εχει ειναι η λιγοστη μνημη, κατα τα αλλα δουλευει ρολοι. Φτου να μην το ματιαξω. Περιμενω την αναβαθμιση οπως αρκετοι απο εσας.:rolleyes:
×
×
  • Create New...