Jump to content

giagia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giagia

  1. Καλημερα και καλη εβδομαδα! Προς το παρον καφεδακι Ελληνικο μονο με το παραδοσιακο μπρικι. Τωρα σχετικα με την διαφορα στα μοντελα. Εγω εχω την tas6515 και νομιζω οτι στο μονο που υπερεχει απο τις αλλας σειρες ειναι το φιλτρο νερου της Brita που εχε, καθως και μια οθονη η οποια σε πληροφορει τι πρεπει να κανεις, π.χ. ολοκληρωθηκε το ροφημα και βγαλε την καψουλα. Οποτε το πιο σημαντικο οπως καταλαβαινεις ειναι το φιλτρο.
  2. Καλημερα. Κοιταξτε τι τιμη εχει η Tassimo tas6515 στο Γαλλικο Amazon!!!!!! Με τα μεταφορικα βγαινει 123,00€. Ευκαιρια να την παρει οποιος δεν τη εχει ακομη. http://www.amazon.fr/Bosch-TAS6515-Tassimo-Cafeti%C3%A8re-Expresso/dp/B001FBPFX0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1300605483&sr=8-1
  3. Σ' ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το ιδιο με ολα τα ροφηματα. Οποτε μαλλον πρεπει να καιει πολυ το νερο γι αυτο αυτη η πικρα και η μυρωδια του καμενου. Θα μιλησω αυριο με την αντιπροσωπεια και θελω να πιστευω οτι θα βρεθει λυση.
  4. Καλημερα. Θελω να σε ρωτησω για τον Starbucks. Εχει ωραια μυρωδια και γευση οταν ετοιμαστει? Στο ρωταω γιατι στη δικη μου μηχανη παρολο που προσθετω νερο στο τελος, μυριζει καμενο και εχει πικρη γευση. Οταν δε τελειωσει η διαδικασια του ροφηματος μυριζει καμενο πλαστικο. Αρχισα να υποψιαζομαι μηπως εχει προβλημα το μηχανημα.
  5. Βρε παιδια,ειναι δυνατα τα ροφηματα της Tassimo ή εμενα μου φαινεται? Π.χ. για να μπορεσω να πιω τον Starbucks πρεπει να προσθεσω αρκετο νερο. Πειτε μου την γνωμη σας.
  6. :pΕπιτελους ΗΡΘΕ!!! Ωρα να δοκιμασω τα ροφηματα. Ξαναρωτω: Μηπως καποιος απο σας ανακαλυψε καμια καινουρια σελιδα στο internet (εκτος των γνωστων) για T-discs Tassimo?:
  7. Παρακολουθω καθε μερα, εδω και δυο εβδομαδες, μηπως πεσει η τιμη, αλλα......... Λες να βγαλει καμια προσφορα? 102 λιρες ειναι περιπου 130€. Εδω την βρισκω στα 149€. Δεν ειναι και πολυ μεγαλη διαφορα. Τι λες να κανω?
  8. Χρειαστηκε να βαλεις ανταπτορα η την χρησιμοποιησες ετσι οπως ηρθε απο Αγγλια?
  9. Πότε την αγόρασες και ήταν τόσο φτηνή? Εγώ που βλέπω συχνά amazon.uk, το λιγότερο που την βρήκα ήταν 102 λίρες.
  10. Ευχαριστω πολυ. Σου ειναι ευκολο να ενημερωσεις αν βρεις κατι νεο?
  11. Καλη χρονια!! Μηπως σου ειναι ευκολο να μου δωσεις τα λινγκ που παραγγελνεις καψουλες tassimo?
×
×
  • Create New...