Jump to content

GnR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GnR

  1. GnR

    Huawei P8 Lite

    :lol: Απο απλη περιεργεια ρωτησα γιατι δεν αναφερει πουθενα οτι θα το δωσει αλλα αντιθετα γραφει υμνους για αυτο...τεσπα ανευ ουσιας διαλογος. ...... Χωρις ουσια διαλογος εγραψα,μαθε να διαβαζεις. Και επειδη προφανως αναφερεσαι στο θεμα περι αλλαγης κινητων ετσι οπως τα εγραφε νομιζα οτι αυτο θα το κρατησει. Δεν εχω κανα θεμα με τον haki απεναντιας εχει βοηθησει πολυ στο συγκεκριμενο θεμα και μου φανηκε περιεργο αφου βρηκε αυτο που ηθελε να το δινει τελικα. Αυτα..το υπεραναλυσαμε το θεμα για να σου φυγουν οι σκεψεις!
  2. GnR

    Huawei P8 Lite

    Τότε γιατί το ξαναδίνεις; :rolleyes:
  3. Καλησπέρα, στην αναζήτηση που έκανα για ένα απλό κινητό με "πορτάκι" (κόλλημα με τις συγκεκριμένο design :p) έπεσα πάνω σε αυτό! Το οποίο είναι -αν ισχύουν τα χαρακτηριστικά που διάβασα- για εμένα παραπάνω απο κομπλέ! Μήπως ξέρετε που μπορώ να το βρώ τώρα καινούργιο; Μόνο απο έξω μέσω ιnternet ή και εκεί ΔΕΝ; :/
  4. Θα περιμένω να μου έρθει πρώτα και μετά να τον ρωτήσω γιατί μπορεί στο τέλος να είναι όλα οκ και τζάμπα να ψάχνομαι :lol: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι περισσότερο σχετικά με αποζημιώσεις/επιστροφές ας μας πει και εδώ
  5. Έχεις ιδέα πόσα λεφτά είναι περίπου η επιστροφή? Γιατί εαν είναι πολλά δεν μπορείς απλά να πεις ότι δεν σου ήρθε ακόμα το προϊόν και να στο ξαναστείλει ή μπορεί να ξέρει αν σου ήρθε ή όχι? Αν χάνεις τα μεταφορικά τότε την πάτησα γιατί πήρα ένα gadgetακι με 1 δολάριο και 17 δολάρια μεταφορικά!! Οπότε αν μου βγει μάπα στην ουσία τα έχασα όλα :/
  6. Φαντάζομαι εννοείς εκεί κοντά στο πλαίσιο ε? Πάντως multirama και κωτσόβολο που πήγα δεν είχε τόσο φθηνή. Βέβαια εκεί είχαν απο 2gb και πάνω με τιμές κοντά στα 6ευρώ η χαμηλότερη. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα σχετικά με το ebay... Αν αγοράσω ένα προϊόν και μου βγει "πατάτα" -είτε χαλασμένο είτε διαφορετικό απο αυτό που παρήγγειλα- βλέπω ότι ο πωλητής ζητάει να του επιστρέψεις το προϊόν ώστε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να σου στείλει καινούργιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ποιός πληρώνει τα χρήματα της επιστροφής εγώ ή αυτός? Επίσης σε περίπτωση που παίρνεις τα χρήματα σου πίσω είναι μέσα και τα μεταφορικά που έδωσες αρχικά?
  7. Να ρωτήσω κάτι που ίσως είναι και ψιλό άσχετο με το θέμα...ψάχνω να βρω μια φθηνή κάρτα micro sd (γύρω στα 3-4 ευρώ) αλλά από ότι είδα ακόμα και στο ebay δεν παίζει τόσο χαμηλά. Έχει κάνεις κάτι υπόψη του? εαν είναι και απο κάποιον πωλητή του ebay,που ίσως παρέλειψα να δώ, ακόμα καλύτερα! υγ: δεν μιλάμε για πολύ μεγάλη χωρητικότητα (>=1gb)
  8. GnR

    Saw Movies

    Είδα και εγώ πρίν λίγες μέρες την έβδομη και τελευταία(?) ταινία. Δεν θα μπώ καν στον κόπο να την σχολιάσω καθώς νομίζω ότι με κάλυψαν τα παραπάνω σχόλια. Έχω όμως μερικές απορίες σχετικά με την όλη ιστορία του SAW.... ΥΓ: Όντως το αίμα στην τελευταία ταινία ήταν ροζ!
  9. Αν ρίξει τίτλους τέλους η mo'mad όσοι χρήστες έχουν mo'mad τι γίνονται?
  10. Μάλιστα.Πλήρωσες κάποια χρήματα στο τελωνείο όταν το παρέλαβες? Αυτό για τον φορτιστή το διάβασα και λένε ότι απλά τους ειδοποιείς για το ποιον απο τους 2 θέλεις και σου ανοίγουν το κουτί και στο αλλάζουν μαζί με κάποια άλλα πράγματα που διαφέρουν μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Για ελληνικό μενου πρέπει να ενημερώσω τον πωλητή ε? Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς μια γνώμη για αυτόν τον πωλητή digizone338 ?
  11. Καλησπέρα (ή καλύτερα καλημέρα) , Έχει αγοράσει ποτέ κανείς απο εδώ κινητό μέσω ebay? Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό για το w300i και επειδή δεν το βρίσκω πουθενά εδώ,σε όποιο κατάστημα και εαν πήγα,είπα να κοιτάξω στο ebay(δεν είμαι μέλος....ακόμα!) και είδα ότι υπάρχει ακόμα και μάλιστα απο πολλούς πωλητές.Εμπιστεύεσαι όμως ή όχι? Επίσης απο ότι είδα όλοι γράφουν ότι το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο(Unlocked)...τι ακριβώς σημαίνει αυτό? :S Ευχαριστώ και καλή χρονία!:)
×
×
  • Create New...