Jump to content

beastaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by beastaki

  1. επιτέλους απέκτησα το HTC clip!Δούλεψε ρολόι.Μένω στην αθήνα. όποιος ενδιαφέρεται PM
  2. το δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν δουλευει "cannot get root". αν θελει καποιος ας το δοκιμασει να εχουμε περισσοτερες δοκιμες..
  3. πολυ καλο το angrybirds με το cyanogenmod και μαλλον overclock στο βιντεακι παραπανω!!! στην official froyo ειναι πολυ εκνευριστικο για να το παιξεις...
  4. υπαρχει καποια ΟΤΑ εκδοση του android 2.1 ? Αν ναι ενδεχομενος να μπορουμε να την εγκαταστησουμε απο το official recovery menu του android...μπορει καποιος να στειλει καποιο link?
  5. το σημαντικοτερο πλεονεκτημα που περιμενω, ειναι η αφαιρεση των διαφημησεων απο εφαρμογες κτλ. δε θυμαμαι για τα wildpuzzle, openfire και cyanogenmod αν το ειχανε, αλλα υπηρξε μια εκδοση ταυτοσημη με το original froyo που τις ειχαν αφαιρεσει. αυτο σημαινει και ταχυτητα φυσικα :) Κατα τα αλλα εχεις την επιλογη για wildpuzzle που ειναι το πιο πληρες (αλλα και το πιο αργο οσο δοκιμασα) openfire που ειναι γρηγορο (δεν βρηκα ελληνικο πληκτρολογιο για αυτο :/ ) και το cyanogenmod που ειναι ταχυτατο και αρκετα πληρες και οπως ειπα παραπανω αυτη η "updated" εκδοση του froyo. ιδια δηλαδη αλλα χωρις διαφημισεις!αυτα!δεν ειναι και λιγα! :)
  6. Για χάρτες offline εγω χρησιμοποιω το MapDroyd που διατιθεται δωρεαν απο το μαρκετ αλλά είναι ελλειπέστατοι οι χαρτες...υπαρχει και το maps (-) το οποίο κατεβάζει στο κινητό τους google maps, αλλά καθε ζοομ ξεχωριστα, καθε περιοχή κτλ... πολλα mb...επιλογη σου! υγ. Ελπίζω να αληθεύει η φήμη που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω για νεο unrevoked σήμερα... :P
×
×
  • Create New...