Jump to content

nikos1ts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikos1ts

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nikos1ts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα.Ειμαι κατοχος ενος S4 mini και μετα την αναβαθμιση λογισμικου σε kit kat (εδω και 10 μερες περιπου) διαπιστωνω οτι η διαρκεια της μπαταριας εχει μειωθει αισθητα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση android. Δεν τρεχουν τιποτα εφαρμογες και γινεται ελαχιστη χρηση κλησεων μονο.Wi Fi & gps κλειστα. Σε καποια forums στο εξωτερικο το αναφερουν ως bug.Η Samsung δεν εχει παρει επισημη θεση.Καμμια λυση ??? :worry: Ευχαριστω.
  2. Χαρηκα που βοηθησα !!:wink:
  3. Καλημερα και απο εμενα.Εγω στο security options εχω το mixed.Στο Wireless Station Access List το εχω απενεργοποιημενο το(Turn Access Control On) και εχω δοκιμασει και το NAT (Network Address Translation) το firewall δλδ enable & disable.Τ ο σωστο ειναι enable και εκει το αφησα.Αποτελεσμα: συνδεεται το Χ8 με το router, και οταν παω απο το Χ8 να μπω στο market κανει αρκετη ωρα οτι ψαχνει και στο τελος λεει οτι υπαρχει προβλημα δικτυου, try again.Επισης οταν παω να μπω στο ιντερνετ και εκει κανει οτι ψαχνει και λεει οτι η σελιδα δεν ειναι διαθεσιμη.Δεν ξερω τι τελικα μπορει να φταιει.Θα συνεχισω να το ψαχνω παντος :shifty: ;)
  4. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στην αρχικη παραμετροποιηση εγινε αυτοματα απο το δισκακι που συνοδευε το router. Θα προσπαθησω να το βρω στο interface του router για να το αλλαξω.Θα επηρεασει λες την ταχυτητα του δικτυου μετα ?
  5. Αν καποιος φιλος και γνωστης απο εδω δεν μπορεσει να μας δωσει λυση, θα προσπαθησω μεσα απο το site της Netgear να δω μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης.Δεν θα ηθελα να το "σουταρω" τοσο ευκολα γιατι στην σταθερη συνδεση μου με το internet τα παει περιφημα.Ασε που το ειχα παρει στις αρχες που ειχε βγει και ειχα σκασει 70 €.
  6. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, με το ιδιο router.Βρισκει το router, βαζω τον κωδικο που το εχω κλειδωμενο και λεει οτι διατηρηθηκε η συνδεση, χωρις ομως να εχει συνδεθει. Σε προηγουμενη αναφορα του προβληματος μου ειχε δοθει σαν λυση να αλλαξω καναλι στο router (11) & να περασω την mac διευθυνση του κινητου στο router. Το εκανα και το router δεν την αναγνωριζει,λεει λανθασμενη mac address.Καμμια λυση ? Ευχαριστω εκ των προτερων !
  7. Ευχαριστω πολυ :). Να ρωτησω και κατι αλλο ? Ενω συνδεομαι κανονικα με το wifi router moy και κραταει την συνδεση το κινητο, δεν μπορω να μπω στο market ουτε και στο ιντερνετ γενικα (απο το εικονιδιο με την Γη)Λεει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα δικτυου.Χρειαζονται καποιες ειδικες ρυθμισεις?
  8. Καλημερα και καλως σας βρηκα.Απορια: οταν εγκαθιστουμε μια εφαρμογη με το astro file manager, μετα πως την βρισκουμε αν δεν εχει δημιουργησει shortcut ? (εχω αυτο το θεμα με το adwlouncher).Μηπως δεν συνεργαζεται με την 2.1 ? Ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...