Jump to content

mdgeorges

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mdgeorges

  1. Και αν βρισκόμαστε σε Περιοχή που δεν έχει wifiκαι το 3G δεν είναι εφικτό πως θα στείλουμε μηνύματα σε αυτούς που το χρησιμοποιούν ? αφού με κλειστό το SMS δε τους επιτρέπει σε απλό SMS ?
  2. mdgeorges

    iPhone 4S

    Πληκτρολογεις στο Ίντερνετ http://www.icloud.com βάζεις το id και το password και απο εκεί σε βάζει στο περιβάλλον για διάφορες εργασίες μια απο αυτές αυτή του find my iPhone
  3. mdgeorges

    iPhone 4S

    Το Bluetooth του iPhone ειναι κλείδωμενο μόνο για ακουστικά κάνει αλλά η ους κλίσης μπορείς να βάλεις όποιον θες τους περνάς στην συσκευή σου μέσω του iTunes
  4. mdgeorges

    iPhone 4S

    καλησπέρα, προσπαθώ να μεταφέρω τις επαφές μου απο το nokia x6 στο iphone 4s μέσω outlook και είδα ότι σε κάποιες επαφές δεν πέρασε το νούμερο μόνο το όνομα , πως μπορώ να πετύχω σωστή μετάφορά των επαφών μου? ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα, Μετέφερα τις επαφές μου απο το νόκια στο iPhone μέσω του outlook το προβλημα που μου προέκυψε ήταν. Οτι σε κάποιες επαφές πέρασε μόνο το όνομα και όχι ο αριθμός με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω την κλίση. Τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ πολυ!!!
  6. mdgeorges

    2in1 sim

    Καλησπέρα Καινούργιος στην COSMOTE με συμβόλαιο έχω 2 ερωτήσεις 1. Αν παίζει η 2 in 1 sim σε iPhone 4s 2. Και τι χρ´εωση θα έχω μηνιαία στο συμβόλαιο μου, θέλω συνδέσω το νούμερο μου του συμβολαίου με ένα wats up ( παλιό νούμερο απο φορητότητα ) . Μου είπαν συνάδελφοι οτι θα πλήρωναν ένα εφάπαξ πόσο μηνιαίο για την υπηρεσία Ευχαριστώ πολυ !
  7. Όντως το 80% είναι καλή λυση και σε συνδυασμό το my account που βλέπεις το πόσο του λογαριασμού σου ανά πάσα στιγμή γλιτωνεις και τις εκπλήξεις των λογαριασμών, έχουν κάνει καλη δουλειά όλοι οι πάροχοι!!!!
  8. Συμβόλαιο? ποιο σύμβολαιο? Cu καρτοκινητο ήταν, πρώτη φορά κάνω σύνδεση, ούτε φορητότητα έκανα, νέα σύνδεση έκανα. Και δεν είχα σκοπο να μεταφερθω μιας και όλοι στην voda είμαστε! Απλά δεν μου έδινε καμία άλλη εναλλακτική και χρειαζομουν σύνδεση , το τελευταίο καιρο λόγο ομιλίας έδινα 50 ευρω σε κάρτες γιαυτο και ήθελα σύνδεση!!! :happy: Φίλε DemetreKre Όντως το πάγιο είναι υψηλό αλλα επειδή είμαι καινούργιος σε σύνδεση ( όλα τα χρονια με κάρτες ήμουν) το έκανα μην τυχόν και ξέφυγω, αν δώ οτι δεν χρειάζεται θα μειωθεί στην πρώτη ευκαιρία!!! :)
  9. Λοιπόν στην Cosmo 55 24 μηνες το αγόρασα 329 (τα ίδια με voda) και μου δίνει 220 λιγο λιγοτερο απο voda ομιλία και 120 SMS και την δυνατότητα σε 12 μήνες μείωσης του πάγιου μου έναντι 18 στη voda. Θα μεταφερθούν και τα μέλη της οικογένειας οπότε με το οικογενιακο θα πάρω και 7 ευρώ έκπτωση και μου είπαν πως μπορεί να μειωθεί και άλλο με το προγράμματα αντί επιδότησης. Αλλα αυτο θα το δώ όταν έρθει ο καιρός. Αυτά !!! Τώρα κοιτώ το νέο κινητό !!! A!! και δεν είχα ποτέ συμβόλαιο με την vodafone!
  10. Σήμερα πήγα να κάνω την μετατροπή του για πολλα χρονια καρτοκινητό μου σε σύνδεση ultimate 60 με αγορά κινητού και που περιμέναμε με την υπάλληλο υπομονετικά 40 λεπτα εως ότου να τρέξει το σύστημα γιατι κόλλαγε, μου γύρισε απάντηση από το κέντρο πώς για να προχωρίσω σε σύνδεση θελουν 500 ευρώ ως εγγύηση, φυσικά απέρριψα την αίτητη, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν αν λέει έτσι το σύστημα έτσι μονο θα γίνει σύνδεση, τους χαιρέτησα ευγενικά πήγα cosmo σε 5 λεπτά έτοιμη η σύνδεση και το κινητό στα χέρια!!! :-)
  11. και μια τελευταία ερώτηση αν μαζί με την εναρξη του συμβολαίου κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας κάνει σύνδεση ταυτόχρονα, θα μπορέσουμε με το οικογενειακό πακέτο να έχουμε και την έκπτωση στο πάγιο μας έκαστος?
  12. Καλησπέρα, τις προσέχεις ημέρες πρόκειται να μεταβώ από καρτοκινητό σε συμβόλαιο, εκμεταλλευόμενος και την πρόσφορα του iphone σκάφτομαι για το unlimited 60 αυτό που θέλω να μάθω είναι πιο το τελικό ποσό του λογαριασμού μαζί με το ειδικό τέλος κινητής τηλεφωνίας και ΦΠΑ? Ευχαριστώ!
  13. για νοκια Χ6 v32.0.002 αντιστοιχο cfw υπάρχει?
  14. θα μπορέσουμε να εχουμε μια ενημέρωση για που θα βρούμε την προσθήκη ελληνικού μενού όταν θα είναι έτοιμη? για να μπορούμε να γράφουμε σωστά τα sms ? ευχαριστώ πολυ
  15. έχει και ελληνικά ? στο μήνυμα
  16. και εμένα με το kard reset επανήλθε!!! ξέρετε σε ποιο τοπικ μπορώ να δω πως να το συνδέσω με το nokia messasing και να συνδέσω τον provider μου (οι οδηγίες της νοκια δεν βοηθουν)
  17. Ευχαριστώ πολυ, το έκανα κ συνήλθε το κινητό. !!!!
  18. στο δικό μου Νόκια x6 το οποίο μετά τo πέρασμα του τελευταίου up date software άρχισε να κολλά πότε πότε η οθόνη και να μου αναβοσβήνει αργά η παύλα που δείχνει όταν έχει μήνυμα η κλίση (χωρίς να έχω κάτι τέτοιο), μπορώ να κάνω hard reset? γιατί είδα την υποσημείωση για το OVI STORE και OVI MAPS στην έκδοση symbian 3rd Ευχαριστώ πολύ
  19. καλημέρα, έχω το nokia x6 και ξαφνικά (δεν έχει γεμίσει το κινητό γύρω στα 2 γίγα από τα 8 ) κάποια στιγμή μπλόκαρε και από τότε μετά από λίγη ώρα λειτουργίας δεν αντιδρούν όλες οι γραμμές της οθόνης με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω όλα να νούμερα ή να γράψω μήνυμα, μετά ξεκολλά για λίγο και πάλι το πιάνει, τι μπορεί να φταίει? να αρχίζω να το αποχαιρετώ σιγά σιγά το τηλέφωνο? ούτε ένα χρόνο δεν το έχω
  20. προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση των ρυθμισεων από την vodafone με τα μηνυματα -τα αποθηκευσα - αλλα τιποτα μπαινω στο μενου και δεν βλέπω στην συνδεσμικοτητα επιλογη για ιντερνετ - επιλογη φορεα, τις μισες επιλογες εχει αυτο το μενου απο ατα αλλα νοκια, τι μπορω να κάνω? πως να το ρυθμίσω, θέλει αναβάθμιση το λογισμικό?
  21. Καλησπέρα και κάλη χρονιά. μου έκαναν δώρο το έν λόγω κινητο προσπαθω να ρυθμίσω το e-mail Μου αλλά πάτα με βάζει στο δύκτιο της κάρτα δεν μπορεί να λειτουργήσει το e-mail με χρήση δυκτίου από wifi ? Ευχαριστώ! Πάντως όμορφο κινητο είναι!!!
  22. Μετά την επιτυχή επαναφορά του κινητού στα ελληνικά με το νεο firmware προσπάθησα να bάλω κάποια βίντεο flv αλλά δεν λέει να τα παίξει γιατί ? υπάρχει κατι επιπρόσθετο που μπορω να βάλω? Ευχαριστώ, Χαρούμενες Γιορτες!!!!
  23. καλημέρα, χρονια πολλα και καλη χρονια να έχουμε σε λίγες ημέρες, έχω το x6 και μετα απο αναβάθμηση λογισμικού μου διαγράφτηκε η ελληνική γλώσσα απο το μενού, πως μπορώ να την επαναφέρω ? ή δεν γίνεται? ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...