Jump to content

cool2006

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cool2006

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

cool2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω!! ....ξέρει κανείς αν με το XL προγραμμα της WIND είναι δωρεάν η υπηρεσια BIS ???
  2. Ευχαριστώ jopilot! ....αλλα δεν καταλαβα κάτι, η υπηρεσια χρειάζεται για να κανεις browsing στο διαδίκτυο ή μόνο για τον συγχρονισμό των λογαριασμων email με την συσκευή. Ο υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε πως το μόνο που χρειάζεται είναι για τα email η υπηρεσια αυτά , όλες οι άλλες υπηρεσιες στο διαδίκτυο γίνονται κανονικά χωρις την υπηρεσια αυτη ....τι ισχυει??
  3. Γεια σας παιδες !!! Εχω παραγγείλει ενα blackberry και εχω συνδεση wind....το προγραμμα μου εχει free χρηση του διαδικτυου 600 mb τον μήνα ...για να μπαίνω σε social networks, να βλέπω τα mails μου μεσω gmail και για να κάνω browsing σε σελιδες χρειάζεται να πλήρωνω για αυτη την υπηρεσια blackberry η αυτο χρειάζεται μόνο γι αυτους που θελουν να συνδεσουν τους λογαρισμους mail με το blackberry ????
  4. Μια νέα προσεγγιση σε καθημερινές προσφορές όσον αφορά ταξιδιωτικά πακέτα μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.winwindeals.gr/escapes/
  5. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι θρυλικοί ACTIVE MEMBER κάνουν μια FULL BAND συναυλια το Σαββατο 15 Ιανουαρίου στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» στην Λεοφώρο Πeιραιώς στον Ταύρο! Η συναυλια αρχιζει στις 21:30. Η τιμή εισόδου ειναι 18 ευρώ το άτομο , ενω εχετε την δυνατότητα να αγοράσετε εισητηρια απο την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και απο την ηλεκτρονικη σελιδα http://www.winwindeals.gr στην ΕΙΔΙΚΗ τιμή των 10 ευρώ (μόνο!!!!) Επισης , εισητηρια προπωλούνται και στο Τicket House.
×
×
  • Create New...