Jump to content

Bobirius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Bobirius

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Bobirius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευτυχως που υπαρχουν και τα forums και βγαζεις καποια ακρη.Βοηθηθηκα επαρκως.Να 'στε καλα & ευχαριστω για τον χρονο σας..!
  2. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον.Χρειαζεται ελαχιστη καταβολη ΙΚΑ απο την στιγμη που ολες τις εργασιες (μπανιο και κουζινα) μου τα φτιαχνει συγγενικο μου προσωπο σαν δωρο αμισθι(ολα τα υλικα ειναι νομιμα αγορασμενα με αποδειξης και παραστατικα)?Και τα κουφωματα καθως και η πορτα ηρθαν απο τις εταιρειες και τα πληρωσα ολα (επισης με αποδειξης και παραστατικα).Το προβλημα εκει υποτιθεται οτι ειναι ο θορυβος το πρωι (ΟΧΙ σε ωρες Κοινης Ησυχιας) και καθε 4 μερες που κανουμε εργασιες εχω τον καθε μυστηριο να με ενοχλει.Υπαρχει περιπτωση απο το καταστικο της πολυκατοικιας να εχουν απαγορευθει οι πρωινες εργασιες γιατι κατι τετοιο καταλαβα απο τα λεγομενα τους.Συγνωμη για το πληθος των ερωτησεων απλα οσο απλο και αν φαινεται ειναι πολυ μεγαλος μπελας ολοι αυτοι..Σε ξαναευχαριστω εκ των προτερων..!
  3. Kaλησπέρα σε όλο το forum!Αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα και παρακαλω να με βοηθησετε εφοσον ειναι ευκολο.Ειμαι ιδιοκτητης διαμερισματος 2ου οροφου με προσοψη την πισω μερια της πολυκατοικιας.Η πολυκατοικια ειναι σε μετρια προς καλη κατασταση.Αποφασισα να παντρευτω και ν αρχισω να κανω καποιες επιδιορθωσεις προτου μπω κ οι οποιες ειναι : κανουργια πλακιδια στο μπανιο , καινουρια ντουλαπια στην κουζινα και αντικατασταση πορτας με πορτα ασφαλειας καθως και κουφωματων με αλουμινια.Το προβλημα ειανι οι συνεχεις τσακωμοι με συγκεκριμενους συγκατοικους σχετικα με την φασαρια (..Κομπρεσερ..).Σημειωνω ρητα δε οτι ολες οι εργασιες γινονται 10.30 με 13.00 καθως και 18.00 με 19.30 ανα 4 μερες εκτος Κυριακης χωρις παρεκκλιση λεπτου λογω εργασιας.Οι συγκεκριμενοι συγκατοικοι παραπονιουνται πως επειδη δουλευουν νυχτα το πρωι θελουν ησυχια.Γνωστος μου αναφερε πως για καθε ενδεχομενο να παω στην πολεοδομια μου και ν εκδοσω αδεια μικρων εργασιων ωστε να ειμαι πληρως κατοχυρωμενος.Κοινως καποιος προς βοηθεια μου..Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων..!! ΥΓ:Τα μπαζα τα κατεβαζω απο τις σκαλες ωστε να μην μου φορτωσουν καποια ενδεχομενη "ζημια" στον ανελκυστηρα..
×
×
  • Create New...