Jump to content

trixos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trixos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

trixos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδια....εχω ενα προβλημα με το market μου στο μου λεει οτι το android market δεν ειναι συμβατο με το κινητο μου...απο χθες το βραδυ εχω αυτο το προβλημα.... εκανα και επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων αλλα τπτ..... ξερετε τι μπορει να εχει γινει....??
  2. καλησπερα παιδια....εχω ενα προβλημα με το market μου στο μου λεει οτι το android market δεν ειναι συμβατο με το κινητο μου...απο χθες το βραδυ εχω αυτο το προβλημα.... εκανα και επαναφορα εργαστηριακων ρυθμισεων αλλα τπτ..... ξερετε τι μπορει να εχει γινει....??
  3. αν καταλαβα τα 3 κουμπια που λες φιλε μου ειναι αυτα τις αφης...?? αυτα δουλευουν κανονικα... τωρα τι ρομ ειμια θα σε γελασω δεν εχω ιδεα..
  4. παιδια το θεμα ειναι πως τα παντα εχω κανει...στην αρχη κατεβαζω κανονικα μολις λεω να παιξω με καμια εφαρμογη και ξανα παω μετα να ξανα κατεβασω ΔΕΝ κατεβαινει τπτ....
  5. ετσι δεν θα χαθουν οτι εχω κανει και κατεβασει μεχρι τωρα..??
  6. ναι φιλε μου αυτο ειναι το προβλημα μου... δεν διορθωθηκε απο το task manager...
  7. παιδια εκανα τα παντα..Κλεινω ολες τις ανοιχτες εφαργογες και ξανα προσπαθω να κατεβω αλλα ΤΙΠΟΤΑ...... δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος...... τελικα δεν ειμαι εγω για τετοια πραγματα..χαχααχ.
  8. φιλε εμενα δεν αργει απλα.....το εχω 1 ωρα και ακομα να κατεβασει την εφαρμογη
  9. Kαλησπερα παιδια....Εχω αποκτησει και εγω με την σειρα μου το GALAXY S και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Εκανα κανονικο gmail και ενεργοποιησα το market...Κατεβασα κανονικα 4 εφαρμογες.. Στην συνεχεια ασχοληθηκα λιγο με αυτες τις εφαρμογες...... Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν ξανα πηγα να κατεβασω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΗΨΗ τον εφαρμογων που επιλεγω.... Ξερετε τι μπορει να συμβαινει..?? Ευχαριστω..
  10. Kαλησπερα παιδια....Εχω αποκτησει και εγω με την σειρα μου το GALAXY S και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.. Εκανα κανονικο gmail και ενεργοποιησα το market...Κατεβασα κανονικα 4 εφαρμογες.. Στην συνεχεια ασχοληθηκα λιγο με αυτες τις εφαρμογες...... Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι οταν ξανα πηγα να κατεβασω ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΗΨΗ τον εφαρμογων που επιλεγω.... Ξερετε τι μπορει να συμβαινει..?? Ευχαριστω..
×
×
  • Create New...