Jump to content

katerinakicute

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katerinakicute

  1. μμμμ τωρα ξερεις εγω καταλαβα!!!!τι ειναι root?? Μπορω να το κανω μονη μου?
  2. Καλα εεε ειστε καταπληκτικοι.....Το θαυμα!!!!τα βρηκα τα ελληνικα!!!!ευχαριστω παρα πολυ :):lol: Να σας ρωτησω και κατι τελευταιο μιας και σας βρηκα ευκαιρους! Επειδη ειναι αγωρασμενο απο γερμανο μολισ ανοιγει βγαζει μια οθονη της cosmote αλλα και μεσα στιε εφαρμογες υπαρχουν πολλες της cosmote..φυσικα δοκιμασα να τις διαγραψω αλλα δεν γινεται... εσεις ξερετε κατι τετοιο???
  3. Δεν ξερω παντως νομιζω οτι ειναι χαλασμενο και αυριο θα παω στο γερμανο που το πηρα να το αλλαξω!!!ελεος δηλαδη!!
  4. μου βγαζει επιλογη αγγλικα η ιαπωνικα και αν πατησεις παρατεταμενα πας σε κατι αλλες ρυθμισεις που δεν υπαρχει επιλογη ελληνικων!!!Καλα εε? Θεοκουλο εσυ εχεις αυτο το κινητο? εχεις τετοιο προβλημα?
  5. Να σου πω οτι κατω δεξια εχει μονο αγγλικα και κινεζικα πως θα σου φανει???
  6. Σιγουρα!!!εχει ενεργοποιημενη τη γλωσσα ελληνικα αλλα τιποτα στο πληκτρολογιο ουτε στα μυνηματα ουτε στις επαφες....Καλα αλλοι δεν το εχουν αυτο το προβλημα?
  7. Παιδια Καλησπερα εντος λιγων ωρων αγορασα το κινητο αλλα να σας ρωτησω κατι που μου κανει εντυπωση? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? πειτε μου εσεις τι κανατε? Γιατι αυριο πρωι πρωι θα παω να το γυρισω πισω (αν φυσικα το δεχτουνε)
  8. Δεν με βρισκει...Δεδομενα χαρτη μη διαθεσιμα......
  9. Οταν λες τα δεδομενα χαρτη τι εννοεις?? Δεν ειναι εγκατεστημενα στο τηλ...???.πριν την επαναφορα τα εντοπιζε ολα μονο του!Κατεβασα απο το Location το χαρτη της ελλαδας....Στους χαρτες μου βγαζει την νοτιοανατολικη μεσογειο και με εντοπιζει καπου στην ελλαδα (καναμε μια προοδο εκει............) Οφου Οφου,Ιντα παθα!!!!!!!!!!!!!!
  10. mmmmmm TA εκανα ολα αυτα λες να φταιει η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που εκανα??? Πηρα την HTC και μου ειπαν την δευτερα να ξαναπαρω!
  11. Ωραια Kollatos κανω αυτο που μου λες αλλα μολις πατησω πανω στα δεδομενα μη διαθεσιμα με παει Ταιβαν και χειροκινητα τσουκ τσουκ βρισκω την Ελλαδιτσα και μετα Ροδο και μετα την οδο το αφηνω εκει να κανει ενημερωση και μετα απο 2 δευτερολεπτα αντε παλι στην Ταιβαν... Το θεμα ειναι οτι μαλλον δεν μπορει να εντοπισει καν την ελλαδα και αυτο ειναι μαλλον το προβλημα μου!
  12. Ευτυχως ειναι με καρτα η συγκεκριμενη μου συσκευη αλλα φυσικα την εφαγε ολη!!! Τεσπα το θεμα μου ειναι οτι εχω συνδεθει σε wifi λεω και στα location με βγαζει στην TAiban οσες φορες και να το κανω ανανεωση ενω στο widget Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΟΥ λεει Δεδομενα χαρτη μη διαθεσιμα!!! Πως θα το κανω να με βρει!!!!!?????????
  13. Villis... εκανα αυτα που μου ειπες, απενεργοποιησα τα G,H και εχω wifi στα Location δεν με βρισκει, οταν ανοιξω τον χαρτη με πεταει κατευθεια στην Ταιβαν...Δηλαδη συνεχιζω να εχω το ιδιο προβλημα....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ πως το απεκτησα αυτο ξαφνικα με μια απλη επαναφορα!!!
  14. Παιδια Καλησπερα να σας πω το προβλημα μου.. μηπως μου βρειτε λυση! Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο 10 μερων μου Desire hd γιατι καθως αρχησα να σκαλιζω το συστημα πλοηγησης και τις τοποθεσιες και αυτα αρχισαν να μου αναβουν κατι σηματακια τα G και Η τα οποια φυσικα και δεν καταλαβαινα αλλα μου τελειωναν την μπαταρια σε χρονο ρεκορ!(πριν απο αυτο την κρατουσα περιπου 2,5 μερες)...ετσι θεωρησα σκοπιμο να προβω σε αυτην την ενεργεια για να φυγουν και καλα αυτα!! Πριν απο μια ωρα εκτελεσα την απαναφορα 2 φορες αλλα εχω προβλημα ακομα καθως με αναγνωριζει καπου στην Ταιβαν και δε με βρισκει στη ροδο...Υστερα και ο καιρος μου τα εχει παιξει και δεν μου τη βγαζει τη Ροδο ενω πριν ολα ηταν οκ??? Μηπως ξερει κανεις τι κανω λαθος???
×
×
  • Create New...