Jump to content

Keraunos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    439
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Keraunos

  • Ημ. Γέννησης 21/02/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    Poco F3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Λούρος

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Keraunos's Achievements

  1. Keraunos

    Poco F3

    Δοκιμάστε το * # * # 86583 # * # * για volte και το * # * # 869434 # * # * για το vowifi?
  2. Keraunos

    Poco F3

    Android 13? Καμια διαφορα ειδαμε?
  3. Keraunos

    Poco F3

    Μαλλον η μπαταρια ξεφορτισε και με το καλωδιο στο φορτιστη μπηκε σε κατασταση επαναφορας και ετσι δεν μπορουσε να φορτισει ουτε να κανεις επαναφορα λογο χαμηλης σταθμης μπαταριας.Το εχω παθει με αλλο κινητο και η λυση ηταν να το αφησω στην οθονη επαναφορας μεχρι να κλεισει απο μπαταρια. Γιαυτο σε ρωτησα ποσο μπαταρια ειχες αλλα το μηνυμα χαθηκε.
  4. Keraunos

    Poco F3

    Αυτη δεχεται αυτοματες αναβαθμισεις?
  5. Keraunos

    Poco F3

    Γιατι το δικο σου εχει αλλη εκδοση?Την ειχε η την εβαλες εσυ?
  6. Keraunos

    Poco F3

    Εχεις κανει επαναφορα εργοστασιακων? Μηπως καποια εφαρμογη δεν αφηνει το κινητο να επικοινωνησει με το μπλε δοντι.Κανε ενα soft reset να δεις μηπως στρωσει με τον απλο τροπο.
  7. Keraunos

    Xiaomi 12Τ

    Μπες στην πυξιδα και ρυθμισε τους αισθητηρες μηπως διορθωθει το προβλημα
  8. Καλημέρα σας. Πριν 2 ημέρες το κινητό έπαψε να στέλνει ήχο στα ηχεία του κινητού. Με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι μπορεί να οφείλεται στην υπερθέρμανση του SD 888. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα; Έχει βρει λύση;
  9. Keraunos

    Poco F3

    Βγαλε την καρτα sim κανε soft reset ,κλειστο και βαλε παλι την sim και soft reset.
  10. Keraunos

    Poco F3

    Υπάρχουν ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών στην λειτουργία προγραμματιστή. Μπείτε εκεί και ελέγξτε αλλάξτε. Δεν θυμάμαι τι άλλαξα πριν την αναβάθμιση. Υπάρχουν και ρυθμίσεις στο turbo παιχνιδιών . Τώρα αν δεν το πιστεύετε δικό σας πρόβλημα. Δεν γίνεται μια συσκευή με 700.000 antutu να κάνει κολλήματα στη ροή της κίνησης.
  11. Keraunos

    Poco F3

    Δεν έχω κανένα θέμα ούτε Facebook ούτε με τον edge και γενικώς με καμία εφαρμογή. Τσουλανε όλα ομαλά χωρίς κολλήματα στην κίνηση με 60 Hz.
  12. Keraunos

    Poco F3

    Το πρόβλημα δεν είναι με το κινητό. Είναι με το θέμα. Βάλτε θέμα poco η το γενικό κάνετε και ένα soft reset και πιστεύω θα λυθεί. Το δικό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα με την κίνηση στον edge. Πάντα είχα 60 Hz
  13. Keraunos

    Poco F3

    Το Soft reset κάποιες φορές λύνει κάποια κολλήματα που μπορεί να είχε η συσκευή μετά από ενημέρωση προγραμμάτων η λειτουργικού συστήματος. Η επανεκκίνηση δεν τα έλυνε. Το soft reset είναι σα να βγάζεις τη μπαταρία.Η επέκταση να σκεφτείς ότι η έκδοση με τα 8 για έχει 50 € περίπου παραπάνω από την έκδοση με τα 6 γιγα. Έτσι η google μας χαρίζει ευρώ κάνοντας τις συσκευές μας κατά 5 γιγα μεγαλύτερες.
  14. Keraunos

    Poco F3

    Soft reset ειναι πατώντας το κουμπί εκκίνησης και το κουμπί αύξησης έντασης μαζί για 5 δεύτερα κάνει επανεκκίνηση. Με αυτό δεν χάνεις τίποτα. Ηard reset είναι όταν κάνεις επαναφορά από το μενού .Αλλάξτε και την επέκταση μνήμης από 3 στα 5 γιγα.
  15. Keraunos

    Poco F3

    Κάνατε soft reset μετά την αναβάθμιση; Ίσως το σωστό είναι να γίνει hard reset γιατί άλλαξε android. Οποίος μπορεί να το κάνει.
×
×
  • Create New...