Jump to content

MrAnnet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MrAnnet

  1. το έχει δουλέψει κάποιος το i68 με το Windows Live??? Όταν το ξεκινάω, μου βγαίνει στα Κινέζικα και δεν ξέρω τι να κάνω.... (σαν γλώσσα χρησιμοποιώ τα Αγγλικά..) Thanks!!
  2. Καλησπέρα στην παρέα... Πριν λίγες ημέρες απέκτησα και εγώ το i68 4g... Ενδιαφέρον τλφ και κάνει πάρα πολλά σε σχέση με τα λεφτά του (value for money..) αλλά μην ξεγελιόμαστε ... ΔΕΝ είναι iPhone.... χαχαχαχα Λοιπόν.... επειδή έχει Ελληνικά αλλά η μετάφρασή του είναι χάλια (επιεικώς) προτιμώ να το λειτουργώ στα Αγγλικά... Ειναι αρκετά καλό κινητό με εκπληκτική οθόνη αφής αλλά χάνει σε ανάλυση. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα?? ΔΕΝ έχει γραφίδα ενσωματωμένη, ενω στο 3g υπήρχε, στο 4g δεν υπάρχει.... Γενικά είμαι υπερ-ικανοποιημένος από την αγορά... Και ευχαρίστως να απαντήσω, αν έχετε κάποια ερώτηση...
  3. Καλησπέρα στην παρέα... Πριν λίγες ημέρες απέκτησα και εγώ το i68 4g... Ενδιαφέρον τλφ και κάνει πάρα πολλά σε σχέση με τα λεφτά του (value for money..) αλλά μην ξεγελιόμαστε ... ΔΕΝ είναι iPhone.... χαχαχαχα Λοιπόν.... επειδή έχει Ελληνικά αλλά η μετάφρασή του είναι χάλια (επιεικώς) προτιμώ να το λειτουργώ στα Αγγλικά... Τρόποι για να λειτουργήσει στα Αγγλικά είναι δύο, εφόσον δεν είναι ήδη ή το έχετε πειράξει αλλά δεν ξέρετε να το επαναφέρετε... 1ον: στο εικονίδιο "e-Book" το πατάμε και συνήθως θα μας βγάλει το μήνυμα "Empty", πατάμε επάνω δεξιά την επιλογή "Options" > Global Settings > και πηγαίνουμε στην επιλογή 7 Encoding. Εκει πρέπει να το ρυθμίσουμε και να γράφει "UCS-2 Unicode" και πατάμε "Done" Τελειώσαμε!! 2ον: και πιό εύκολος τρόπος... χαχαχα Πατάμε το εικονίδιο "Call", ναι, για να πάρουμε τηλέφωνο και γράφουμε *#0044# (αστεράκι, δίεση, μηδεν, μηδεν, τέσσερα, τέσσερα, δίεση) και πατάμε κλήση σαν να παιρνουμε τλφ.... αν μας βγάλει το μήνυμα "Language set English" έχουμε τελειώσει!!! Έτσι απλά.... Βέβαια δεν είναι όλα στα Ελληνικά... αλλά έτσι γίνετα.... Ειναι αρκετά καλό κινητό αλλά αντιμετωπίζω το εξής βασικό πρόβλημα (κάποια άλλα τα θεωρώ μικρότερα....) και θέλω την βοήθειά σας... Όταν ανοίγω το Messenger, ανοίγει με το Windows Live αλλά είναι στα Κινέζικα.... ξέρει κανείς πως μπορώ να το γυρίσω στα Ελληνικά??
×
×
  • Create New...