Jump to content

silentbobgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by silentbobgr

  1. Γενικά μην εμπιστεύεσαι ότι σου λένε οι πωλητές. Εμένα από Κωτσόβολο, λέει made in Finland και είναι της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Τώρα αν όντως είδες το κουτί του, τι να πω? Αν όχι, ζήτα τους να το φέρουν από την αποθήκη και να ρίξεις μια ματιά στο κουτάκι και αν δε σου κάνει: "Ευχαριστώ πολύ, γειά σας"
  2. Στο δικό μου φαίνονται κανονικά τα ονόματα. Μήπως να ξαναπεράσεις τις επαφές; Υ.Γ 2η μέρα χωρίς πολλές ώρες μουσική και email (η απεργία μας έβγαλε από το συνηθισμένο πρόγραμμα) και η συσκευή είναι ακόμη στο 100% !!!!!!!!!
  3. Έχω αλλάξει όλες τις ρυθμίσεις και αν και έχω δηλώσει να συγχρονίζει σε διάφορα intervals υπαρχουν μηνύματα που δεν μου τα εμφανίζει, κάτι που είναι καταστροφικό για τη δουλειά μου. Εσύ προσωπικά χρησιμοποιείς το gmail στο c7 και δεν χάνεις μηνύματα; Χρησιμοποιείς τους preset λογαριασμούς, έχεις ρυθμίσει το mail for exchange? Ναι, το yahoo δουλεύει καλά με το Ν8, αλλά μη συμπεραίνεις ότι αυτό ισχύει για το gmail. Επίσης, εγώ ενδιαφέρομαι το πολύ για δίωρο, 3 φορες την ημερα τα τσεκαρω και από τα pc στη δουλειά και το σπίτι.
  4. Καλησπέρα σας. Μετά από πολύ καιρό αναμονής, είμαι ένας ευτυχής κάτοχος Ν8. Πιστεύω ότι το κινητό είναι πάρα πολύ καλό συνολικά, και αντικατέστησε επάξια το iphone μου και το se (που είχα για την κάμερά του). Τώρα μπορώ να κουβαλάω ένα κινητό σαν άνθρωπος!! Θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους κατόχους αν είναι ικανοποιημένοι με τη συνεργασία με το gmail. Εμένα συγχρονίζει όποτε θυμηθεί και αντίστοιχα προβληματα διαβαζω γενικα. Εσεις εχετε καταφερει να το κανετε να δουλεψει ικανοποιητικα;
×
×
  • Create New...