Jump to content

ntinak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ntinak

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ntinak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά κ από εμένα. Εχω ιντερνετ στο κινητο αλλα δεν μπορω να το μετατρέψω σε modem ετσι ωστε να καταναλώσω τα ΜΒ σε Η/Υ που δεν εχει ιντερνετ. Καμία ιδέα? εψαξα αλλά δεν βρηκα κατι μεσα στο forum. Ευχαριστώ!!!
  2. Λοιπόν μιλησα με 1397. Σε εμενα το πρόβλημα λύθηκε. θα πώ τα βήματα αλλα νομιζω δουλευε μεσα στο τηλ μου παράλληλα και ο ανθρωπος που με εξυπηρέτησε. menu->ρυθμίσεις->ασυρματα δικτυα->δικτυα κινητης τηλ->ονοματα σημειου προσβασης->menu->επαναφορα στις προεπιλογές. Στην επιλογη vodafone MMS μπαίνω και σβηνω το user name και το password στην θυρα MMS βαζω 9201 και στο πρωτόκολλο MMS επιλέγω 1,2. Ξαναλέω....καλυτερα να μιλάτε παράλληλα με το 1397. Επιτέλους MMS!!!!!!!!! (βεβαια τα παλια mms που δεν μπορούσα να ανοιξω συνεχίζω να μην μπορω να τα λαβω :()
  3. το κατέβασα το πρόγραμμα! Όντως φαίνεται πολύ χρήσιμο και πρακτικό αλλα το πρόβλημα μου είναι οτι δεν δεχεται τις εξαιρέσεις των αριθμών. Δηλ πχ μιλαω δωρεαν με vodafone και δεν δέχεται στους "δωρεάν αριθμούς" το 694*. πρέπει να βάζω συγκεκριμένα νούμερα. γιατί? κανω μαλλον κατι λάθος ε? Επίσης με το συμβόλαιο μου έχω ελαχιστη διαρκεια χρέωσης 45'' στο αντίστοιχο του droidstats επιλέγω 45/1?
  4. άστα...κι εγω μια από τα ίδια! ...τα νευρα μου κρόσια! Προφανώς είναι θέμα vodafone και όχι htc. Πήγα vodafone για χιλιοστή φορά και μου είπαν να τηλ στο 1397 (service vodafone Δευτ-Παρασκ 9-5). Αν και έχω την εντύπωση οτι έχω ξαναπάρει σε αυτό το νούμερο χωρις καμια επιτυχια, θα ξαναδοκιμάσω! Δεν έχω άλλη επιλογή.......:(
  5. ρυθμίσεις-ασυρματα δικτυα-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-ονοματα σημειου προσβασης
  6. Καλησπέρα, έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα. Έκανα αυτό που πρότεινες με την διαφορά οτι εγω το είχα 5080 και το άλλαξα σε 9201. Δυστυχώς όμως τιποτα. "Γενικη αστοχία δικτύου" και ξερό ψωμί! Τί να κάνω; Η Vodafon δεν έχει κάποια λύση.Η HTC επίσης! 'Εχετε καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...