Jump to content

katpr204

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by katpr204

  1. FREAK_OF_NATURE έχει λογική αυτό που λες, αλλά δε νομίζω να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης. Διότι όλο και κάποιον ανυποψίαστο θα βρει πάλι να το νοικιάσει. Πάντως ειλικρινά θα προτιμούσα να μένουν παιδιά από πάνω (και η γιαγιά πακέτο :p). Και μου έχει τύχει παλιότερα: έτρεχαν, φώναζαν όλο το απόγευμα αλλά κάποια στιγμή το βράδυ κατά τις 11 ησύχαζαν. Τα παιδιά είχαν νηπιαγωγείο-σχολείο την επόμενη και οι γονείς δουλειά. Όσο για τους ενοικιαστές φυσικά και θα τους ενημερώσω αν τους πετύχω. Εκτός αν είναι κι αυτοί από το ίδιο ανέκδοτο και καταλήξουν να κάνουν όλοι μαζί ωραία παρέα :lol: :rolleyes:.
  2. Γεια σου FREAK_OF_NATURE, ότι θα το αναφέρω στον ιδιοκτήτη είναι σίγουρο. Το θέμα είναι κατα πόσο θα με ακούσει. Μπορεί στο τέλος να βγω και μ.....ς της υπόθεσης που δεν αφήνω το παιδί να "χαρεί τον ερωτά του" ασχέτως του γεγονότος ότι πηγαίνω κάθε πρωί στη δουλειά σαν το ζόμπι από την αϋπνία. Είναι να μη σου τύχει. Εγώ πάντως έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά για μετακόμιση, απλά θα ήθελα να δώ κατά πόσο μπορώ να γλιτώσω την εγγύηση.
  3. Γιάννη, ioma και greece_gus σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γιάννη η φασαρία είναι αρκετή για να ενοχλεί εμένα - αφού ακριβώς από επάνω έχω το κρεβάτι τους- και αυτό μου αρκεί. Για του υπόλοιπους δε γνωρίζω και δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να μην τους ενοχλεί, μπορεί να τη βρίσκουν :p μαζί τους, μπορεί τα διπλανά διαμερίσματα να μην κατοικούνται, πολλά μπορεί... Ioma αυτό που λες το έχω σκεφτεί απλά δε θέλω να φτάσω σε ακρότητες και μπορεί να μου γυρίσει εναντίον μου. Να ενοχλήσω και εγώ τους υπόλοιπους ενοικιαστές. Άσε που ο τύπος δε "νιώνει"...
  4. Γεια σε όλους, έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα τους τελευταίους μήνες και έχω πρόβλημα με τον κάφρο του επάνω ορόφου. Κάθε βράδυ (μα κάθε βράδυ) :!: από τη 1 μέχρι και τα ξημερώματα ο τύπος και η γκόμενα του δε με αφήνουν να κλείσω μάτι από τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες. Επειδή του έχω κάνει παρατήρηση και δε λέει να συμμορφωθεί (το αντίθετο μάλιστα) και επειδή δε νομίζω να βγει άκρη αν του πάω τον κανονισμό της πολυκατοικίας σκέφτομαι να μετακομίσω. Έχω κάνει συμβόλαιο 1 χρόνο και ο ιδιοκτήτης μου έβαλε όρο να τον ειδοποιήσω 3 μήνες πριν γραπτώς :!: (τελος πάντων ο όρος δε με ενοχλεί τόσο αφού δεν μπορώ να φύγω αμέσως λόγω εργασίας). Τί συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις με την εγγύηση από τη στιγμή που όχι μόνο δεν ευθύνομαι για το λόγο της αποχώρησης μου (και δεν είχα καμιά πρόθεση να μετακομίσω) αλλά ζημιώνομαι κιόλας επειδή με βάζει σε επιπλέον έξοδα? Μπορεί ο παραπάνω λόγος αποχώρησης να πάει υπέρ μου? Επίσης, με συμφέρει να ειδοποιήσω τον ιδιοκτήτη 3 μήνες πριν ή θα μου φάει την εγγύηση έτσι κι αλλιώς?
×
×
  • Create New...