Jump to content

abouk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by abouk

  1. ειναι σαφως παρανομο, και αυτο που χρειαζονται ειναι μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Ειναι ΧΡΕΩΣΙΜΗ υπηρεσια που παρέχεται ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του χρηστη. Είναι σαφής ΚΛΟΠΗ από τη vodafone.
  2. Ναι, το βρήκα και εγώ το τηλέφωνο αυτό, αλλά τι νόημα έχει να τους πάρω απλά για να σταματήσουν; το θέμα είναι "πληρώσουν" για την "απάτη" που έχουν φτιάξει. Εμένα συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα του στυλ "να παμε για καφε", "να ανταλλάξουμε τηλεφωνα", "σε κουρασα;", "δε μου μιλας πλεον" και τετοια! Κανεις αλλος για καταγγελια; μολις μαζευτουμε 5 τη κανουμε.
  3. Παιδιά και εμένα μου ήρθε μήνυμα, σε καινούριο τηλέφωνο που δεν το έχω δώσει ποτέ γιατί δε ξέρω καν το νούμερό του... το έχω 3 μήνες και δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Η τύπισα εμένα μου έλεγε: ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ! ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Κατάλαβα μεν ότι πρόκειται για αυτόματο μήνυμα, αλλά είπα να δω τι παίζει και απάντησα. Στην αρχή έγραψα "HELP" για να βρω τις οδηγίες του chat, και η απάντηση που μου έστειλε: ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΑΡΗΚΑ. ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ. ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ; Το συνέχισα για να δω αν είναι έτοιμα μηνύματα και έγραψα το όνομά μου για να δω αν θα το χρησιμοποιήσει μετά. Εχουν μάλλον operator που απαντάει και ψαρεύει θύματα για να στέλνουν μηνύματα. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη απάτη που έχω δει σε κινητά. Δεν έχει συνδρομή (ρώτησα την cosmote) για τις χρεώσεις πριν καν στείλω το πρώτο μήνυμα. Οσοι έχετε λάβει ίδιο μήνυμα ή παρεμφερές, να μαζευτούμε να κάνουμε μία μαζική καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας γιατί αν κάνουμε κάτι ένας-ένας δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Βασίζονται στην τρελή ******* του συστήματος που δεν λειτουργεί ποτέ με μεμονομένες καταγγελίες. Αν όμως πάμε 10 άτομα μαζί, θα γίνει χαμός το εγγυάμαι ;) Αλέξανδρος. Οσοι θέλετε απαντήστε εδώ και στείλτε PM με mail για να συντονιστούμε. α, ξέχασα να πω ότι το συνέχισα το θέμα, και όταν δεν απαντούσα επειδή δεν ήθελα να χρεώνομαι μου έστελνε μηνυματάκια του στυλ "ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΑΣ" και κάτι άλλες τέτοιες ********.
  4. Ωραίο το bluejacking, και υπάρχουν αρκετά προγράμματα... από hijacking και snarfing όμως τι γίνεται; έχετε βρει κανένα πρόγραμμα που να αξίζει; Εκεί είναι το μεγάλο γέλιο, να βλέπεις όλα τα sms, τον τηλεφωνικό κατάλογο ή να βάζεις το τηλ του άλλου να σε παίρνει !!! αλεξ.
×
×
  • Create New...