Jump to content

MigeL_D

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MigeL_D

  1. Ναι μπορείς.... Αφού αντιγράψεις τα αρχεία και τους φακέλους από την παλιά κάρτα στο PC μια που τα διαβάζει, βάλε την καινούργια και μετάφερε τα σε αυτήν. Αυτό έκανα και εγώ εχτές και τα πέρασα όλα σε μια καινούργια 4 Gb. Τα διαβάζει κανονικά!
  2. Αν σου βγάζει κατεστραμένη SD card... μάλλον φίλε δεν την γλυτώνεις τη διαμόρφωση! Ελπίζω να είχες κάνα backup στο PC, από επαφές κλπ
  3. Ξεκλέιδωτο Dark.... Αυτό ήταν που τριπλοτσεκάρισα ..... Tnx πάντως..... Η δουλειά έγινε μέσω του κινητού!!!
  4. Σαββατοκύριακο! Ευκαιρία για format στην SD ή καλύτερα γιατί όχι αγορά μιας 4Gb? Να λοιπόν η καινούρια microSD με adapters στη συσκευασία.... Ας βάλουμε λοιπόν το card reader, να μεταφέρουμε τα αρχεία από την παλιά μέσω του PC! Αμ δε.... Τα Win7 αναγνωρίζουν το cardreader αλλά δεν δίνουν νέα drives στην εξερεύνηση των windows (οδηγοί για το card reader σε win7 ούτε για πλάκα στο Internet)! Δε βαριέσαι, έχει cardreader και ο εκτυπωτής! Ας δοκιμάσουμε από εκεί! Ούτε..... βλέπει την παλιά κάρτα των 2Gb αλλά δεν γράφει στην καινούρια ..... write protection λέει! :blink: Τι λες ρε μεγάλε.... δεν είναι write protection και το τριπλοτσεκάρισα.... Δεν πειράζει..... τουλάχιστον μετέφερα τα αρχεία από την παλιά κάρτα στο PC. Ας πάμε στο άλλο PC που τρέχει winXP να βάλουμε το card reader, στο οποίο είχα περάσει τους drivers και όλα καλά! Θα ήθελα.... με τη σύνδεση της συσκευής crashαρισμα του PC.... :shoot: Τελική λύση....... σύνδεση του miniX10pro στο PC με τα win7, φορμάρισμα της νέας κάρτας, μέσα από το κινητό και πέρασμα των αρχείων. :clap: Μου φαίνεται το κινητό μας είναι και το καλύτερο cardreader για microSD που κυκλοφορεί!
  5. Επιλέγεις τις επαφές που θες να σβήσεις (έχει και select all, deselect all) με τικ και μετά με ένα κουμπί .... τις έσβησε!!! :)
  6. Εγώ έβαλα το contact remover από το market, που είχα πάθει το ίδιο! Μετά βέβαια συγχρόνισα με το Outlook που είχα κρατήσει τις επαφές και όχι από το gmail. Νομίζω τον λογαριασμό στο gmail τον θες για να μπαινει market. Από τις ρυθμίσεις-->λογαριασμοί και συγχρονισμός εγώ απλά ξετικάρισα το "αυτόματος συγχρονισμός" και είμαι οκ!
  7. DaRK_dOg = εγγύηση, ακόμα και αν δεν είναι η λύση του προβλήματος! :happy: Μας έχεις δώσει τρελές λύσεις, ακόμα και σε σημεία που φαίνεται αδιέξοδος!!!
  8. Εμένα μου έκανε συνεχώς reboot μετά την 2.1 όταν το έβαζα για φόρτιση και κατάλαβα ότι έφταιγε ένα live walpaper! Δεν έχω κάνει ακόμα format στην κάρτα όπως πρότεινε ο Dark_Dog (θα κάνω οποσδήποτε Dark μόλις βρω χρόνο), αλλά με την απενεργοποιηση του wallpaper είδα σταθερότητα προς το παρόν!
  9. Οχι για root δεν χρειάζεται backup! Εγώ επειδή έκανα root αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 2.1 είχα ήδη κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας οπότε ήμουν καλυμένος σε κάθε περίπτωση και πιο "άνετος" στην περίπτωση που κάτι στραβώσει! Πάντως δεν χρειάστηκε! ;)
  10. root θα το κάνεις με τις καταπληκτικές οδηγίες του DaRK_Dog από εδώ Το κινητό όπως το αγοράζεις είναι κατά κάποιον τρόπο "κλειδωμένο" σαν να έχεις μπει σαν απλός χρήστης σε ένα λειτουργικό υπολογιστή! Με τη διαδικασία root αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή, ώστε να επεμβαίνεις σε βάθος στο λειτουργικό του τηλεφώνου, τα ενσωματωμένα προγράμματα και μάλιστα προαπαιτείται για κάποια άλλα του market όπως το setCPU, Autokiller memory που εξηπρετούν στην διάρκεια που κρατάει η μπαταρία κλπ! Για τα προγράμματα του GPS που λες δεν γνωρίζω, μιας και δεν αναφέρεις ποια χρησιμοποιείς και για να πω την αλήθεια δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα κάποιο που να θέλει εκτεταμένη χρήση GPS! Πάντως από torrent πρόσεξε μην κατεβάζεις για PC και όχι για android! Ψάξε στο market και δοκίμασε κάποιο trial και αν σου κάνει (αν θυμάμαι καλά έχουν αναφέρει πολλές φορές στο forum για το nDrive σαν ένα από τα καλά προγράμματα) δοκίμασε στο γούγλη αν το θες με πλάγιες οδούς! Το εικονίδιο του gps είναι χαρακτηριστικό και ανάβει μόλις το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής! Θα το βρεις και στην περιγραφή του manual που είχε μέσα στο κουτί! Πρόσεξε ότι για να συνδεθείς στο market για οτιδήποτε προγράμματα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει μια σύνδεση με Internet πχ με κάποιο rooter μέσω wifi και τα δεδομένα φόντου από ρυθμίσεις-->λογαριασμοί και συγχρονισμός. Επι πλέον χρειάζεσαι και λογαριασμό στο google!
  11. Είδες ο αρχάριος.... :O Πάλι καλά που είδα το post τώρα πριν πάω σε κάνα κατάστημα για το card reader! Φαντάσου να ζητούσα για Μ2! :lol:
  12. Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ Dark για το γρήγορο της απάντησης!!! Επειδή δεν έχω card reader που να διαβάζει Μ2, ούτε και converter θα δω αυριο μήπως βρω να αγοράσω κάποιο, να κάνω την διαδικασία που αναφέρεις! Το usb το βγάζω κανονικά με αποσύνδεση πρώτα αλλά και ενα format στην καρτα νομίζω δεν βλάπτει! Το πρωί έβγαλα το live wallpaper και όλη μέρα δεν μου έκανε επανεκίνηση! (είχα παρατηρήσει ότι πρώτα έδειχνε για μερικά δευτερα να κρασάρει παγώνοντας το wallpaper και μετά έκανε reboot!). Μάλιστα είδα και τρελή διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας, αλλά μπορεί να οφείλεται και στα setCpu και Memory Autokiller!Ενεργοποίησα και τον εντοπισμό σφαλμάτων και δείχνει αρκετά πιο σταθερό! Vasaki εμένα σχεδόν το αντίθετο! Κράσαρε όταν συνδεόταν κυρίως στο φορτιστή μπρίζας! Τουλάχιστον σήμερα φαίνεται πιο σταθερό! Τώρα μάλιστα που το έβαλα και πάλι για φόρτιση (πιο πολύ για να δω σταθερότητα) δεν παρουσίασε πρόβλημα!
  13. Λοιπόν καλημέρα και από εμένα που παρόλο που παρακολουθώ το Forum πολύ καιρό, μόλις σήμερα γραφτηκα! Κάτοχος ενος mini pro και εγώ με αναβάθμιση στην 2.1 και εκεί αρχίζει το πρόβλημα! Συνέχεια επανεκκινήσεις του κινητού μετά την αναβάθμιση! "κάτι λάθος θα έγινε, σκέφτηκα" και κοιτόντας μια παλιά απάντηση του φίλτατου Dark_Dog σε μέλλος που είχε το ίδιο πρόβλημα ακολούθησε backup και ξανά πέρασμα της 2.1 με SEUS. Καπάκι rooted (όχι όμως και unbranded) και πέρασμα εφαρμογών: Titanium, setCpu, autokiller memory optimizer, Hansent SMS, oneclickDialer, Launcher pro για την λειτουργία του κινητού, ένα επιστημονικό κομπουτεράκι και περιοδικό πίνακα για τη δουλειά μου και τέλος animated weather pro και 1-2 live wallpaper για το εφέ! Και ενώ προγραμματίζω τις εφαρμογές μέχρι τις 3-4 το πρωί και όλα καλά, μόλις το βάζω για φόρτιση...... restart @@#@#@!!!!! Σήμερα που σηκώθηκα είχε κάνει πάλι επανεκίνηση την ώρα που φόρτιζε το βράδυ!!!! Αντιμετωπίζει κανείς αλλος το ίδιο πρόβλημα με την 2.1, να βάλω κάνα αντιικό πρόγραμμα ή να το βάψω μπλε και να το πετάξω στη θάλασσα? (Σημείωση: πριν την χτεσινή "επαναβάθμιση" - επιδιώρθωση τύχαινε να μου κάνει και 4-5 επανεκινήσεις την ημέρα ακόμα και όταν δεν ήταν για φόρτιση!!!)
×
×
  • Create New...