Jump to content

g_a_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About g_a_s

  • Ημ. Γέννησης 28/04/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

g_a_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με υπολογιστές ασχολούμαι απλά μέχρι τώρα δεν είχα δώσει τόσο πολύ βάση στα κινητά αλλά μόνο στα computer είχα δώσει βάση και λεφτά. :lol:
  2. Λοιπόν παιδιά σήμερα μίλησα με Cosmote για να μάθω αν μπορώ να το πάρω από πλαίσιο και μου είπαν ότι μόνο αν υπάρχει στον τιμοκατάλογο της Cosmote μπορώ !!! Μετά πήρα το πλαίσιο και η κοπέλα στο τμήμα των κινητών μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει πια και ότι μπορώ κανονικά να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου για την συσκευή. (Ευτηχώς) Έχοντας διαβάσει όλα όσα γράφηκαν για το κινητό θα ήθελα την γνώμη σας αν είναι μια καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά το συγκεκριμένο κινητό, για έναν πρωτάρη σε smartphone και σε android.
  3. Μωρέ τους πήρα αλλά επειδή ι επιδότηση μου δεν έχει ανοίξει ακόμα δεν μου είπαν. Απλά στο πλαίσιο που δέχεται επιδοτήσεις μπορώ να το πάρω η επειδή δεν το έχει η cosmote και ο Γερμανός δεν μπορώ;
  4. Η cosmote σαν cosmote όχι σίγουρα δεν φέρνει όπως ούτε ο Γερμανός αλλά το πλαίσιο το έχει και παίρνει και επιδοτήσεις cosmote.
  5. Συγγνώμη ξέρει κανένας αν η cosmote σε αφήνει να το πάρεις με επιδότηση γιατί τους πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν ότι επειδή δεν έχει ανοίξει ακόμα η επιδότηση μου δεν μπορούν να μου πουν.
  6. Το Ν78 έχει πολύ μικρή οθόνη , δεν έχει οθόνη αφής και ούτε κάποιο market γαι διάφορες εφαρμογές .
  7. Συγνώμη με το λογισμικό που φοράει πως είναι εννοώ υπάρχουν αναβαθμίσεις που λύνουν κάποια προβλήματα? Ελπίζω τώρα να απάντησα σωστά.
  8. Εντάξει θα το ψάξω από εκεί ευχαριστώ πολύ ειλικρινά δεν το είχα δει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά την γνώμη σας το C6 θα ήταν μια καλή επιλογή για το πρώτο μου smartphone χωρίς να με παιδέψει ιδιαίτερα και αν αντίστοιχα το Symbian είναι ένα καλο λειτουργικό για έναν πρωτάρη. Ξαναλέω ότι μόνο Nokia κινητά έχω δουλέψει και χρειάζομαι ένα κινητό για mail να βλέπω κάποιες σελίδες στο internet και να μπορώ να γράφω γρήγορα μηνύματα και mail. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την "ασχετοσύνη". --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  9. Γεια σας είμαι πρωτάρης στο forum και πρωτάρης στα smartphones. Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και ειλικρινά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό διαβάζοντας ώρες ολόκληρες στο myphone να αποφασίσω πιο να είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι ανάμεσα στο Nokia C6 και sto HTC Wildfire. Το ένα symbian το άλλο android. Το ένα πιο πλαστικό το άλλο πιο καλή κατασκευή. Το ένα με πληκτρολόγιο το άλλο αποκλειστικά αφής. Και άλλες διαφορές σε μνήμη επεξεργαστή. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα μου και τα δύο στα ίδια λεφτά. Ειλικρινά έχω μπλοκάρει. Τόσα χρόνια δεν έχω φύγει από Nokia το τωρινό μου είναι ένα N78. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα.
×
×
  • Create New...