Jump to content

monkp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About monkp

  • Ημ. Γέννησης 08/06/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

monkp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. monkp

    Lenovo P70t

    Καλημέρα σε ολους! Βλέπω ότι οι πιο πολύ έχετε πάει σε root:) Όσοι είναι ακόμη στην 4.4 το update της lenovo στην 5 έχει δεχτεί καμία βελτίωση σε σχεση με το αρχικό ή είναι όπως ήταν που όλοι όσοι την εγκατέστησαν σιχτηριζαν(κ όχι άδικα) Ευχαριστώ πολύ!
  2. monkp

    Lenovo P70t

    Αν διαβάσεις σχόλια εδώ δεν κατέβαζες τη lollipop. Μείνε στην 4 και είσαι μια χαρα,για μένα ακόμη καλύτερα μέχρι το προτελευταίο update μιας κ εμένα από τότε που την κατέβασα κολλάει να μπει στον τηλ κατάλογο κατευθείαν.αλλά δεν μπορώ να σου πω σίγουρα αν είναι μόνο σε εμένα ή και σε άλλους και οφείλεται στο τελευταίο update της 4.όπως κ να έχεις δεν κατέβαζες την 5.
  3. monkp

    Lenovo P70t

    Εγώ ευτυχώς δεν έχω κατεβάσει την 5.1 με αυτά που διάβασα. Βέβαια το πρόβλημα συνεχίζει ανά διαστήματα με την καθυστέρηση στην εμφάνιση των επαφών και πρόσφατων κλήσεων. Κρίμα για τη λενοβο γιατί τη θεωρούσα σοβαρή εταιρία αλλά με το σερβίς που έχει δυστυχώς... κρίμα και για μας που αγορασαμε λενοβο. Οπότε όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω δυσφημίση γιατί αυτό αξίζουν.
  4. monkp

    Lenovo P70t

    Σε ευχαρίστω πολύ φιλέ μου. Τουλάχιστον δε συμβαίνει μόνο σε εμένα:)
  5. monkp

    Lenovo P70t

    Γεια σας παιδιά. Δεν έχω βάλει ακόμη τη lolipop. Έχει παρατηρήσει κάνεις όταν μπαίνει στις επαφές να αργεί παρά πολύ να τις εμφάνισει.Να τις φορτώνει για αρκετά δευτερόλεπτα,πάνω από 30. Όμοια και στις πρόσφατες κλήσεις . Το κινητο προν ενα μηνα του εκανα factory reset. ευχαρίστω.
  6. monkp

    Lenovo P70t

    Με αυτά που διαβάζω δεν παίζει να κάνω αναβάθμιση...μόνο εάν το μαζέψουν το θέμα.
  7. monkp

    Lenovo P70t

    Ναι για μένα για τα 200 αξίζει.Παρολαυτά διάβασε θετικά κ αρνητικά σε αυτό το topic και κρίνεται κατάλληλα ανάλογα με τη δική σου χρήση. Αν πχ θες τελειες φωτογραφίες μην το πάρεις, αν θες όμως πχ ένα κινητό που να μην κολλάει(δεν έχω βάλει lollipop) κ να έχει καλό gps παρτο.
  8. monkp

    Lenovo P70t

    Δεν κανείς κάτι εφόσον τελειώσει το update ομαλα.Σου λέει να το κανείς γιατί σε περίπτωση που διακοπεί η διαδικασία για κάποιο λογο να μη χάσεις κάτι από τα δεδομένα σου
  9. monkp

    Lenovo P70t

    Όχι επίσημα.Είναι στο 4.4.4
  10. monkp

    Lenovo P70t

    Να συμπληρωσω.Το led είναι ένα χρώμα και αυτό είναι πράσινο. Η rom είναι μια χαρά. Για το service κοιτά στο site τους. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλλιθέα το σερβίς http:// http://shop.lenovo.com/gr/el/contact/
  11. monkp

    Lenovo P70t

    Ναι εξωτερικό εννοώ. Υπάρχουν αξιόπιστα sites-καταστηματα που μπορείς να παραγγειλεις αφοβα και συν τοις άλλης μερικά από αυτά εχουν και υποκαταστήματα-warehouses στην Ευρώπη για πιο σύντομο χρονικό διάστημα αποστολης-παραλαβης με ένα κόστος επιπλέον από το να στο έστελναν από Κίνα.
  12. monkp

    Lenovo P70t

    Δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για το lenovo εκτός αν έχεις επιδότηση.Στα ιδια χρηματα υπαρχουν καλυτερα.Το gps όντος πολύ καλό του lenovo.Όσον αφορά τον ήχο..δε νομίζω ότι είναι θέμα software αλλά hardware συνεπώς δεν μπορείς να κανείς κάτι.
  13. monkp

    Lenovo P70t

    Μαλιστα..παλι καλα που ηταν επιδοτηση.
  14. monkp

    Lenovo P70t

    Κατσε μια!Σε εμενα αν "κλεισεις" με το δαχτυλο σου την αριστερη πλευρα στη βαση κατω κατω οπως το κοιτας καταλαβαινεις οτι ο ηχος βγαινει μονο απο εκει και καθολου απο την δεξια πλευρα.η δεξια τη ρολο βαραει;δε βγαινει ηχος απο εκει;
  15. monkp

    Lenovo P70t

    Αρνητικα: 1)Camera , δε με ενθουσιαζουν οι φωτογραφιες του.Μονο στο HDR ειναι καλες. 2)Τo touch screen θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερο οσον αφορα την ανταποκριση. 3)Οχι αισθητηρας για πυξιδα. 4)5 ταυτοχρονα σημεια αφης.(Οχι οτι χρησιμευουν περισσοτερα να ειμαστε ειλικρηνεις) 5)οθονη 1280χ720.Σε αυτην την τιμη θα μπορουσαν να ειχαν βαλει οθονη με καλυτερη αναλυση,αλλα ok. 6)Προεγκατεστηνενες εφαρμογες. 7)Οχι nfc.(Ουτε στο προηγουμενο μου κινητο που το υποστηριζε το ειχα χρησιμοποιησει αλλα πρπει να το πουμε:) ) 8)Για τα λεφτα του θεωρω ακιβο. 9)Οχι dual active sim. Θετικα: 1)Μπαταρια 2)GPS λοκαρει κατευθειαν.Πολυ καλο. Κατα τα αλλα ειναι αξιοπρεπης συσκευη. Υλικα κατασκευης καλα.Η τσακπινια με το μεταλλικο πλαισιο γυρω γυρω δειχνει ομορφο. ANTUTU: 42826 Σαν παλιος κατοχος thl t100s υπερτερει το lenovo σε υλικα κατασκευης αλλα μεχρι εκει. Ερωτηση:Οι κατοχοι εχουν παρατηρησει τιποτα περιεργο με τα ηχεια;Σε εμενα λειτουργει μονο το ενα.Ειναι προβλημα της συσκευης ή οπως διαβασα σε ξενα sait οντως λειτουργει μονο το ενα? Eυχαριστω!
×
×
  • Create New...