Jump to content

ufomescoufo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ufomescoufo

  1. Παιδια πηρα και γω το ZTE V9 και μπορω να πω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! Ηθελα να ρωτησω τωρα αν αποφασισω να αναβαθμισω σε unofficial android 2.3 τι οφελη θα εχω εκτος απο το να εγκαθιστω apps στην sd. Γιατι απ'οτι διαβαζω εδω γυρισμος στην 2.1 δεν υπαρχει μετα..σωστα? Δυο μειον που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι οτι στα περισσότερα video που δοκιμασα δεν υπαρχει τοσο καλος συγχρονισμος με τον ηχο (χρησιμοποιω mobo player) και με ebooks κανει αρκετες φορες κατι αψυχολογητα zoom ενω προσπαθω απλα να μετακινηθω στην σελιδα (εχω δοκιμασει adobe, ez, kai docs to go, και σε και τα τρια συμβαινει το ιδιο).
  2. Παιδιά το κατάφερα να το κάνω και γω root χτες. Παιδευομουν κανα 3 ωρό να βγάλω άκρη γιατί σταματούσε το πρόγραμμα στο waiting for device. Και τελικά ανακάλυψα ότι έφταιγε ότι δεν είχα εγκατεστημένο το pc companion. Οπότε έχετε το υπόψην και αυτό. Kai όλα λειτούργησαν καλά. Επίσης με βοηθησε και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=LHxLVlhCWLM. Ps: για το unmount tης κάρτας που λέμε απλά στην φάση που συνδεετε το καλώδιο Usb απλά μην πατατε σύνδεση με τον υπολογιστή από το κινητό σας, αφήστε το έτσι. Δείτε και το βίντεο θα σας βοηθήσει. Το root έγινε στα Windows 7. Επίσης στο βίντεο και έτσι το έκανα και γω αν και ίσως να μην έχει διαφορά πρώτα τρέχει το superoneclick μέχρι να εμφανιστεί το waiting for device και μετά συνδέει το τηλέφωνο.
  3. Αυτο με το σημα το επιβεβαιωνω και γω. Ανεβοκατεβαινει συνεχεια. Δεν εχει σχεδον ποτε τερμα το σημα. Αλλα στην επικοινωνια δεν ειχα καποιο προβλημα ακομα. Η ποιοτητα κλησης ειναι νορμαλ.Βεβαια δεν μπορω να πω οτι εχω κανει και παρα πολλες κλησεις σε διαφορετικα μερη ακομα. Αν συναντησω προβληματα παντως θα σας πω. Τωρα αν μπορει να μου πει καποιος γιάυτο?
  4. Διαβασά σε αρκετα ποστσ οτι δεν μπορει να δουλεψει με wifi συνδεση αλλα μονο μεσω του ιντερνετ του παροχου κινητης . Εμενα βεβαια δουλεψε με τις ρυθμισεις που εγραψα πιο πανω. Απλα η απορια μου ειναι αν δουλεψε τελικα με to wifi ή εκανε ως δια μαγειας συδεση με τον παροχο της κινητης και χρεωθικα?? Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος απο τα ποστς και γινετε να δουλεψουν με wifi. Αν γνωριζει καποιος? Ευχαριστο.
  5. Καλώς σας βρήκα καταρχάς ! Είμαι καινούριος στο forum. Είμαι και γω νεος κάτοχος του ELM. Arketa ευχαριστημένος μπορώ να πω. Το προβλημα μου: Για να συνδέομαι στο internet καταρχάς έχω διαγράψει όλα τα profiles στις ρυθμίσεις internet από την Wind που ήταν προεγκατεστημενα στο κινητό και έφτιαξα ένα εικονικό profile συμπληρώνοντας μόνο τελείες (αυτό το διάβασα ή εδώ ή σε κάποιο άλλο site.. δεν θυμάμαι.. τελoσπαντων..) δηλαδή έκανα –προσθήκη νέου λογ. Δεδομένων- επέλεξα –δεδομένα GPRS- και στο –όνομα- και –APN- έβαλα τελεία -.- .Και τοπικη συνδεση επιτρεπτή τσεκαρισμενο. Οπότε δούλευα χωρίς πρόβλημα μέσω wifi και το browser του κινητού kai το Opera που εγκατέστησα και youtube κτλπ. Φαινοταν αλλοστε αφου στην πρωτη προσπαθεια συνδεσεις στο ιντερνετ γραφει syndesh meso wifi. To προβλημα μου είναι όταν δοκίμασα το Wisepilot gps και το Google Maps στο μπαλκόνι έβρισκε την θέση μου κανονικά με τους χαρτες κτλπ. Αλλά εδώ διαβάζω ότι δεν μπορούν να λειτουργήσουν αυτές οι εφαρμογές με wifi…? Ti έγινε? Χρεώθηκα? Αφού έχω διαγράψει τα profiles τις Wind..
×
×
  • Create New...