Jump to content

nicknikolis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nicknikolis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nicknikolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Φιλοι μου καλησπερα ! Διαβασα για αυτη την εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124757 και ενω προσπαθησα να καταλαβω πως τη βαζω δεν καταφερα τπτ. Μπορει καποιος να με βοηθησει???? Σαν windows εχω την omega 19v. Να αλλαξω και αυτη η' δεν χρειαζεται????
  2. παιδες καλησπερα... θελω να βαλω android version 3 στο hd2 μου αλλα θελω να τα βαλω στην sd καρτα. εχω διαβασει περιπου 100 σελιδες με posts αλλα δεν εχω καταλαβει τπτ. μηπως μπορει καποιος να μου υποδειξει καποια android 3 rom μαζι με οδηγιες????? σας ευχαριστω εκ των προτερων
  3. αυτη ειναι εκδοση nand ή γινεται εγκατασταση σε sd???? οδηγιες εγκαταστασης???
  4. οδηγιες εγκαταστασης????? ειναι nand ή μπαινει κατευθειαν στην sd????
  5. Καλημερα σε ολους μηπως μπορειτε να μου στειλετε το link για αυτη την εκδοση android NexusHD2-Gingerbread V2.5 [Android2.3.3][Kernel: tytung_r8.3] και να μου προυεινετε ισως καποια αλλη εκδοση βασισμενη στο android 2.3 ????? ευχαριστω
  6. φιλε mime ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... αλλα μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τα link και μερικες οδηγιες για το πως να τα βαλω???? η εγκατασταση γινεται στη συσκευη χσωρις να βγαλω τα windows mobile?
  7. φιλε athanasso77 απο αυτα που γραφεις λεω να βαλω nand εκδοση. μπορεις να μου στειλεις καποιο link και περιγραφες ή και κανα videaki (αν γινεται) ... με την εκδοση που προτεινεις εσυ??? και ειδα και την εκδοση MDJ's CyanogenMod 7 και μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.
  8. αυτη τη στιγμη τρεχω android απο την καρτα. αν θυμαμαι καλα ειναι η mdj froyo sense revolution 1.7. εσυ τι προτεινεις να κανω, να βαλω android στην καρτα ή στη συσκευη??
  9. παιδια μια μικρη βοηθεια... εχω βαλει στο hd2 μου μια εκδοση windows omega v.21 και μια android την kernel.... μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλη android καλυτερη???? και επισης θελω και ενα προγραμμα gps με χαρτες ελλαδας. ευχαριστω πολυ:)
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ.... ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ WM7 ΣΕ HD2?????? ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ HD7 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ..... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ANDROID ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ SD???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.....:D
  11. Οντως αυτο θελω να κανω... να εχω μονο την android rom και καθολου την wm. παντως εγω εκανα copy/paste τον φακελο android στην storage card της συσκευης μου χωρισ να χρησιμοποιησω τα data.img (1024/512) που υπηρχαν στον φακελο και ολα λειτουργουν μια χαρα. Ενα θεμα εχω με την μπαταρια που τελειωνει πολυ γρηγορα. Μπορω να κανω τπτ γιαυτο?????? Και επισης αν βγει καποια αλλη android rom πως μπορω να απεγκαταστησω την προηγουμενη και να βαλω την καινουργια????? Ευχαριστω εκ των προτερων
  12. Καλησπερα... Μηπως γινεται να εχω στο HD2 μου μονο το android λογισμικο χωρις να εχω την omega rom που εχω τωρα???? Τωρα εχω εγκατεστημενη την omega rom 19.4 και το android MDJ FroYo Sense Revolution v.1.7. Τι μπορω να κανω???
  13. Φιλε μου haritos14 ευχαριστω παρα πολυ... τωρα την κατεβαζω και θα το δοκιμασω!
  14. Παίδες καλησπερα... Πριν 2 μηνες πηρα και εγω το htc στα χέρια μου και μεχρι στιγμής παιζω τις WM omega ROMs στα δάχτυλα. Εχω ομως μεγάλο πρόβλημα με τις android roms. Δεν ξέρω καθόλου τι να κάνω. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου postαρετε ακριβώς οδηγιες στο πώς να τα βάλω στη συσκευή μου????
×
×
  • Create New...