Jump to content

Dim_Krowze

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dim_Krowze

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Dim_Krowze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι. ισως αργοτερα κυκλοφορησει και σε ασημι.. αλλα λιγη σημασια εχει για ενα κινητο με αφτα τα λεφτα και αφτες τις δυνατοτητες.. προς το παρων..
  2. πηρα και γω το περιζητητο 845.. το βρηκα με τη μια ευτυχος, και διαλεξα αναμεσα σε 5 κομματια :p εχω ομως μερικες αποριες..καθως ειναι το 1ο μου smartphone android. το εχω δουλεψει συνολικα 1 μερα περιπου.... Ndrive greek maps εχει κανεις? καποιο link ισως για να τους κατεβασω? και αν γινοταν και οδηγιες για το πως να τους περασω μεσα.. το τ9 για ελληνικα πως το ενεργοποιουμε? γινεται να βαλω mp3 τραγουδια για ringtone? μονο κατι δικα του εχει... και τελος μια απορια που την αναφερετε συνεχεια.. καθως εχω διαβασει ολο το thread.. ειναι ευκολο να κάνει κανείς αφτο το root? γενικα πιανουν τα χερια μου, αλλα ειμαι λιγο αρχαριος με αφτα.. θα μπορεσω να το καταφερω αν το δοκιμασω? υπαρχουν κινδυνοι? και τελικα τι πλεονεκτηματα θα εχω? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
  3. ψαχνω να αγορασω ενα smartphone.. μεχρι και 300 ευρω θα τα εδινα, ειναι το 1ο που αγοραζω, αλλα ειδα το 845 και ψιθικα.. μιας και ειναι πολυ ποιο φθηνο και μια καλη επιλογη ωστε να γλυτωσω χρηματα.. πριν ειχα στο νου μου το wildfire.. γνωριζει καποιος και μπορει να μου πει, αν αξιζει να περιμενω για καποιο αλλο κινιτο ως τα χριστουγεννα, ακουσα για το 945.. η τελοσπαντων να μου προτεινετε καποιο που θα τα αξιζε τα λεφτα αφτα.. αναγκι εχω καμερα καλη (5mp++) με φλασ, gps , ιντερνετ σαφος, να διαβαζει αρχεια office, να μη κολαει, να κραταει η μπαταρια του.. αφτα.. ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...