Jump to content

Glock_17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Glock_17

  1. Παιδιά γειά σας. Αγόρασα και εγω εν τέλει το εν λόγω κινητό, λόγω μιας προσφοράς ενός καταστήματος και εχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Πως μπορώ να αντιγράψω τις επαφές μου απο το προηγούμενο κινητό μου το οποίο είναι το sony ericsson K800i; 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να απενεργοποιήσω να συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω του παρόχου μου προς αποφυγή χρεώσεων; Αν ναι, ποιός; Θέλω να μπαίνω στο ίντερνετ μέσω wifi και οχι μέσω του παρόχου μου. Ευχαριστώ.
  2. Glock_17

    Motorola DEFY

    Παιδιά καλημέρα. Θέλω και εγω να αγοράσω το εν λόγω κινητό, κυρίως ως GPS λόγω της μεγάλης του οθόνης. Είδα όμως στα τεχνικά του χαρακτηριστικά οτι έχει a-GPS. Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS και λόγω αυτού του γεγονότος θα υπάρχει χρέωση στη χρήση του ως GPS λόγω του οτι δουλεύει μέσω ίντερνετ; Κάποια άλλα κινητά λένε οτι έχουν απλα GPS και οχι a-GPS. Μπορείς όταν το αγοράσεις να του περάσεις κάποιο δικό σου πρόγραμμα πλοήγησης και να δουλεύει ως GPS χωρίς να χρεώνεσαι; Σήμερα δεν είναι καιροί για χρεώσεις. Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Theta, σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι! Εχω την εντύπωση πως όταν το αγοράσω, θα στο στείλω να μου το "σινιάρεις"! :)
  4. Theta, ωραία. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις. Η συγκεκριμένη συσκευή που διαθέτει εγκατεστημένο δέκτη GPS, διαθέτει επίσης και A-GPS; Αν ναι, υπάρχει κάποια δυνατότητα/λειτουργία/επιλογή ώστε ν' απενεργοποιείται το A-GPS και να μη χρεώνομαι; Αν γίνεται αυτό, θα υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις όσον αφορά την ταχύτητα του GPS, την εντόπιση ακριβής θέσης που θα είσαι, κτλ; Πως μπορώ να περάσω το iGO και να το εχω ως κύριο πρόγραμμα πλοήγησης; Με αυτές τις έξτρα καρτούλες που παίρνει; Όσον αφορά την τιμή, το βρήκα 208 ευρώ απο ενα site. Ευχαριστώ.
  5. Παιδιά γειά σας. Δηλώνω τελείως άσχετος με τα smartphones, κτλ (γι' αυτό άλλωστε δεν καταλαβαίνω τις περισσότερες απο τις ωρολογίες απου αναφέρετε). Διάβασα τα περισότερα απο τα σχόλιά σας για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και θέλω να αγοράσω την εν λόγω συσκευή κυρίως για χρήση GPS στο εξωτερικό (κυρίως για εθνικούς δρόμους και οχι μέσα στις πόλεις που εκεί πολλοί λένε πως χάνεται το σήμα). Καθώς όπως είπα και στην αρχή, παντελώς άσχετος, θα ήθελα να με βοηθήσετε δίνοντάς μου απαντήσεις στα εξης ερωτήματά μου: 1. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει εγκατεστημένο δέκτη GPS; 2. Θα χρεώνομαι με τη χρήση του GPS; Κανείς βέβαια δεν θέλει να χρεώνεται. 3. Μπορώ στο συγκεκριμένο τηλέφωνο να βάλω το πρόγραμμα πλοήγησης iGO το οποίο με βάση τις οδηγίες ενός φίλου μου θεωρείται αυθεντία στην Ευρώπη; Αν ναι, πως; Θα δουλεύει κανονικά; 4. Ποιά είναι η διαφορά του GPS και A-GPS που βλέπουμε στα χαρακτηριστικά διαφόρων τηλεφώνων; 5. Τέλος, διάβασα πολλές κριτικές για την μπαταρία του. Άλλοι λένε οτι κρατάει μια μέρα και κάτι και άλλοι λένε οτι κρατάει 4-5 μέρες. Που βρίσκεται η αλήθεια; Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια απόκλιση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...