Jump to content

j_pant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by j_pant

  1. συμβαίνει και σε μένα αλλά μόνο στις εικόνες φόντου που εχω κατεβάσει απο το ovi store . γι αυτο και εγω έβαλα δικές μου ... :p
  2. μήπως μπορεις να μου πεις που τα βρίσκω φιλε μου γιατι δεν κατάλαβα ? εκτός και αν εννοεις το ovi store .:confused: επίσης μήπως μπορεί να μου πει καποιος γιατί δεν δουλεύει η video κλήση στο skype και γιατί δεν μου βγάζει επιλογή για ανοιχτή ακρόαση πάλι στο sskype ?
  3. παιδιά δεν ξέρω για που λέτε , αλλά εγώ Θεσσαλονικη εχω ήδη 2 εβδομάδες το κινητό σε ασημί , απο τον γερμανό , όταν οι υπόλοιποι μου δώσανε ημ. παράδοσης απο 27/12 έως πρώτο 10 ήμερο Ιανουαρίου . πριν 5 μέρες δε επειδή ρώτησα για εναν φίλο μου είχε 5 μαύρα και 4 ασημί ... ολα με τα χαρακτηριστηκα που προαναφέρθηκαν .
  4. έχω εγκαταστήσει το skype απο το site skype.com/m και δουλευει πολύ καλά , τουλάιστον η κλήση . βίντεο κλήση όμως δεν μπόρεσα να κάνω αλλά ούτε και επιλογή είχε . επίσης δεν είχε επιλογή απο το μενού για ανοιχτή ακρόαση (μεγάφωνο). μήπως κάνω κάτι λάθος ?
  5. ευχαριστω πολύ !!! μόλις το δοκίμασα και έμεινα έκπληκτος . μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εως ανοιχτή ακρόαση για ομηλία ? δηλαδή αν ακούω μουσική και χτυπήσει τηλέφωνο μπορώ να απαντήσω και να μηλίσω χρησιμοποιόντας τα ηχεία ?
  6. φίλε μου , στο τελευταίο ποστ που έκανα ανέφερα την χρήση που έκανα στην καινούργια συσκευή συγκρίνοντας την με την παλιά . ακριβώς την ίδια χρήση έκανα και στην παλια τις τελευταίεσ 2 μέρες πρίν το γυρίσω πίσω και κρατούσε 12 ώρες το πολύ . επαναλαμβάνω άλλη μία φορά για να μην παρεξηγηθώ και φυσικά δεν θέλω να θεωρηθώ αναξιόπιστος . με ακριβώς την ίδια χρήση το ένα με πήγε 12 ώρες ενώ το άλλο σχεδον 2 μέρες . σήμερα ασ πούμε που το τηλέφωνο το ζόρισα υπερβολικά με bluetooth wifi email applications ovi και γύρω στις 2 μισή ώρες ομηλία σε 3G η μπαταρία απο τις 7 το πρωί που το έβγαλα απο τον φορτιστή , τώρα είναι στο 30% και πιστεύω οτι θα βγάλει άνετα το βράδυ . μετά απο τετοια χρήση δεν παραπονιέμαι καθόλου όμως που δεν έχω περισσοτερη τη μπαταρία . στην τελική αν θέλω περισσότερη μπαταρία ασ περιμένω 2 χρόνια εωσ ότου να βγάλει ο αμερικανικός στρατός στην κυκλοφορία την μπαταρία απο ουράνιο που κρατάει 50 χρονια ... χαχαχαχα :p φίλε μου ,δεν θα ασχοληθώ με τα άλλα ποστ που μηλούσανε για μπαταρία γιατί το βίωσα το θέμα . τίποτα απο όσα εγραψα δεν έχουν κάποια δόση υπερβολής . επειδή είμαι αρκετά αρπαγμένος με την τεχνολογία κάποια πράγματα τα ψάχνω λίγο περισσότερο . όπως ας πούμε το θέμα μπαταρία . έχω αλλάξει μέχρι τώρα γύρω στα 25 τηλέφωνα που εκτός απο ένα όλα τα άλλα ήταν ΝΟΚΙΑ και σε κανένα δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που μου έβγαλε το ν8 απο την πρώτη κιολας μερα . ούτε το ν97 και το ν80 δεν είχαν τέτοια χάλια αυτονομία (12 ώρες maximum) . και όταν λέω 12 ώρες το πολύ ακριβολογώ . 12 ώρες σε 3g και 15 ώρες σε gsm , με πολύ χαλαρή χρήση , τέτοια χρήση που το καινούργιο μου τηλέφωνο πάλι ν8 σε gsm έβγαλε σχεδόν 48 ώρες και σε 3g πάνω απο 24 ώρες όπως πάει τώρα . όπως βλέπεις δεν μηλάω με μέρες αλλα με ακρίβεια σε ώρες γιατι δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν . περίμενα τόσο καιρό το ν8 που πραγματίκά θα είμαι ο τελεταίος που θα το κατηγορίσει ακόμα και αν αποδηχθεί μάπα , που εννοείται οτι δεν υπάρχει περίπτωση . για οτιδίποτε άλλο είμαι στην διάθεση σας. :) τέλος θα ήθελα να ρωτήσω επείδή δεν έχω χρησιμοποιείσει ποτέ το trasmiter , να μου εξηγησει καάποιος πως δουλεύει . :blink: ευχαριστώ :D
  7. αρχίζω πλεον να το πιστευω φιλε μου και εγω οτι θα με παει πολυ παραπανω η μπαταρια . η δευτερη φορτιση που του εκανα κρατησε σχεδον 48 ωρες με μετρια χρηση , δηλαδη με μιαμιση ωρα την ημερα τηλεφωνο , e-mail , και μερικα applications καθε μερα απο το ovi . ειμαι πλεον απόλυτα ικανοποιημένος απο το τηλεφωνο που περιμενα τοσους μήνες και το συστηνω ανεπιφύλακτα σε οποιον θελει να το παρει .
  8. υπάρχει skype για το ν8 ? εχετε να προτεινετε γενικά εφαρμογες για εγκατασταση στο ν8 (gps κλπ κλπ) ?
  9. ακριβως φιλε μου . πριν δεν εκανα ουτε τα μισα απο οτι εκανα σημερα και τελειωνε σε μιση μερα ( 12 ωρες ) η μπαταρια . πιστευω οτι αν αυτα που εκανα στο καινουργιο σημερα το εκανα στο προηγουμενο τοτε στο 6 ωρο θα τελειωνε η μπαταρια .
  10. καμια απολυτως παρενεργεια . ουτε υπερθερμανση , ουτε reboot ουτε μισο κολλημα . το τηλεφωνο πηγαινε σφιρα αλλα η μπαταρια τελειωνε για πλακα . και το καινουργιο που πηρα χθεσ δεν βλεπω να εχει πολυ μεγαλυτερη αυτονομια ,απλα λιγο καλυτερη . δεν πιστευω να εχω κανει 2 στα 2 ελλατωματικα .
  11. λοιπον , μετά και απο την αντικατασταση του κινητου μου με νεο ν8 απο τον γερμανο , αυτο που κραταω τωρα μετα απο την πρωτη φορτιση η οποια τερματιστηκε στις 7 το πρωι , εχει αυτην την στιγμη 20 % μπαταρια αλλα οφειλω να πω οτι τις τελευταιες 3 ωρες το ζζοριζω υπερβολικα κατεβαζοντας οτι υπαρχει στο οβι στορ , εχοντας συνολο μιλησει 1 ωρα και κατι και εχοντας διαχηριστει πολλα μειλ ολη μερα και συνεχως ειναι συνδεδεμενο με το ιντερνετ . ολα αυτα μετα απο την πρωτη φορτιση . 15 ωρες ακριβως καιεχει ακομα 20% . ελπιζω μεσα στις επομενες μερες να αυξηθει η αυτονομια . 2 η 3 μερες δεν βλεπω να βγαζει οπως λενε αρκετοι φιλοι αλλα 1,5 μερες πιστευω πως ναι .
  12. ακριβως αυτο το προβλημα ειχα και εγω φιλε μου . το πηρα την προηγουμενη παρασκευη και κρατουσε με το ζορι μισή μερα . κανε μια αναζητηση σε προηγουμενες σελιδες και θα δεις το προβλημα που ειχα και τις απαντησεις που ελαβα . για την αναφορα ομως , εχθες το επεστρεψα στον γερμανο που το πηρα , οι ανθρωποι εκει αναγνωρισαν αμεσωσ το προβλημα αυτονομιας και μου το αλλαξαν αμεσως . σημερα εχω το καινουργιο και αυτη την στιγμη το εχω απο το πρωι με νορμαλ χρηση και ειναι ακομα στο 100 η μπαταρια . ελπιζω να μην εχω ξανα προβλημα . θα δειξει . παντως αν εχεις αυτο το προβλημα αποψη μου ειναι να το γυρισεις γιατι το προβλημα αυτονομιας σχετιζεται και με τους ξαφνικους θανατους .:mad:
  13. υπαρχει τροπος να σπασει το firmware της κοσμοτε και να μπει το πρωτοτυπο ?
  14. γιατί όμως αυτό ? τι διαφορά έχει απο τα άλλα ?
  15. τι σημαινει αυτο δηλαδη ? είναι καλο η κακο ?
  16. φιλε μου πες μου που να τα κοιταξω αυτα και θα στα πω κατευθειαν . λογικα ειναι πανω στο κουτι ετσι ? επειδη δεν ειμαι σπιτι μου τωρα , αυτο που θυμαμαι οτι γραφει στα ελληνικα χωρα κατασξευης φινλανδια . cosmote my view δεν εχει γιατι δεν το πηρα με αναβαθμηση αλλα σκετη συσκευη επειδη ηταν οι μονοι που το ειχαν σε ασημι . ολα τα αλλα θα τα γραψω με το που παω σπιτι .
  17. δεν ζηταω μπαταρία να κρατει μια εβδομαδα αλλα 1,5 με 2 μερες το πολύ . το κινητό το έω απο την παρασκευή το βραδυ και το εχω φορτίσει 7-8 φορεσ . μια φορα το έβαλα με usb στο pc για να περασω κάποια στοιχεία μέσα αλλα δεν φόρτιζε με usb . γιατι όμωσ αυτές οι ερωτήσεις ? ασ το παρει απο γερμανό τότε . εγώ απο εκεί το πήρα και είναι απο φινλανδία αλλα δεν έχει το cosmote my view .
  18. φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ για τις πολύτιμες πληροφορίες , όπωσ ευχαριστώ και όλους όσους ασχολήθηκαν . πήγα πριν στο καταστημα που το αγόρασα και τους είπα το πρόβλημα . κάνανε κάποιες ρυθμήσεις μόνοι τους στο τηλ μου και σε περίπτωση που δεν κρατήσεισ πάλι η μπαταρία , τότε ευτυχώς προλαβαίνω ακόμα την περίοδο αντικατάστασης όπως μου είπε το παιδί που με εξυπηρέτησε . πάντως 2 ώρες μετά απο τις ρυθμήσεις που μου έκαναν και έχει πέσει απο το 70 % στο 50 % χωρίς να το ακουμπήσω , οπότε μάλλον θα του πώ αντίο . Το θέμα μπαταρία είναι πολύ σοβαρό γιατί λείπω συνέχεια απο το σπίτι και λόγω δουλειάς θέλω τα μείλ μου και τα τηλέφωνα μου άμεσα . Θα σας ενημερώσω οτι και αν γίνει ... :confused:
  19. φίλε μου στα περισσότερα έχεις δίκιο αλλά σήμερα ας πούμε δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα και μετά απο 12 ώρες έχω μπαταρία 2 γραμμές . 10 τηλέφωνα 3-4 λεπτών και λίγο τα μέιλ μου που είδα . τι να πώ δεν ξέρω . την πρώτη φορά που το λειτο΄΄υργησα το τηλ μετά απο 3-4 ώρες έκλεισε απο μπαταρία και τότε το έκανα την πρώτη ΄φορτιση . παίζει ρόλο αυτό ?
  20. δηλαδή ταα παιδιά που λένε οτι η μπαταρία τουσ κρατάει απο 1-3 μέρες χρησιμοποιούν μόνο gsm και όχι διπλή λειτουργία 3g gsm ? και έχουν κλειστό το wifi ? συγχωρέστε με για τις ερωτήσεις που κάνω αλλά σε περίπτωση που κάτι φταίει θα ήθελα να πάω προετοιμασμένος στο κατάστημα που το πήρα . να υπενθυμισω οτι η μπαταρία μου κρατάει μισή μέρα .
  21. δηλαδή εχω ελαττωματική μπαταρία ή πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση ? είναι μόνιμα συνδεδεμένο με wifi και όταν δεν είναι το έχω με το 3g μέσω mobile internet . παίζει ρόλο ? Σας παρακαλώ όποιος έχει γνώση να με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω για να προλάβω το doa . ευχαριστώ
  22. εμένα δεν πάει πάνω απο μισή μέρα . το χρησιμοποιω συνέχεια και στην μισή μέρα είναι off.
  23. εχω εδώ και τρείς μέρες το ν8 επιτέλους . το τηλέφωνο είναι απλά απίστευτο . οτι καλυτερο έχω δει απο νόκια . πάει σφαίρα και δεν έχω κανένα παράπονο εκτός απο την μπαταρία . δεν ξέρω πόσο κρατάει σε εσάς αλλά εμένα μέχρι στιγμής δεν κρατάει πάνω απο μισή μέρα . να σημειώσω οτι συνεχώσ ασχολούμε με το τηλέφωνο και τισ λειτουργείες του . έχω φορτώσει τισ αρχικές οθόνες με widget και applications . παίζει ρόλο ρε παιδιά αυτό ή έχω ελαττωματική μπαταρία ??? κάθε μισή μέρα θέλει φόρτισμα .
×
×
  • Create New...