Jump to content

makis444

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makis444

  1. γεια σας παιδια ,το προβλημα μου ειναι οτι οταν απαντησω σε μια κληση και τελειωσω, το κλειδωμα των πληκτρων που υπηρχε πριν την κληση δεν γινεται αυτοματα και αμεσως , παρα μετα απο ενα προκαθορισμενο χρονο, και πρεπει εγω να ξανακλειδωσω τα πληκτρα,ενω σε ολα τα τηλεφωνα γινεται αυτοματα με το που θα τερματιστει η κληση. Ετσι μπορει να πατηθουν πληκτρα χωρις λογο καποια συνταγη?
  2. δηλαδη? τι μπορω να κανω?
  3. ναι,και ειναι πολυ ενοχλητικο πατιεται οτιδηποτε
  4. ναι με blue tooth απανταω,αλλα και με το χερι το ιδιο κανει. τι προβλημα υπαρχει λετε? λυνεται?
  5. γεια σας παιδια ,το προβλημα μου ειναι οτι οταν απαντησω σε μια κληση και τελειωσω, το κλειδωμα των πληκτρων που υπηρχε πριν την κληση δεν γινεται αυτοματα και αμεσως , παρα μετα απο ενα προκαθορισμενο χρονο, και πρεπει εγω να ξανακλειδωσω τα πληκτρα,ενω σε ολα τα τηλεφωνα γινεται αυτοματα με το που θα τερματιστει η κληση. Ετσι μπορει να πατηθουν πληκτρα χωρις λογο
  6. παντως για 3 μηνες που το εχω πρωτη φορα τωρα συμβαινει
  7. καλησπερα σας, εδω και 3 ημερες βρισκω το κινητο σβησμενο,αφου το εχω αφησει λιγες ωρες αχρησιμοποιητο.Την πρωτη φορα ηταν εντελως νεκρο, σημερα πατουσα τα κουμπια κατω αναβαν μονο αυτα και το κινητο τιποτα.Βγαζω την μπαταρια,την ξαναβαζω και μετα ανοιγει κανονικα.Τι να ειναι εχω ανησυχησει ? Μπορει να βοηθησει καποιος?
  8. ναι εκανα .δεν μου κλειδωνει η οθονη αφου κλεισω το τηλεφωνο.απο μια κληση.(ενοω δεν κλειδβνει αυτοματα,μονη της)
  9. Παιδια γεια σας.εχω εδω κι ενα μηνα το HTCHD2,εχω ενα προβλημα. Δεν κλειδωνει η οθονη μετα απο ενα τηλεφωνημα,ενω ηταν ηδη κλειδωμενη πριν την κληση που δεχομαι. Υπαρχει καποια λυση?
×
×
  • Create New...