Jump to content

dimitriszz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitriszz

  1. Η απαλεψιά συνεχιζεται!!Σημερα επεστρεψα το κινητο ΞΑΝΑ και μου δωσανε αλλη συσκευη sony ericsson elm ακριβως με το ιδιο προβλημα!!! Τυχαιο??? Δε νομιζω!! Βαρεθηκα να το επιστρεφω,αυτη τη φορα θα το κρατησω και θα περιμενω να βρω κανεναν ηλιθιο να τον ξεγελασω,μπας και το παρει!! Και επειδη ξεχασα να το αναφερω στο χθεσινο μηνυμα,το προβλημα αυτο που αντιμετωπιζουν τα κινητα αυτα ονομαζεται death grip!!! Καντε ενα ψαξιμο στο google για να δειτε τι λενε για διαφορα κινητα,μεταξυ των αλλων για τα τελευταια μοντελα της sony! (παντως η μπαταρια τους εξακολουθει να ειναι κλασης ανωτερη απο οποιοδηποτε αλλο κινητο)
  2. Δυστυχως ισχυει και παραισχυει μαλιστα!!Μου το επιστρεψανε απο το service την παρασκευη και ακομα εχει το ιδιο προβλημα!Ασθενες σημα σε οποιοδηποτε δικτυο,vodafone,cosmote και TIM! Μεσα στην πολη δεν εχω προβλημα αν κυκλοφορω στον δρομο,αλλα αν βγω απο την πολη στον πρωτο κιολας χιλιομετρο ή αν ακομα μπω σε καποιο κλειστο χωρο, το σημα πεφτει και ανεβοκατεβαινει διαρκως! Σκεψου τι σημα εχουν τα κινεζικα τηλεφωνα με τις 2 καρτες sim!Ε λοιπον το ιδιο ακριβως εχει και αυτο! Και εννοειται οτι εχω απενεργοποιησει το 3G (με αυτο ανοιχτο πιανω συνεχως 2 γραμμες). Αρα λοιπον ή εχω δικιο εγω και ποσοι αλλοι που λενε το ιδιο πραγμα σε ξενα φορουμ (γραψε sony ericcson elm reception problems ή signal και θα δεις τι λενε για το συγκεκριμενο μοντελο και τα αλλα τελευταια μοντελα της sony),ή απλα με κοροιδεψανε αυτοι που εκαναν το service στα κεντρικα στην Αθηνα!! Παντως κατα τα αλλα το συγκεκριμενο κινητο δεν μπορω να πω, ειναι τελειο απ'ολες τις αποψεις και εν συγκρισει με αλλες πιο ακριβες συσκευες!Αλλα τι να το κανεις αν δεν θα βρισκεις σημα εκει που οι αλλοι εχουν 2 ή 3 γραμμες????? Σε ποια περιοχη μενεις??Εγω μενω σε πολη.Δεν αντιμετωπιζω προβλημα με το σημα στο κεντρο οπου μενω αλλα μολις απομακρυνομαι εκτος,σε αποσταση μολις 1-2 χιλιομετρων!!Καλα δεν το συζηταω τι γινεται πιο μακρυα!! Τι θεμα ειναι οτι συγκρινω το σημα του κινητου με αλλα μοντελα sony που εχω παλιοτερα και αυτο εδω ζοριζεται απιστευτα να ανιχνευσει σημα εκει που τα αλλα εχουν 4 ή 5 γραμμες!! Το πηγα και για service, μου το επιστρεψανε με ενα διαγνωστικο χαρτι οτι ολα δουλευουν οκ,αλλα το προβλημα συνεχιζεται!Αρα ή φταιει η συγκεκριμενη γενια της sony αυτοι στο service δεν μπηκαν καν στον κοπο να το ελεγξουν!!
  3. Γεια χαρα ξανα.Μετα απο μια εβδομαδα αναμονης που εστειλα το κινητο μου για service,σημερα μου το επεστρεψαν μαζι με ενα χαρτι διαγνωστικο που δειχνει οτι ολα δουλευουν μια χαρα!!!Φυσικα το ιδιο προβλημα συνεχιζεται,οπως ηταν αναμενομενο γιατι η συσκευη μου δεν ειχε καποιο προβλημα,αλλα ολη η σειρα elm (και απ'οτι διαβασα σε κατι ξενα φορουμ τα περισσοτερα τελευταια μοντελα της sony ericcson!). Αιτια??? Η θεση που βρισκεται η κεραια στη συσκευη (βρισκεται στο κατω μερος σε αντιθεση με παλιοτερα μοντελα,οπως το w810,k750 κλπ)!!!!!! Ιδου και ενα βιντεο που αποδεικνυει του λογου το αληθες: Συνεπως μαγκες,το κινητο μας μπορει να ειναι κομψο,οικολογικο,με wifi και ποσα αλλα χαρακτηριστικα, αλλα οταν μιλαμε ή στελνουμε μηνυμα ΔΕΝ πρεπει να το κραταμε στα χερια μας!!Δεν το συζηταω καν για θηκη προστασιας!!! Μετα απο 6 χρονια σχεσης εμπιστοσυνης, ποτε δε θα το φανταζομουν οτι μια τετοια εταιρια θα εξαπατουσε ετσι το καταναλωτικο της κοινο!Οσοι το πηρατε προσφατα και μπορειτε να το επιστρεψετε,καντε το!Κερδισμενοι θα βγειτε! Υ.Γ Ξεχασα να αναφερω οτι πιανει χειροτερο σημα και απο τα κινεζικα κινητα που πωλουνται μεσω ιντερνετ!!!!
  4. Μηπως αυτο σου συμβαινει οταν ενεργοποιεις το κινητο σου??Γιατι μου συνεβαινε και μενα σε ενα αλλο κινητο. Οταν το ανοιγα και δεχομουν αμεσως μια κληση, φαινονταν μονο ο αριθμος που με καλουσε γιατι δεν ειχε προλαβει το κινητο να «διαβασει» τη λιστα των επαφων.Για τσεκαρε το.Αν ειναι αυτο μην σε ανησυχει.
  5. Φιλε μου ακου να δεις τι θα κανεις:δε θα κανεις προσπαθεια να μπεις στο facebook απο τις συντομευσεις που βρισκεις αν πατησεις το βελος προς τα πανω ουτε απο τη συντομευση που υπαρχει στα μηνυματα.Και οι 2 ειναι αχρηστες,σαν να μην υπαρχουν!Θα μπεις στο μενου και θα πας στο δευτερο εικονιδιο πανω πανω και θα μπεις κανονικα στον browser.Γραψε εκει http://www.facebook.com και λογικα θα συνδεθεις κανονικα.Εγω ετσι συνδεθηκα.Βεβαιωσου πρωτα ομως οτι εισαι εντος εμβελειας wifi. Και τωρα μια απορια δικια μου: το κινητο σου εχει καλο σημα δικτυου,αν το συγκρινεις με αλλα κινητα σου??? Μενεις μεσα σε πολη??Δοκιμασες να δεις τι συμβαινει αν πας σε περιοχη που αλλες συσκευες κινητων πιανουν δυο ή τρεις απο τις πεντε γραμμες??Αυτο δεν εντοπιζει κεραια καν (με απενεργοποιημενο το 3G εννοειται!!)! Ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ κινητο πολης!!!Για οπουδηποτε αλλου ειναι χρησιμο μονο σαν mp3 player ή σαν φωτογραφικη μηχανη!!
  6. Για να λυσω ολες τις αποριες: Απενεργοποιησα το 3G (με αυτο ανοιχτο πιανω διαρκως 2 γραμμες!), εκανα αναβαθμιση λογισμικου, δοκιμασα καρτες sim απο διαφορετικες εταιριες (cosmote,vodafone,Tim,Q) οι οποιες ολες επιαναν το ιδιο εξασθενημενο σημα στο ELM ενω οταν τις εβαλα σε αλλες συσκευες (sony ericcson w810,k750,k320, sharp gx30 και σε καποια αλλα πιο παλια μοντελα), το σημα ηταν 5 στις 5 γραμμες!Επισης παρατηρησα οτι εκτος πολεως (σε αποσταση μολις 2 χιλιομετρων!!!) το μεγιστο σημα που μπορει να πιασει το κινητο ειναι 3 γραμμες!!! Κατα τα αλλα το κινητο δεν εχει καποιο αλλο προβλημα (περα απο τα κλασικα οτι δεν μπαινει στο facebook απο την συντομευση που υπαρχει στο μενου αλλα πρεπει να μπω απο τον browser και το wi-fi ειναι περιορισμενης εμβελειας!). Η απορια τωρα που εχω ειναι η εξης: απο τη στιγμη που περασε μολις μια εβδομαδα απο την αγορα του και το επιστρεψω,δεν ειναι ματαιο να του κανουν service?Τι να επιδιορθωθει απο τη στιγμη που, απ' οσο διαβαζω και σε καποια αλλα ξενογλωσσα φορουμ, το προβλημα με την ενταση του σηματος ειναι του συγκεκριμενου μοντελου κινητου και οχι της συγκεκριμενης συσκευης που εχω???Ποιος ο λογος να αγορασει καποιος αυτο το κινητο απο τη στιγμη που θα ειναι εντελως αχρηστο σε περιοχες ορεινες ή σε περιοχες εκτος αστικων κεντρων???
  7. Μα εδω δεν μιλαμε για refresh rate!!!Εδω μιλαμε για το εξης παραδοξο φαινομενο οτι στον ιδιο μερος δοκιμασα διαφορετικες καρτες sim και διαφορετικες συσκευες κινητων και ολες ειχαν «σημα καμπανα»!Όποτε ομως εβαζα τις καρτες sim στην συγκεκριμενη συσκευη το κινητο συμπεριφερονταν λες και ημουν σε καποια περιοχη χωρις κεραιες τηλεφωνιας καπου κοντα!!!Αρα και η μπαταρια εξαντλειται πιο γρηγορα και γεμιζω με ακτινοβολια (απ αυτη την αποψη σιγουρα καθε αλλο παρα οικολογικο ειναι).Τα δικα σας κινητα εχουν σημα εν συγκρισει με αλλες συσκευες κινητων???
  8. Ακουγεται η φωνη καπως πνιχτη αλλα να σου πω την αληθεια δεν εκανα και πολλα τηλεφωνηματα ουτε δεχθηκα πολλες κλησεις για να πω με σιγουρια αν επηρεαζεται η συνομιλια ή αν χανω τηλεφωνικες κλησεις!Το προβλημα μου ομως εντοπιζεται στο γεγονος οτι το σημα ειναι τοσο ασθενες που ακομα και μεσα στην πολη αν περπατω,κατα διαστηματα το σημα πεφτει στις 3 ή 2 γραμμες!Σκεψου εκτος πολης τι σημα εχει!!!Γι'αυτο απευθυνθηκα στο φορουμ,για να μαθω αν ειναι απλα προβλημα της δικιας μου συσκευης ή ειναι ελλατωματικη ολη η σειρα ELM οπως ανεφερε και καποιος αλλος παραπανω
  9. Το προβλημα που εχω ειναι οτι το κινητο «ζοριζεται» να πιασει σημα σε περιοχες που οποιοδηποτε αλλο κινητο πιανει με ανεση 5 γραμμες σημα!
  10. Αγορασα και εγω το καταπληκτικο αυτο κινητο πριν απο μια βδομαδα!:mad:Ολα δουλευαν μια χαρα (τουλαχιστον οσες λειτουργιες δοκιμασα).Το προβλημα που αντιμετωπιζω και εγω ειναι με το σημα του κινητου! :mad: :mad:Η ενταση του σηματος συνεχως ανεβοκατεβαινει και σε περιοχες λιγο εκτος πολεως μετα βιας εχει 2 μπαρες!!!Δοκιμασα διαφορες καρτες ΣΙΜ πιστευοντας μηπως το προβλημα εντοπιζονταν στο δικτυο και οχι στην συσκευη,αλλα σε ολες το αποτελεσμα ηταν το ιδιο!!! :mad: Δοκιμασα επισης τις ιδιες καρτες ΣΙΜ σε αλλες συσκευες και καμια δεν ειχε προβλημα!! :angry:Ολοι οι υπολοιποι που το εχετε αγορασει τι εχετε προσεξει σχετικα με το σημα του κινητου??Ειναι προβληματικη μονο η δικια μου η συσκευη ή ολη η εκδοση Elm?? Να τονισω εδω οτι σε ενα αμερικανικο φορουμ διαβασα που σχολιαζε καποιος πως το συγκεκριμενο μοντελο καθως και καποια αλλα τελευταιας γενιας παρουσιαζουν ολα το ιδιο φαινομενο,δηλαδη εκει που που ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο θα ειχε 5 γραμμες,αυτα εχουν μονο 3 και με το ζορι!! ΥΓ Εκανα και αναβαθμιση λογισμικου αλλα δεν αλλαξε τιποτα! :angry: :angry:
×
×
  • Create New...