Jump to content

lazlo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    959
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Ενημέρωση Κατάστασης posted by lazlo

  1. Με τον διαγωνισμο του huawei p20 τι εγινε τελικα? Ποιος κερδισε?
  2. κολησε το site και μου εγραφε κατι για αναφορα..... δεν πατησα εγω να ξερεις για να μην παρεξηγηθείς! δεν ξερω τι εγινε!
  3. Γιατι φιλε μου τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα είναι μαγαζάκια που δεν εχουν λειτουρικα εξοδα (προσωπικο, μεγαλο νοικι κτλ.) και επισης ΔΕΝ περνουν υλικο μεσο ελληνικης αντ/πειας οποτε τα περνουν φθηνοτερα.. ξερεις ΠΟΣΟΙ ερχοντε σε μενα γιατι δεν τους καλυπτει η αντ/πεια?? Φυσικα και εγω δεν το κανω δωρεαν. Οποτε εάν εγω και εσυ δεν υποστηριξουμε μεγαλες εταιρειες με πολύ προσωπικο ποιον θα στηρίξουμε? τα μαγαζάκια με 2-3 υπαλληλους που τους πινουν το αιμα χωρις ενσυμα? εγω βασικα όταν θελω κατι μικρο και φθηνιαρικο προτειμω ebay. Δεν δινω λεφτα στους οντως απατεωνες που την ειχα πατησει ΠΟΛΛΕΣ φορες και δεν ξεραν ΚΑΝ την διαδικασια του DOA!!!
  4. Φιλε μου δουλευα σε μεγαλη εταιρεια απο της ΠΙΟ αξιοπιστες..... απολυθηκα εγω και αλλοι 44 ατομα γιατι ΕΠΕΣΑΝ οι πωλησεις λογο οτι ερχοντουσαν ατομα σαν εσενα και απλα ειρωνικα ρωτουσαν..."ποσο το εχετε το ταδε τηλ.χαχαχα αφηστε το καλυτερα απατεωνες το βρηκα 80€ φθηνοτερο" . ηρθε η μερα με το "ραβασακι" της απολυσης λογο οτι η εταιρεια δεν μπορει πλεον να πληρωσει τα εξοδα της 44 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ γιατι καποιοι "εξυπνοι¨θεωρουν οτι δεν ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ να αγοραζουν απο μεγαλες εταιρειες ηλεκτρικων και ηλεκτρονικων ειδω.. φορους δεν θα ξαναπληρωσει αυτη η εταιρεια στο κρατος καθως απο οτι εμαθα θα κλεισει (μειων αλλες 468 οικογενεις εκτος)

    Πληρωνε τωρα εσυ που δεν γουσταρεις να σε πιανουν κοροιδο εξτρα φορους κτλ και το κινητο που "γλυτωσες" 80€ θα σου βγει αλλα 800€€.Εαν καταλαβες αυτα που σου ειπα και συμφωνεις τοτε ισως να μην ειναι αργα να σκεφτεις να αγορασεις απο εδω και περα ΜΟΝΟ απο εταιρειες που εχουν προσωπικο και ΟΧΙ απο κατι σκτρουτζαδικες που ξεφυτρωνουν σαν να μανιταρια....

  5. Φιλε Γιαννη καλησπέρα. Εχω περασει την OMEGA 61 αλλα μολις εβαλα τα αρχεια μου και μερικες εφαρμογες που ειχα το κινητο συμπεριφέρεται όπως την γνησια εκδοση...σερνεται. Υπαρχουν μηπως οδηγιες να ρυθμισω κατι από την εκδοση σου? ή καποιες συμβουλες? Σε ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...